Dodaj do ulubionych

Sprawa licencji żużlowej dla GAMK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:07
JAK ZWYKLE PRZEKRETY! WIADOMO ZE OSZUSCI I TAK DOSTANA LICENCJE! ILE MOZNA
DAWAC CZASU! SKANDAL!
Obserwuj wątek
    • Gość: po co te licencje Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: 83.238.144.* 16.01.06, 21:21
      i po co są te licencje jak i tak robią co chcą , zmienią nazwę tak jak w
      bydgoszczy i po sprawie , niech oni się nie ośmieszaja po co na siłę utrzymywać
      lige w gdańsku i kto tam będzie jechał ??? stenka a może dzikowski
      reaktywacja , śmiać mi się chcę
    • Gość: gks Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:32
      sam jestes oszustem, poprostu wszystko jest uczciwie robione
    • Gość: antylipa Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.visp.energis.pl 16.01.06, 22:30
      Skąd jesteś koleś? Strzelam - Toruń.
      • pitus_us Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK 17.01.06, 07:12
        Troche jest to smieszne bo z tym waszym Wybrzezem Gdansk to co roku jest to
        samo ciagle macie dlugi.W tamtym roku dostaliscie licencje warunkowa wiec nie
        wiem dlaczego zastanawiaja sie czy dac wam na nastepny sezon dla mnie to jest
        bardzo proste,niedotrzymujac warunkow licencji warunkowej powinniscie zaczac
        jezdzic od nizszej ligi.
        • Gość: Szrek Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 07:27
          W zasadzie nie mam nic do Gdańska. Ale przyklad Waszego klubu dowodzi, że
          władze polskiego żużla są "miękkim członkiem na twardym snopku" robione. Jak
          oczekiwać od klóbów przestrzegania prawa, skoro od władz nie można oczekiwać
          tych praw egzekwowania.
          Wiem, że za chwilę spadnie na mnie lawina obelg. Ale 2 lata wcześniej
          wylewaliście pomyje na Bydgoszcz bo przekształcono klub. Dziś robicie "kalkę" i
          uważacie że to jest OK?
    • Gość: kibol Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:47
      TO jest żenujące:
      -nowy klub
      -stary klub
      -stare długi
      -nowe długi
      bądźmy dorośli ,bo tylko w Polsce dzieją się takie przekręty w sporcie
    • Gość: Spiderman Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.chello.pl 17.01.06, 14:08
      Nareszcie artykuł bez Formeli w roki glownej. Dobrze, że GW olała tego pajaca.
      czas na nowych ludzi takich jak Zdanowicz
    • Gość: Voyzeck Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.pro-internet.pl 17.01.06, 14:26
      Tajemnicza 7 - Pacholak, Ciura, Pietraszko, Piszcz, Stojanowski,Friedrich
      Wallner i oczywiście niezatapialny Igor Marko
    • Gość: anieł Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.torun.mm.pl 17.01.06, 17:27
      jesli do dnia tego i tego klub nie spełnił warunków jakie mu postawiono, by
      mógł występować w E-lidze, to powinien być z niej do qrwy nędzy wykopany na
      zbity pysk. Czyż nie ?
      WASI DZIAŁACZE SĄ PORÓWNYWALNI Z TYMI Z WANDY KRAKÓW. NAROBIĆ DŁUGÓW ,ZMIENIĆ
      LITERKĘ W NAZWIE I HOP SIUP ZACZYNAMY OD ZERA !
      • Gość: Lechia Torun i Bydgoszcz odwalcie sie od Wybrzeza!!! IP: *.crowley.pl 17.01.06, 18:37
        Spaduwa na swoje forum.
    • Gość: skin Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.eranet.pl 17.01.06, 23:13
      co ty zrobisz bez formeli...paluchu
      • Gość: iks Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:56
        To ty nie wiesz co mozna zrobic sobie paluchem? Chlopie, kilka rzeczy co
        mnajmniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka