Gość: ssz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:06 Szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toja jaki straszny smutek .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:19 dlazcego dlaczego dlaczego naprawde przeciez... akwizytor ubezpieczeniowy- któz nie miał takiego pod drzwiami sego mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga Re: jaki straszny smutek .... IP: *.chello.pl 08.02.06, 11:37 Panie vice- wojewodo zdaje mi się że pan nie zna się na obsłudze komputera. A jeżeli jest prawda, to parafianie zróbcie w niedzielę składkę po mszy na komputerek dla Pana wojewody, niech się nie marnuje. ( ale jest problem dla współpacowników wojewody, ok.! 300 komputerów ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melchior Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera IP: 193.110.228.* 07.02.06, 21:19 Najważniejsze, żeby był telefon z połączeniem do Torunia. Współczuje temu gościowi. Myślał, że wojewoda to panisko a to gościu bez ...komputera. Żenada. Może ktoś zrezygnuje z becikowego i kupi wicewojewodzie komputer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera IP: *.pro-internet.pl 08.02.06, 22:13 albo odda swoj w ramach pomocy blizniemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczpka CEPter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:21 wiem wiem wiem napewno zażada laptopa no ewentualnie notebuka i zacznie sobie robić reposkie tabelki dla dorna panie nasz wspomagaj wojewode pilota ichron go przed swym zastepca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Ruzelski Ja Klaudiusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:25 kto grał tytułowa role w "Ja Klaudiusz" przeciez on jest za młody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hojarska na wicewo Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera IP: *.such.nat.hnet.pl 08.02.06, 01:34 Motorzysta wicewojewodą. Podobno PISowscy bolszewicy z JK na czele zapatrzyli sie na wschód tam traktorzysta od lat paru robi karierę prezydenta. Niech pan Karczewski będzie jednak czujny. podobno Hojarska miała w ramach paktu destabilizacyjnego chrapkę ciepłą posadkę. Na przyszłość proszę się powoływać na asystenta Ojca Dyrektora, oprócz najnowszego laptopa dostanie służbowe auto z pełnym bakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera 08.02.06, 01:36 - Wtedy dowiedziałem się, że komputera nie ma także kilku kierowników. Chciałbym to zmienić, bo w nowoczesnych organizacjach nie sposób działać bez komputera - zauważa wicewojewoda. ************************************ No tak, bez komputera trzeba pracować, a nie dupy oglądać w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIR Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera IP: 195.205.250.* 08.02.06, 08:50 NIE MA KOMPUTERA JAKI NIEDORAJDA A ZYCIORYS TAKI BOGATY BIDULA NIE MA INTERNETU I TU MA PROBLEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera IP: 87.207.145.* 08.02.06, 11:19 juz jestes na czarnej stronie mocy wiec po co ci komputer, ciotka Joda-Jola ze slupska tez nie potrafi odpalic internetu a rzadzi wojewodztwem. niestety chyba stolica wojewodztwa bedzie slupsk :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gallux Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:01 co gorzej dowiadujemy się, że wojewoda nie zna chińskiego, aramejskiego, narzecza tutsich , nie ma dwóch głów, trzech rąk i 23 palcy skandal panie dzieju dobrze że ma choć gabinet, a nie jak jaki pacjent na "przystawce" w POczekalni szefa...... Odpowiedz Link Zgłoś
norka49 Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera 08.02.06, 20:24 ale się wszyscy dziwią??? przecież w urzędzie 70% urzedników nie ma komputerów, a te które są to są przestarzałe.brakuje nawet długopisów a wy o komputerach mówicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w2002 Wicewojewoda Gozdawa-Nocoń nie potrzebowała kompa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:11 Wicewojewoda Gozdawa-Nocoń nie potrzebowała komputera, bo nie umiała go obsługiwać. Jej do pracy były tylko potrzebne nożyczki i szpilki. Znała się przecież tylko na przecinaniu wstęg i przypinaniu orderów. No i te toasty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a pinezki? Re: Wicewojewoda Gozdawa-Nocoń nie potrzebowała k IP: *.pro-internet.pl 08.02.06, 22:17 chodziła w szpilkach???! Odpowiedz Link Zgłoś