Gość: Tomek IP: 213.77.9.* 13.11.02, 14:38 Chciałbym się wybrać do Teatru Wybrzeże na "przystanek końcowy Zaspa". Czy ktoś może mi powiedzieć czy warto to przedstawienie zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: POMOC - Przystanek koncowy Zaspa 13.11.02, 14:56 Gos´c´ portalu: Tomek napisa?(a): > Chcia?bym sie˛ wybrac´ do Teatru Wybrzez˙e na "przystanek kon´cowy Zaspa". Czy > ktos´ moz˙e mi powiedziec´ czy warto to przedstawienie zobaczyc´. Tak, ja moge Ci powiedziec. NIE WARTO! Bez pomyslu, bez sensu, baznadzieja. Artysci chodza po scenie, biegaja a nawet przewracaja sie. I cos tam mowia. I nic z tego nie wynika. Zalowalem, ze to widzialem. Nie wiem po co powstaja takie spektakle. Szerokim lukiem omijaj to wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fkim Re: POMOC - Przystanek koncowy Zaspa IP: 213.195.171.* 14.11.02, 10:30 Minie się podobało, nie jest to farsa (tylko momentami) wiec trzeba byc uważnym widzem, natomias jest dynamiczna i specyficzna. Ja uważam,że czas nie będzie straconym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar Re: POMOC - Przystanek koncowy Zaspa IP: 192.11.224.* 14.11.02, 12:43 Na dole strony masz troche opinii teatry.trojmiasto.pl/info_spektakle.phtml?id_spektakle=175 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: POMOC - Przystanek koncowy Zaspa IP: 213.195.171.* 16.11.02, 11:57 Nie wiem czy byłeś, ale w wczoraj zagrano ja swietnie, nawet kilka osob wstało przy oklaskach. Scena gdy Kazik spiewa robi chyba największe wrażenie, gdy chłopak (nie znam jego osoby) zeskakuje ze stołów i grupka tancerzy tanczy dziwny taniec, a obok chodza przerażeni aktorzy... super Uważam,że czas nie został stracony i bylo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś