Dodaj do ulubionych

Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:06
Szkoda słów
Obserwuj wątek
    • Gość: toja jaki straszny smutek .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:19
      dlazcego dlaczego dlaczego

naprawde przeciez...
      akwizytor ubezpieczeniowy- któz nie miał takiego pod drzwiami sego mieszkania
      • Gość: ga Re: jaki straszny smutek .... IP: *.chello.pl 08.02.06, 11:37
        Panie vice- wojewodo zdaje mi się że pan nie zna się na obsłudze komputera.
        A jeżeli jest prawda, to parafianie zróbcie w niedzielę składkę po mszy na
        komputerek dla Pana wojewody, niech się nie marnuje. ( ale jest problem dla
        współpacowników wojewody, ok.! 300 komputerów )
    • Gość: Melchior Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera IP: 193.110.228.* 07.02.06, 21:19
      Najważniejsze, żeby był telefon z połączeniem do Torunia.
      Współczuje temu gościowi. Myślał, że wojewoda to panisko a to gościu
      bez ...komputera. Żenada. Może ktoś zrezygnuje z becikowego i kupi
      wicewojewodzie komputer?
      • Gość: autor Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera IP: *.pro-internet.pl 08.02.06, 22:13
        albo odda swoj w ramach pomocy blizniemu
    • Gość: szczpka CEPter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:21
      wiem wiem wiem
      napewno zażada laptopa no ewentualnie notebuka
      i zacznie sobie robić reposkie tabelki dla dorna
      panie nasz wspomagaj wojewode pilota ichron go przed swym zastepca
    • Gość: Ja Ruzelski Ja Klaudiusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:25
      kto grał tytułowa role w "Ja Klaudiusz"
      przeciez on jest za młody!
    • Gość: Hojarska na wicewo Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera IP: *.such.nat.hnet.pl 08.02.06, 01:34
      Motorzysta wicewojewodą. Podobno PISowscy bolszewicy z JK na czele zapatrzyli
      sie na wschód tam traktorzysta od lat paru robi karierę prezydenta. Niech pan
      Karczewski będzie jednak czujny. podobno Hojarska miała w ramach paktu
      destabilizacyjnego chrapkę ciepłą posadkę.
      Na przyszłość proszę się powoływać na asystenta Ojca Dyrektora, oprócz
      najnowszego laptopa dostanie służbowe auto z pełnym bakiem.
    • maruda.r Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera 08.02.06, 01:36

- Wtedy dowiedziałem się, że komputera nie ma także kilku kierowników. Chciałbym
      to zmienić, bo w nowoczesnych organizacjach nie sposób działać bez komputera -
      zauważa wicewojewoda.

No tak, bez komputera trzeba pracować, a nie dupy oglądać w internecie.

• Gość: MIR Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera IP: 195.205.250.* 08.02.06, 08:50
      NIE MA KOMPUTERA JAKI NIEDORAJDA A ZYCIORYS TAKI BOGATY BIDULA NIE MA INTERNETU
      I TU MA PROBLEM
    • Gość: vader Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera IP: 87.207.145.* 08.02.06, 11:19
      juz jestes na czarnej stronie mocy wiec po co ci komputer, ciotka Joda-Jola ze
      slupska tez nie potrafi odpalic internetu a rzadzi wojewodztwem.
      niestety chyba stolica wojewodztwa bedzie slupsk :))
      • Gość: gallux Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:01
        co gorzej dowiadujemy się, że wojewoda nie zna chińskiego, aramejskiego,
        narzecza tutsich , nie ma dwóch głów, trzech rąk i 23 palcy
        skandal panie dzieju
        dobrze że ma choć gabinet, a nie jak jaki pacjent na "przystawce" w POczekalni
        szefa......
    • norka49 Re: Wicewojewoda Karczewski pracuje bez komputera 08.02.06, 20:24
      ale się wszyscy dziwią??? przecież w urzędzie 70% urzedników nie ma komputerów,
      a te które są to są przestarzałe.brakuje nawet długopisów a wy o komputerach
      mówicie.
    • Gość: w2002 Wicewojewoda Gozdawa-Nocoń nie potrzebowała kompa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:11
      Wicewojewoda Gozdawa-Nocoń nie potrzebowała komputera, bo nie umiała go
      obsługiwać. Jej do pracy były tylko potrzebne nożyczki i szpilki. Znała się
      przecież tylko na przecinaniu wstęg i przypinaniu orderów. No i te toasty...
      • Gość: a pinezki? Re: Wicewojewoda Gozdawa-Nocoń nie potrzebowała k IP: *.pro-internet.pl 08.02.06, 22:17
        chodziła w szpilkach???!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka