Dodaj do ulubionych

FAK (czyli Front Anty-Kalinowski)

IP: *.softlab.gda.pl 15.02.06, 18:13
Tu mozecie wstapic do FAK anty-kalinowskiego frontu. Do Boju!:)

1.Dante
Obserwuj wątek
    • Gość: LALAMIDO@WP.PL Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.chello.pl 15.02.06, 18:19
      2.Lalamido
      • d.z Re: a co zrobicie gdy 15.02.06, 18:21
        w Wasze szeregi wtapi ktoś działający "na dwa fronty"?
        • Gość: Dante Re: a co zrobicie gdy IP: *.softlab.gda.pl 15.02.06, 18:22
          U nas nie ma cenzorow, progesywni jak najbardziej witani

• Gość: LALAMIDO@WP.PL a orissa?????? IP: *.chello.pl 15.02.06, 18:23
            • Gość: Dante Re: a orissa?????? IP: *.softlab.gda.pl 15.02.06, 18:31
              Orissa, siedzi cicho jak mysz po miotla. Moze wystarczy FAK w GSG na zmiany
              demokratyczen forum.

• Gość: JOJO Re: a co zrobicie gdy IP: 80.48.241.* 22.04.06, 18:46
            Kalinosiu co zrobiłeś dla kraju i narodu miałeś władzę????????
            • Gość: szpadel Re: a co zrobicie gdy IP: *.ipt.aol.com 23.04.06, 01:46
              Oto prognoza najwazniejszego na tym forum.
              -
              • Gość: %% Re: a co zrobicie gdy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.04.06, 11:13
                Gość portalu: szpadel nabzdurzył:

> Oto prognoza najwazniejszego na tym forum.
                > -
    • Gość: ja tez Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: 87.207.77.* 16.02.06, 00:10
      i jescze nie skasowano??????? co jest?
      Kali śpi? czy zmęczony?
      • Gość: KalinoFski Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 16.02.06, 01:27
        ja chce watki o kaszance i salcesonie
    • Gość: !!!!! rekord Guinnessa... przebił wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:04
      wczoraj skasował mi post po 5-10 sekundach... a dokładnie po napisaniu i
      wciśnięciu 'wyślij' zauważyłem, że zrobiłem błąd ortograficzny w tytule -
      chciałem to zaznaczyć/przeprosić w odpowiedzi - ale gdy przycisnąłem post -
      odpowiedź była, że już nie istnieje...

dodam także że skasował post o ptasiej grypie (wczoraj znaleziono ptaki - czyli
      aktualny i powiązanyy), który z polskim wyjaśnieniem cytował tekst angielski

został oczywiście skasowany, bo kalinowski stwierdził, że tu po angielsku nie
      pisujemy

natomiast nie przeszkadza mu tekst tylko po duńsku (myślę) - który uważa za
      ściśle związany z Trójmiastem, który od paru dni tu wisi i który dotyczy
      (zapewne z tytułu sadząc) 'polskich obozów'....

oto nawiedzony kalinowski - cięższy przypadek nawet od Wassermanna... :))
    • Gość: !!! kali pobudka... wstawać do pracy (cenzurowania) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:34
    • Gość: cez [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: :)) bez wyzwisk cez - jesteś w mniejszości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:14
        jak na razie
    • Gość: ??? czemu skasowano uwagę by cez nie wyzywał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:08
      forumowiczów?
      • Gość: ha ha ha cenzorzy Re: czemu skasowano uwagę by cez nie wyzywał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:35
        a teraza w 'tajemniczy' sposób post powrócił????

co za manipulacja kalinowski - wstydź się
    • Gość: krzys Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.02.06, 23:45
      mozna sie jeszcze dopisac?
      • Gość: kozakalinofskiego Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.va-ashburn0.sa.earthlink.net 17.02.06, 09:48
        nie tylkon ze kasuje ale i ogon zadziera
      • Gość: Dante Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.softlab.gda.pl 17.02.06, 10:24
        Naturalnie, ze mozna i to juz komentujac ten temet.
    • Gość: ??? kto zrobił/jak się robi pinezkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:52
      • Gość: Pinezka Re: kto zrobił/jak się robi pinezkę? IP: *.chello.pl 17.02.06, 12:33
        Nie mam pojęcia, może w zakładach metalowych?
        www.dalprint.pl/katalog.php?c=3&p=98&t=34
    • Gość: ??? czy wielki K musi koniecznie kasować zwykłe posty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:37
      to znaczy takie, które są NORMALNĄ odpowiedzią na inny...

chyba niedługo zobaczymy K w rządzie naszych pluszaków, jako wielkiego
      propagandatora
      • kalinowski11 Re: czy wielki K musi koniecznie kasować zwykłe p 17.02.06, 13:44
        Gość portalu: "jak zwykle" napisał(a):

> to znaczy takie, które są NORMALNĄ odpowiedzią na inny...

To znaczy takie które nie zawierają wyzwisk i epitetów , oraz takie gdzie wpisy
        nie służą tylko i wyłącznie podbijaniu wymierających wątków . Proszę jeszcze
        o nie wysyłanie tego samego postu do kilku wątków .
        Widzę , że już wróciłeś ze szkoły , mama w pracy można rozrabiać ... Pozdrawiam .
        • Gość: ??? tak kalinowski wreszcie dotarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:49
          te które NIE zawierają epitetów i wyzwisk - a które UWIELBIASZ kasować po 5
          sekundach...

ty niestety do szkoły nigdy nie chodziłeś, bo gdybyś chodził, to pewnie czegoś
          więcej niż zwykłej AROGANCJI i ZADUFANIA by cię tam nauczyli - choć, bo ja wiem???

PS
          wiem że weszło ci to w nawyk, ale nie fałszuj wpisów - to gość:??? nie jak zykle...
          • kalinowski11 Re: tak kalinowski wreszcie dotarło??? 17.02.06, 13:51
            A jednak potrafisz ... całkiem bez epitetów . Oby tak dalej :)
            • Gość: ha ha kalinowski NIE KŁAM - wiem weszło ci to w krew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:03
              ale to ty zachowujesz się jak TROLL - nie ja
        • Gość: tyhooiupodbijamwat Re: czy wielki K musi koniecznie kasować zwykłe p IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 18.02.06, 02:56
          To znaczy takie które nie zawierają wyzwisk i epitetów , oraz takie gdzie wpisy
          nie służą tylko i wyłącznie podbijaniu wymierających wątków
        • Gość: szpadel Re: czy wielki K musi koniecznie kasować zwykłe p IP: *.ipt.aol.com 21.04.06, 15:29
          To faktycznie odpowiedz do rzeczy.Zdrowy cenzor-zdrowe forum,
          taki to FAKt.
    • Gość: Bumbarasz dajcie paragraf, a czlowiek sie znajdzie... IP: *.surf.introweb.nl 17.02.06, 15:24
      Gość portalu: Dante napisał(a):
      Tu mozecie wstapic do FAK anty-kalinowskiego frontu. Do Boju!:)

Wlasnie komorka Sluzb Dalekiego Rozpoznania odebrala szyfrogram-donos na
      Kalinowskiego!Co on takiego takiego nabroil?.....wylizal konfitury?
    • Gość: Fugazi Do lokalnego moderatora. Głos ze Szczecina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:30
      Panie Kalinowski,
      Dotknięty apelem Pańskich współobywateli wolnego miasta u nas na szczecińskim forum postanowiłem nakreślić swoje zdanie a odnoszące się do tragicznej i patologicznej w sumie sytuacji kiedy to na obcym forum padają prośby o pomoc spowodowane pańskimi wyczynami cenzorskimi.

Odnoszę wrażenie, że tęsknisz Pan za pewnymi ograniczeniami krępującymi wolność wypowiedzi.
      Za ograniczeniem wolności a więc za wyznaczeniem własnej granicy powyżej której krytyka, wyśmiewanie, czy też krytykowanie już jest niegodne, niestosowne i winno być zakazane; choćby od biedy deklamując stosowny paragraf netykiety.

Warto w tym miejscu rozgraniczyć więc piętnowanie i obstrukcję forumowych chamów od kneblowania i krytykowania możliwości wyrażania własnego zdania przez pozostałych uczestników forum.

Nie ma Panie Kalinowski większej wartości nad wolność słowa.
      Netykieta jest, bo być musi a Pańskim zadaniem jak i każdego z nas jest zawalczyć o ową wolność.
      Z niej bowiem wynikają wszystkie inne drogie nam wartości.

Proszę na koniec abyś przemyślał Pan swoją społeczną rolę i funkcje. Dzisiejsza sytuacja w której forumowicze z Gdańska płaczą w Szczecinie nie powinna w ogóle mieć miejsca.

