Gość: lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:07 JAK ZWYKLE PRZEKRETY! WIADOMO ZE OSZUSCI I TAK DOSTANA LICENCJE! ILE MOZNA DAWAC CZASU! SKANDAL! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: po co te licencje Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: 83.238.144.* 16.01.06, 21:21 i po co są te licencje jak i tak robią co chcą , zmienią nazwę tak jak w bydgoszczy i po sprawie , niech oni się nie ośmieszaja po co na siłę utrzymywać lige w gdańsku i kto tam będzie jechał ??? stenka a może dzikowski reaktywacja , śmiać mi się chcę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gks Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:32 sam jestes oszustem, poprostu wszystko jest uczciwie robione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylipa Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.visp.energis.pl 16.01.06, 22:30 Skąd jesteś koleś? Strzelam - Toruń. Odpowiedz Link Zgłoś
pitus_us Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK 17.01.06, 07:12 Troche jest to smieszne bo z tym waszym Wybrzezem Gdansk to co roku jest to samo ciagle macie dlugi.W tamtym roku dostaliscie licencje warunkowa wiec nie wiem dlaczego zastanawiaja sie czy dac wam na nastepny sezon dla mnie to jest bardzo proste,niedotrzymujac warunkow licencji warunkowej powinniscie zaczac jezdzic od nizszej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 07:27 W zasadzie nie mam nic do Gdańska. Ale przyklad Waszego klubu dowodzi, że władze polskiego żużla są "miękkim członkiem na twardym snopku" robione. Jak oczekiwać od klóbów przestrzegania prawa, skoro od władz nie można oczekiwać tych praw egzekwowania. Wiem, że za chwilę spadnie na mnie lawina obelg. Ale 2 lata wcześniej wylewaliście pomyje na Bydgoszcz bo przekształcono klub. Dziś robicie "kalkę" i uważacie że to jest OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:47 TO jest żenujące: -nowy klub -stary klub -stare długi -nowe długi bądźmy dorośli ,bo tylko w Polsce dzieją się takie przekręty w sporcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spiderman Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.chello.pl 17.01.06, 14:08 Nareszcie artykuł bez Formeli w roki glownej. Dobrze, że GW olała tego pajaca. czas na nowych ludzi takich jak Zdanowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voyzeck Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.pro-internet.pl 17.01.06, 14:26 Tajemnicza 7 - Pacholak, Ciura, Pietraszko, Piszcz, Stojanowski,Friedrich Wallner i oczywiście niezatapialny Igor Marko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anieł Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.torun.mm.pl 17.01.06, 17:27 jesli do dnia tego i tego klub nie spełnił warunków jakie mu postawiono, by mógł występować w E-lidze, to powinien być z niej do qrwy nędzy wykopany na zbity pysk. Czyż nie ? WASI DZIAŁACZE SĄ PORÓWNYWALNI Z TYMI Z WANDY KRAKÓW. NAROBIĆ DŁUGÓW ,ZMIENIĆ LITERKĘ W NAZWIE I HOP SIUP ZACZYNAMY OD ZERA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechia Torun i Bydgoszcz odwalcie sie od Wybrzeza!!! IP: *.crowley.pl 17.01.06, 18:37 Spaduwa na swoje forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skin Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.eranet.pl 17.01.06, 23:13 co ty zrobisz bez formeli...paluchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Sprawa licencji żużlowej dla GAMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:56 To ty nie wiesz co mozna zrobic sobie paluchem? Chlopie, kilka rzeczy co mnajmniej Odpowiedz Link Zgłoś