erape84 25.02.07, 12:40 Cześć. Czy ktoś zna najlepsze mapy do tego urzadzenia. Zależy mi przedewszystkim na mapie POLSKI ponieważ ta dołączona nma około 20% pokrycia PL. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
andsin Re: TRAVEL PILOT LUCCA MP3 08.06.07, 13:37 Czy to jest urządzenie Blaupunkta Lucca 3.3 bo w reklamie widzę, że Polska, Czechy, Węgry i Słowacja oraz główne drogi Europy Wschodniej mają być OK ! Pod jakim programem to pracuje ? Link Zgłoś
krzysztof.kasa Re: TRAVEL PILOT LUCCA MP3 25.08.07, 20:30 Nie wiem czy to jest aktualne , ale mam cos takiego i u mnie chodzi jest to mapa : europe_v11.map, nie wiem czy to jeszcze cie interesuje jesli tak , to szczegoly podam w nastepnym mailu. Link Zgłoś
krzysztof.kasa Re: TRAVEL PILOT LUCCA MP3 26.08.07, 19:41 jesli jeszcze interesuje cie ta sprawa to daj znac , u mnie cos takiego jest zaistalowane pare dni temu chodzi bez zarzutu.Pozdrawiam i daj znac Link Zgłoś
alfik7 Re: TRAVEL PILOT LUCCA MP3 27.08.07, 14:14 Mam pytanie: jaka jest dokładność map Słowenii, Chorwacji i Słowacji? Link Zgłoś