Pozdrawiam
      Fugazi
      • Gość: %% ......... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.02.06, 15:49
        proponuje udac sie na skarge do Radyja, tam uzyskacie zrozumienie i pomoc
        • Gość: Dante FAK-ty, FAK-ty, FAK-ty IP: *.softlab.gda.pl 17.02.06, 17:25
          Kalinowski FAK-tycznie stales sie bardzo popularna osoba. Nawet juz w
          Szczecinie jestes hitem i to zaraz po R2D2 ups... tzn. H5N1 Labedziach z
          Ruegen:)
          • waldka_1610_koza Re: FAK-U. FAK-ty, FAK-U Kalinofski 18.02.06, 07:26
            • kalinowski11 Szanowni Forumowicze ... 18.02.06, 20:26
              Proszę oceńcie sami jacy to wspaniali goście nawiedzają nasze forum
              i jakie to genialne myśli przelewają na ekran ... Pozdrawiam .
              • Gość: Dante Re: Szanowni Forumowicze ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.06, 23:27
                Nie bylo moja intencja aby poznodojrzewajacy niskoloci siedzacy ze spuszczonymi
                spodniami przy PC komentowli ten temat, ale jak sam wjesz forum ma swoja wlasna
                dynamike i tu jest madrosc i zdrowe poczucie humoru opiekuna owego bardzo
                cenione.
      • dyrgosia Re: Do lokalnego moderatora. Głos ze Szczecina 17.02.06, 19:07
        Popieram Fugaziego :-)
        Wywalanie wątków o seksie uważam za karygodne...
        • Gość: %% Re: Do lokalnego moderatora. Głos ze Szczecina IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.02.06, 19:39
          dyrgosiu, a jak idzie moderowanie na samomamie??
          Może poprosimy labombe o komentarz??
          • dyrgosia Re: Do lokalnego moderatora. Głos ze Szczecina 17.02.06, 19:50
            > dyrgosiu, a jak idzie moderowanie na samomamie??
            dziekuję , nie narzekam...

> Może poprosimy labombe o komentarz??
            w którym wcieleniu ?
            • Gość: %% Re: Do lokalnego moderatora. Głos ze Szczecina IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.02.06, 19:59
              dyrgosia napisała:

> > dyrgosiu, a jak idzie moderowanie na samomamie??
              > dziekuję , nie narzekam...
              *gratuluję "dobrego samopoczucia",
              > > Może poprosimy labombe o komentarz??
              > w którym wcieleniu ?
              *nie dyskutujemy o ezoteryce
              Dalsza dyskusja nie ma przyszłości
              • Gość: hooi_z_kalinowskim kaliniowski ty hooiu znowu skasowales IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 18.02.06, 01:42
    • Gość: T-800 FOP czyli Forum Poparcia Kalinowskiego IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.02.06, 20:29
      Kalinowski na Prezydenta!

www.kalinowski.pl
      • kalinowski11 Re: FOP czyli Forum Poparcia Kalinowskiego 18.02.06, 20:32
        Witam Piecu :)
    • weldak_1610 Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) 19.02.06, 16:06
      gamoniu przestan wycinac moje wypowiedzi
      • kalinowski11 Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) 19.02.06, 18:33
        weldak_1610 napisał:

> gamoniu przestan wycinac moje wypowiedzi

Wypowiedzi ? Nie pochlebiaj sobie ...

img330.imageshack.us/img330/628/snapyaamerykanodsiedmiubolesci.jpg

EOT
        • Gość: LALAMIDO@WP.PL Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: 87.207.210.* 19.02.06, 21:27
          i znowu wykasowal wątek-TYM RAZEM o kolczykach.
          nożyczki to jego łapy
          • kalinowski11 Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) 19.02.06, 21:31
            Spam , pod pozorem pytania ... proszę zobaczyć tutaj ...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=37114475

Wysłałem na ogłoszenia . A może żałujesz swojej błyskotliwej odpowiedzi ?
    • Gość: ??? czemu ten wątek został 'odpineszczony'??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 10:09
      • invicta1 Re: czemu ten wątek został 'odpineszczony'??? 20.02.06, 13:34
        "odpineszczony":)))
    • Gość: a. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: anka Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:24
      nic nie da pisanie na tym forum
      od tego jest Forum o Moderacji
      • Gość: ha ha forum moderacji - chyba żartujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:37
        tam polecznik kalinowskiego niejaki jabbur kasuje równo tak samo

naiwna jesteś

nie ma sensu w ogóle pisać na forach gazety - niedługo dzięki takim cenzorom
        fora zostaną zamknięte i jak Nowy Dziennik wszystko upadnie
        • kalinowski11 Re: forum moderacji - chyba żartujesz 26.02.06, 10:15
          Gość portalu: ha ha napisał(a):

> nie ma sensu w ogóle pisać na forach gazety

Rozumiem , że ty się poświęcasz dla dobra wolności słowa ...
        • Gość: POlityk Reforum moderacji - to miejsce na uwagi o adminach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 10:22
          fora GW mogli by zalogować w całym kraju, predzej upadną
          to forum bez logowania ma trzy wpisy dziennie
          wtedy wszyscy przeniosą sie na fora Naszego Dziennika, ale z was politycy !!!!
          • kalinowski11 Re: Reforum moderacji - to miejsce na uwagi o adm 26.02.06, 10:41
            Gość portalu: POlityk napisał(a):

> fora GW mogli by zalogować w całym kraju, predzej upadną

?

> to forum bez logowania ma trzy wpisy dziennie

Troszeczkę więcej ...

> wtedy wszyscy przeniosą sie na fora Naszego Dziennika, ale z was politycy !!!!

A tam są jakieś fora ? Nie zauważyłem . Pewnie niczego byś nie przeczytał bez
            uprzedniej kontroli.

www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060225&id=main

Pozdrawiam .
            • Gość: deutschpole Re: Reforum moderacji - to miejsce na uwagi o adm IP: *.pools.arcor-ip.net 21.04.06, 06:54
              Kalinowski, nie daj sie dziatwie prowokowac i rob dalej swoje. Niemasz lekkiej
              roboty, bo czasami to co sie pisze zakrawa na Srebrzysko.
              Przynajmniej ,niektorzy forumowicze zaczeli myslec przy pisaniu. Pieski ujadaja,
              karawana idzie dalej. pozdr.
          • Gość: #### tu są dzieci adminami czy co,trzeba do Wawy zgłosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 21:35
            to pisanie nie daje nic, trzeba do Wawy zgłosić i raz dwa admina zmienią,
            • absztyfikant Tez pisze ze Szczecina. Popieram admina! 21.04.06, 07:46
              Tnij, tnij i niechaj wiory leca! Odnosze wrazenie, ze niektorym forum o tematyce
              miejskiej myli sie z czatem, albo klubokawiarnia. Oczywiscie najlepiej opracowac
              jakis zloty srodek, ale dobry admin to sedzia surowy, ale sprawiedliwy.
    • Gość: re oto widać jak przestrzega regulamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:06
      kasuje posty jak leci - często powołując się na regulamin, gdy tymczasem sam go
      łamie -
    • Gość: +0 czy portalowi Agora przestało zależeć by to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 17:28
      by to forum tętniło życiem, przecież po to powstało
      • Gość: szpadel Re: czy portalowi Agora przestało zależeć by to f IP: *.ipt.aol.com 21.04.06, 17:51
        To forum jest rozfragmentowane politycznie i religijnie,czyli
        chyba niepewna inwestycja dla Agory,troche inna sytuacja niz Forum
        Pomorze z zaakceptowanym przez UE and PL budzetem ale na FP
        musza tanczyc jak im inwestor kaze,czyli cena to automatyczna
        utrata wolnosci slowa.
        • Gość: bon. to forum umarło, ktoś musi za to odpowiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:50
          nie tak miało być, eeech
          • Gość: %% Re: to forum umarło, ktoś musi za to odpowiedzieć IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.04.06, 01:04
            Gość portalu: bon. napisał(a):

> nie tak miało być, eeech

A jak???? Tak???:
            kalinofski mnie rypal ten zboczeniec
            Autor: Gość: koza IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com
            Data: 22.04.06, 00:24

Tego Ci brak?? Może doczekasz sie czegoś o sobie..........
            • Gość: oregon Re: to forum umarło, ktoś musi za to odpowiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 08:28
              ze skrajności w skrajność, admin łamie prawo i nie dba o to i tamten łamie prawo
              ale tamtego można wykreślić a tego można i trzeba wywalić,
              • kalinowski11 Re: to forum umarło, ktoś musi za to odpowiedzieć 22.04.06, 08:45
                Gość portalu: oregon napisał(a):

> admin łamie prawo .

Muszę zrobić rachunek sumienia ...

- linki do Naszego Dziennika
                - proszę kliknijcie
                - wielbiciel kozy
                - linki do zatłoczonego forum "58"

Lada moment wezwą mnie do prokuratury :)

EOT.

P.S. Zacznij pisać coś sensownego wtedy forum "ożyje" . Pozdrawiam .
                • Gość: szpadel Re: to forum umarło, ktoś musi za to odpowiedzieć IP: *.ipt.aol.com 22.04.06, 15:45
                  Nie daj sie tym huncwotom Kalinosiu.Gdybys cenzurowal nieochotniczo
                  tylko za szmal,dawno bys w pierdlu siedzial,a tak prokurator moze
                  Cie pocalowac gdzies.
    • Gość: rekin dunio Re: FAK (czyli Front Wolności Słowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 07:43
      powieście sie na stałe a nie na szpilce
      zeby to forum mogło spełniać zakładaną rolę czyli żyć,
    • Gość: hel. parodia forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:45
      w portalu agora musi byc niezly balagan skoro oni toleruja parodie forum
      przeciez to ich kasa i tak nie dbaja
    • Gość: ironiczne forum malutkie Opole,Rzeszów maja wpisów 143657 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 22:17
      Opole 143657 a Trójmiasto 145765, żenada, paranoja,
      cenzura PRL
      • Gość: %% Re: malutkie Opole,Rzeszów maja wpisów 143657 IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.04.06, 22:47
        Alez oczywiście, żenada, dlatego udzielaj sie w tym watku jak najwięcej, jestes
        ostatnia "nadzieją" forum...
    • Gość: :)) to ciekawe ale nawet tu musi kasować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:32
      a poznać to po tym, że jak się ten wątek pokaże, to po paru godzinach spada
      gdzieś na n-tą stronę, czyli ostatnie wpisy są kasowane 9bo na tej stronie są
      wątki sprzed paru dni)
    • Gość: Dante Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.emea.sclnet.com / 62.206.190.* 25.04.06, 14:04
      Luuuudzie dajcie sobie na wstrzymanie, poza GW/Forum jest tez inna rownolegla rzeczywistosc.

Wy tu gadu gadu i to ciagle o tym samym, a tu wiosna , ptaszki cwierkaja, koty mialcza, psy szczekaja,
      ryby niebiora, zieleni sie, ze hoho i opary zimowje uryny i swiezego kalu unasza sie w nad trawnikami i
      w zakamarkach.
      • Gość: oooo...! Dante a ja myślałem że ty w Niemczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:07
        a mówisz o psich gównach na trawnikach...
        • Gość: asnyk czy portalowi Wyborcza potrzebna ta kompromitacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:33
          jw
        • Gość: Dante Re: FAKtyczne zjawiska IP: *.emea.sclnet.com / 62.206.190.* 25.04.06, 16:36
          Musze jeszcze dodac, ze energia drozeje, na ulicach Gdanszczanki i Gdanszczanie poruszaja sie jak by
          nie mialo byc jutra, wulgary zajely mjejsce interpunkcji szczegolnie u moherowych sportowcow w
          trampkach i z nagim brzuchem pod pacha, wczoraj omalo nie doszlo do zdezenia siostry zakonnej z
          jej idolem i 20.04.2006 w godzinach popoludniowych straz pozarna wezwana przez Policje z komendy
          Miejskiej i Straz Miejska w Gdansku wyjela wypadajaca cegle z muru(wysokosc ca. 30 m) kamienicy
          miedzy Grodzka i Wartka. Dziekuje im za to, tez w imieniu niedoszlej ofiary i moze nalezaloby
          sprawdzic czy nie doszlo do niedopelnienia obowjazkow przez wspolnate mieszkaniowa owego domu.
    • Gość: szk. Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:46
      proponuje zwiedzanie tego forum jako wzorcowego przez gości z Pcimia,Wachącka
      • Gość: krzys Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.04.06, 17:22
        popieram
      • Gość: szpadel Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.ipt.aol.com 25.04.06, 23:38
        Ja tez niedawno pochwalilem to forum i za dzien
        sam sie przekonalem ze tu nie ma wolnosci slowa i
        nigdy nie bylo i nie bedzie.Dzisiaj cenzorsheeper
        usunal bez wyjasnienia moich kilka wpisow o spolecznie
        waznych tematach jak narkomania.Dlatego???
        Trzeba w jakis sposob ingerowac u wladz wyzszych GW,
        zeby ta ciemnote usuneli z forum GSG,bo to jest naprawde
        niebezpieczny element.Bydlak jeden z drugim robi na tym
        forum duze wiecej krzywdy anizeli bluzgi sociopatow,
        zreszta on sam jest jednym z nich tylko zmuszony jest
        do trzymania mordy zamknietej dlatego dziala pasywno-agresywnie i
        wycina bez bluzgania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka