Dodaj do ulubionych

czemu TVP3 nic nie mówi o aferze w UM Gdańska???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 11:01
gdyby nie TVN to chyba z TVP bym się nic nie dowiedział... czyżby długa ręka
Tuska????
Obserwuj wątek
    • Gość: kop_w_czoło Re: czemu TVP3 nic nie mówi o aferze w UM Gdańska IP: *.such.nat.hnet.pl 13.12.05, 12:38
      wyznawco spiskowych teorii dziejów - Panorama jako pierwsza poinformował o jego
      zatrzymaniu
    • Gość: rer Ogladaj TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:01
      a oglądasz wogóle tvp3 że takie brednie piszesz?
      tvp3 już w weekend obszernie informowała o aresztowaniu K.M.
      • Gość: ??? oglądam - ale akurat jak oglądałem to jakaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:38
        dziwna cisza była - a w tym samym momencie w TVN trąbili od 2 dni... więc...???
        • Gość: rer a o czym tu trąbić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 18:00
          Gdybyś uważnie śledził TVP to zauwazyłbyś, że od niedzieli na stronie 117
          telegazety była informacja o zdarzeniu,a w niedzielnej Panoramie TVP3
          zamieszczono filmową informację o aresztowaniu.
          Nie róbmy afery tam gdzie jej nie ma.
          • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! ????? ma kaca wybaczcie mu - ma zwidy IP: *.chello.pl 13.12.05, 18:02
            • Gość: rer Wybaczamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 18:13
              mam nadzieje ze ogladal dzisiejsza gdanska panorame, gdzi pan prezydent mowil o
              Mystery Shopping w swietle ostatnich wydarzen
              • Gość: ???? rer urzędasie lub pociotku łapownika :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 19:50
                nie róbmy afery, o czym tu mówić, po co zajmować się niewinną łapówką... w końcu
                można przeczytać to na papierze toaletowym w WC na dworcu - więc po co mamy
                mówić o tym w mediach

jakoś innego zdania są dziennikarze w Warszawie - najwidoczniej nie są
                sympatykami PO - skoro trąbią o tym codziennie w TVN

jak napisałem wyraźnie (ale może tak się narąbaliście, że niedowidzicie), że gdy
                ogladałem TVP3 to nie usłyszałem o tym, a w tym samym dniu usłyszałem w TVN

być może ktoś mówił w Panoramie, choć spodziewałbym się że taki skandal to
                będzie codziennie roztrząsany - no ale przeciez to PO, nie SLD, to ludzie
                Adamowicza nie jakiś Kurski... co cwaniaczki...

a twój 'pan' że przemówił dziś - no cóż szkoda że nie interesuje się swoimi
                urzędasami, którzy g... robią - jak choćby w sprawie schroniska
                • haselback Re: rer urzędasie lub pociotku łapownika :)) 13.12.05, 20:17
                  Gość portalu: ???? napisał(a):

> nie róbmy afery, o czym tu mówić, po co zajmować się niewinną łapówką... w
                  końc
                  > u
                  > można przeczytać to na papierze toaletowym w WC na dworcu - więc po co mamy
                  > mówić o tym w mediach
                  >
                  > jakoś innego zdania są dziennikarze w Warszawie - najwidoczniej nie są
                  > sympatykami PO - skoro trąbią o tym codziennie w TVN

Marnujesz sie na Wybrzezu przeprowadź się do Warszawy i z zapartym tchem i
                  śliną na brodzie sledź fakty TVN

> jak napisałem wyraźnie (ale może tak się narąbaliście, że niedowidzicie), że
                  gd
                  > y
                  > ogladałem TVP3 to nie usłyszałem o tym, a w tym samym dniu usłyszałem w TVN
                  >
                  > być może ktoś mówił w Panoramie, choć spodziewałbym się że taki skandal to
                  > będzie codziennie roztrząsany - no ale przeciez to PO, nie SLD, to ludzie
                  > Adamowicza nie jakiś Kurski... co cwaniaczki...

Spadaj na drzewo wełniany moherze, sam se rozstrząsaj najlepiej przez
                  najblizsze 10 lat z krótką przerwą na chrześcijańską kolejkę przy opłatku

> a twój 'pan' że przemówił dziś - no cóż szkoda że nie interesuje się swoimi
                  > urzędasami, którzy g... robią - jak choćby w sprawie schroniska

Ważne jest ze Ty wiesz swoje i się wszystkim interesujesz, szkoda tylko, że nie
                  tym co trzeba, powinszowania
                  • Gość: HA HA LITOSCI co nadal cię sciska po wyborach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:38
                  • fotografik.gdansk Re: rer urzędasie lub pociotku łapownika :)) 13.12.05, 21:53
                    Wiesz Twoj styl pisowni pasuje mi do jednego z urzednikow
                  • fotografik.gdansk HASELBACK !!! !!! !!! 13.12.05, 21:56
                    jestes urzedkikiem i czlonkiem P.O. przyznaj sie szczerze HASELBACK wiec
                    bronisz swojego SZCZEROSC WOLA
                    • haselback Re: HASELBACK !!! !!! !!! 13.12.05, 22:57
                      fotografik.gdansk napisał:

> jestes urzedkikiem i czlonkiem P.O. przyznaj sie szczerze HASELBACK wiec
                      > bronisz swojego SZCZEROSC WOLA

Gratulację, działasz rzeczywiście błyskawicznie. Az dziw bierze, ze zaden z
                      prominentnych działaczy PIS nie zglosił Twojej kandydatury na szefa
                      kondrwywiadu, szczególnie komorki odpowiedzialnej za tropienie antypolskich
                      spiskowców. A na razie popraw moher na głowie bo zasłania Ci rzeczywistość
                      • fotografik.gdansk Re: HASELBACK !!! !!! !!! 14.12.05, 16:26
                        Widzisz jak szybko mozna Cie rozgrysc. Ja niestety nie jestem czlonkiem PiS
                        czyli mocherowum beretem Panie ( nie bede wymienial imienia i nazwiska lub
                        inicjalow ) z UM z ref. Turystyki ( o ile dobrze zapamietalem )i czlonku PO a
                        ja jak wsztyscy wiedza jestem apolityczny, a moze sam Pan mnie tam zglosi bu ha
                        ha Czekam na propozycje !!!
                • Gość: rer Poczwórna niewiadomo, żal mi ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:50
                  Poczwórna niewiadomo (????), żal mi ciebie. Szczerze żal.
                  Typowy Pieniacz Polski.
    • abc12323 SLD miało Starachowice a PO ma Gdańsk :((( 13.12.05, 20:18
    • Gość: FOGR Re: czemu TVP3 nic nie mówi o aferze w UM Gdańska IP: 80.51.232.* 13.12.05, 21:48
      TVP 3 woli cicho siedziec taka ich mentalnosc
      • abc12323 Re: czemu TVP3 nic nie mówi o aferze w UM Gdańska 13.12.05, 22:42
        tv3 to taka licha telewizja osiedlowa. żenada.
        • Gość: sip Oglądaj TV Trwam IP: *.such.nat.hnet.pl 13.12.05, 22:51
          Dla Ciebie pajacu w wełnianym berecie bedzie w sam raz
    • Gość: filut Na CNN i BBC też nic nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:51
      Antypisowska zmowa. Wczoraj cały dzień ogladałem CNN i tez nic nie mówili o
      aferze łapówkarskiej. Dzis śledziłem BBC World i ani słowa cholery nie
      powiedzieli.
      TVN telewizja prawdziwych Polaków, tylko TVN prawde mówi
      • Gość: Ryś Na Discovery też nic nie ma - zmowa ogólnoświatowa IP: 87.207.211.* 14.12.05, 00:04
        • Gość: ruda lola Re: Na Discovery też nic nie ma - zmowa ogólnoświ IP: *.chello.pl 14.12.05, 20:45
          a na polonii1 pokazali.....gołą prawdę, ale bardzo późno. Hahahaha
          • Gość: tym Na Cartoon Network mają puścić ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:48
            Na Cartoon Network mają puścić jutro reportaz w sprawie.
            Cały świat żyje rozentuzjazmowany gdańską aferką.
    • Gość: pan Re: czemu TVP3 nic nie mówi o aferze w UM Gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 20:28
      i co nowego ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka