Dodaj do ulubionych

Przywilej Jana Ryszarda Kurylczyka

IP: *.chello.pl 10.02.06, 23:16
Dlaczedo w takim razie w międzyczasie, o czym pisała prasa wybudował sobie
"mieszkanie" na cmentarzu w Słupsku.Tajemnicą poliszynela jest, przy okazji
pisanych artykułów prasowych, że3 Kurylczyk posiada mieszkanie w Słupsku.
Obserwuj wątek
    • Gość: rer Jan Ryszard Kurylczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:21
      Mam nadzieję, że Pan Kurylczyk bedzie miał okazję robić coś pożytecznego dla
      naszego regionu. Po prostu szkoda aby się marnował.
      Jeśli Urzędowi Wojewódzkiemu sopockie mieszkanie jest w tej chwili niezbędne
      to powinno je odzyskać, ale jeśli nie jest ono palącym problemem, to myśle że
      nie ma o co kruszyć kopii.
      • Gość: King Re: Jan Ryszard Kurylczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 02:56
        Może to i faktycznie nie najlepiej, że JRK korzysta z tego mieszkania, ale z
        drugiej strony mam wrażenie, że Gazeta czepia się wszystkich ludzi, którzy
        rzetelnie pracują bądź pracowali dla regionu (Kurylczyk, Adamowicz czy Wałęsa)
        a gloryfikuje nieudaczników takich jak Płażyński czy Longin Pastusiak, którzy
        wracają do nas raz na cztery lata, bądź leni i dekowników takich jak Karnowski,
        Szczurek czy Ołowski (owszem mógłby zarządzać lotniskiem, ale nie
        województwem), którzy swoją pozycję zawdzięczają nie pracy czy chociażby
        intelektowi, ale wyłacznie mediom które pieją z zachwytu nad sukcesami z czasów
        Cegielskiej czy Kozłowskiego. Dla mnie to zwykła prywatna wojenka pod jakże
        pięknym hasłem "nam nie jest wszystko jedno" stąd już tylko krok do TKM.
    • Gość: z boku Re: Przywilej Jana Ryszarda Kurylczyka IP: *.localdomain / 80.51.240.* 11.02.06, 08:16
      Jest tak biedny, że nie stać go na wynajęcie mieszkania, jest tak biedny,ze na
      zupki do Caritasu bedzie chodził, jest tak biedny ,że z opieki pomoc otrzyma.
      Tak się terez rządzi!!!!!!
    • Gość: mc Przywilej ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 09:23
      Człowieku zerwij umowę, przestań płacić i wyprowadź się z tej „strategicznej
      willi” i nie dawaj okazji taniemu redaktorzynie do plucia na swoje nazwisko (a
      o należnym szacunku za kawał dobrej roboty dla regionu już nie wspomnę).
      • Gość: pysio Re: Przywilej ??? IP: *.chello.pl 11.02.06, 15:23
        Ciekawe co to za kawał dobrej roboty, chyba, że myślisz o tych interesach z tym
        drugim cwaniakiem z Torunia. A, tak do rzeczy , przecież Kurylczyk jest de facto
        szczególnie dobrze wykształconym aparatczykiem partyjnym. Zna się doskonale na
        socjotechnice i ją dla własnych celów wykorzystuje. Tylko głupcy tego nie
        widzą.Tacy jak on i jemu podobni tymi gierkami zniszczyli lewicę. Oni nastawili
        się wyłacznie na osobisty biznes. Kto przykładowo wspierał Kurylczyka i pomógł
        mu w byciu Wojewodą. Był to niejaki Jędykiewicz dla którego Kurylczyk wystąpił i
        załatwił Krzyż Oficerski Ordery Odrodzenia Polski, a ten odwrotnie mu się
        zrewanżował. Czy to jest świadectwem dokonań lub jak to nazwać.
    • Gość: tubi Re: Przywilej Jana Ryszarda Kurylczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 10:34
      144 zł za 30 m2 miesięcznie? No patrzcie mili państwo, a ja za pokój 10 m2 400
      zł miesięcznie płacę.. Gdzie się takie tanie mieszkania na poddaszu załatwia?
      Też chcę tak mieszkać jak pan K.:)
      • Gość: peret Re: Przywilej Jana Ryszarda Kurylczyka IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.06, 11:01
        Co, żałujecie mu garsoniery w kurorcie? A wogóle co to za willa od czasu komuny
        tajemna, może mi to ktoś wyjaśnić!? Jakby ktoś nie wiedział, to ta ostatnia po
        prawej stronie pod lasem. Strasznie strategiczny obiekt do zarządzania
        kryzysem... dupków z magistratu.
    • Gość: Szyderca Re: Przywilej Jana Ryszarda Kurylczyka IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.06, 12:51
      Pan Kurylczyk zajmuje mieszkanie o znaczeniu strategicznym dla obronnosci
      Pomorza-Czyzby Amerykanie chcieli na nas napasc?
      • Gość: sip Re: Przywilej Jana Ryszarda Kurylczyka IP: *.such.nat.hnet.pl 11.02.06, 14:11
        Bardziej prawdopodobny jest atak człekokształtnych z Torunia na Pomorze
        (twierdza PO)
      • Gość: pysio Re: Przywilej Jana Ryszarda Kurylczyka IP: *.chello.pl 11.02.06, 15:26
        Może i krasnoludki lub ufoludki. Nigdy nic nie wiadomo czego się można
        spodziewać.Podobno przezorny zawsze ubezpieczony.
    • Gość: :)) Brawo Kurduple ! IP: *.cable.satra.pl 11.02.06, 15:15
      Wkrótce okaże się, że Kurylczyk - podobnie, jak Kurski leśniczówkę - kupi za
      bezcen, niechciane, stojące odłogiem mieszkanie... .

Brawo Kurduple !
      • Gość: krzyś Re: Brawo Kurduple ! IP: *.chello.pl 11.02.06, 20:48
        Na jakiej to równocześnie podstawie Kurylczyk trzyma własne mieszkanie i ponadto
        podnajmuje na wyjątkowych warunkach mieszkanie z Urzędu Wojewódzkiego. Jeszcze
        kiedy pełnił funkcję Wojewody - można to zrozumieć. Ale obecnie.Jest to sytuacja
        szczególnie naganna dla wszystkich również i tych którzy mu to umożliwili - za
        poplecznictwo.
    • Gość: Gość Re: Przywilej Jana Ryszarda Kurylczyka IP: 87.206.216.* 12.02.06, 12:10
      A ja uważam, że wszyscy, którzy nie są członklami PIS powinni iść
      obligatoryjnie do gleby bez względu na wiek i dokonania. Byłoby wiecej dóbr dla
      prawdziwych Polaków związanych z przewodnia Partią, a przedwszystkim głupiej
      opozycji przeszkadzającej w kierowaniu chorym na szczególnego raka krajem.
    • Gość: Alek Co zrobił Kurylczyk dla Wybrzeża??? IP: *.witnet.gda.pl / *.volta.net.pl 12.02.06, 13:48
      A co raptem wielkiego zrobił dla regionu Kurylczyk? Przecież nie rozpoczęcie za
      ogromne pieniądze budowy autostrady. Mam nadzieję, że ta sprawa zostanie
      wkrótce wyjaśniona. Kurylczyk, stary przfarbowany komuch z wiecznie
      przyklejonym uśmieszkiem pełnego zadowolenia, wielu dało się nabrać.
      Jeżeli chodzi o respektowanie prawa to powinno być takie same dla wszystkich.
    • Gość: gdańszczanin Re: odpowiadam rer.... IP: 87.207.242.* 12.02.06, 14:47
      Nie ma oco kruszyc kopii???
      A moze chodzi oz wykła przyzwoitośc i uczciwość.Jezeli tego "rer" nie
      rozumiesz - tzn. ze jest z tymi cechami charakteru u Ciebie nie najlepiej.
      • Gość: rer Re: odpowiadam rer.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 17:02
        Dziękuję za pouczenie. Przyznaję, jestem nieprzyzwoity i nieuczciwy. Moja wina,
        moja wina, moja bardzo wielka wina.
        • Gość: gdanszczanin Re: odpowiadam rer.... IP: *.chello.pl 13.02.06, 09:21
          No to budzisz jeszcze jakies pozytywne nadzieje "rer".Moze nie jestes az tak
          całkiem nieprzyzwoity i nieuczciwy :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka