Dodaj do ulubionych

Jak sie pracuje w Grupie Lotos SA?

IP: 80.51.232.* 11.01.06, 16:20
interesuje mnie wszystko co dot. pracy w grupie lotos, poza praca na stacji
bezynowej, atmosfera, zarobki itp na forum praca nikt nic nie wie wiec
sprobuje szczecia tutaj, bo centrala firmy jest w gdansku

Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Rewelacyjnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:35
      atmosfera fantastyczna
      zarobki kosmiczne
      • Gość: mariusz_robert Re: Rewelacyjnie IP: 80.51.232.* 13.01.06, 14:16
        tralalala ale fajnie...
    • Gość: jestem najlepszy ----mam gdzieś ok.10.000 zł miesięcznie----------- IP: *.chello.pl 13.01.06, 17:26
      i ledwo starcza - kobiety wymagają nakładów a i w biedronce nie będę kupował
      jak jakiś prostak.
      • Gość: mariusz_robert Re: ----mam gdzieś ok.10.000 zł miesięcznie------ IP: *.chello.pl 14.01.06, 14:52
        pajac, wlasnie sie obnazyles...czytaj skompromitowales bucu, jesli nikt nie ma
        nic sensownego do napisania to niech nie zabiera glosu, czy na tym forum sa
        sami idioci?
        • Gość: jestem najlepszy Re: ----mam gdzieś ok.10.000 zł miesięcznie------ IP: *.chello.pl 14.01.06, 19:52
          czy na tym forum sa sami idioci??
          jeśli tak uważasz to te się do nich zaliczasz..witamy w klubie ...

hahahahahahahahahahahahahahahahaha
      • Gość: filut Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 15:02
        Musisz kupować w Biedronce. nie masz innego wyjścia. teraz w gdańsku gdzie sie
        nie odwrócisz to biedronka. nawet rojal market sie poddal i wyprzedal biedronce
        • Gość: bibi Grupa Lotos IP: *.uje.nat.hnet.pl 16.01.06, 01:56
          wiele zależy od tego czy jest się pracownikiem fizycznym czy
          administracyjnym.Wiadomo,fizyczni-3zmiany,administracyjni-1zmiana.Zarobki,dla
          przy kładu-osoba pracująca jako pracownik fizyczny z 30letnim stażem ma
          maxymalnie 3tys. przed opodatkowaniem,składkami etc.Atmosfera zależy od tego
          jakich się ma znajomych w pracy,lecz jest to praca wymagająca skupienia,dosyć
          stresująca,do tego w trudnych warunkach.Osoba na stanowisku administracyjnym z
          podobnym doświadczeniam ma podobną płacę.Osoby po studiach na stanowiskach w
          administracji zaczynają ze stawką 1300.
          • Gość: sss Re: Grupa Lotos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:06
            a przedstawiciel handlowy??????
          • maatti Re: Grupa Lotos 07.03.06, 17:16
            Bibi pracujesz w GL?
      • wslizg Re: ----mam gdzieś ok.10.000 zł miesięcznie------ 07.03.06, 18:37
        A co kretynom nalewasz do baków?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka