Gość: Dante IP: *.softlab.gda.pl 15.02.06, 18:13 Tu mozecie wstapic do FAK anty-kalinowskiego frontu. Do Boju!:) 1.Dante Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LALAMIDO@WP.PL Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.chello.pl 15.02.06, 18:19 2.Lalamido Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: a co zrobicie gdy 15.02.06, 18:21 w Wasze szeregi wtapi ktoś działający "na dwa fronty"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: a co zrobicie gdy IP: *.softlab.gda.pl 15.02.06, 18:22 U nas nie ma cenzorow, progesywni jak najbardziej witani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: a orissa?????? IP: *.softlab.gda.pl 15.02.06, 18:31 Orissa, siedzi cicho jak mysz po miotla. Moze wystarczy FAK w GSG na zmiany demokratyczen forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOJO Re: a co zrobicie gdy IP: 80.48.241.* 22.04.06, 18:46 Kalinosiu co zrobiłeś dla kraju i narodu miałeś władzę???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpadel Re: a co zrobicie gdy IP: *.ipt.aol.com 23.04.06, 01:46 Oto prognoza najwazniejszego na tym forum. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% Re: a co zrobicie gdy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.04.06, 11:13 Gość portalu: szpadel nabzdurzył: > Oto prognoza najwazniejszego na tym forum. > - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: 87.207.77.* 16.02.06, 00:10 i jescze nie skasowano??????? co jest? Kali śpi? czy zmęczony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KalinoFski Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 16.02.06, 01:27 ja chce watki o kaszance i salcesonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!! rekord Guinnessa... przebił wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:04 wczoraj skasował mi post po 5-10 sekundach... a dokładnie po napisaniu i wciśnięciu 'wyślij' zauważyłem, że zrobiłem błąd ortograficzny w tytule - chciałem to zaznaczyć/przeprosić w odpowiedzi - ale gdy przycisnąłem post - odpowiedź była, że już nie istnieje... dodam także że skasował post o ptasiej grypie (wczoraj znaleziono ptaki - czyli aktualny i powiązanyy), który z polskim wyjaśnieniem cytował tekst angielski został oczywiście skasowany, bo kalinowski stwierdził, że tu po angielsku nie pisujemy natomiast nie przeszkadza mu tekst tylko po duńsku (myślę) - który uważa za ściśle związany z Trójmiastem, który od paru dni tu wisi i który dotyczy (zapewne z tytułu sadząc) 'polskich obozów'.... oto nawiedzony kalinowski - cięższy przypadek nawet od Wassermanna... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! kali pobudka... wstawać do pracy (cenzurowania) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cez [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) bez wyzwisk cez - jesteś w mniejszości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:14 jak na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? czemu skasowano uwagę by cez nie wyzywał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:08 forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha cenzorzy Re: czemu skasowano uwagę by cez nie wyzywał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:35 a teraza w 'tajemniczy' sposób post powrócił???? co za manipulacja kalinowski - wstydź się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.02.06, 23:45 mozna sie jeszcze dopisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozakalinofskiego Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.va-ashburn0.sa.earthlink.net 17.02.06, 09:48 nie tylkon ze kasuje ale i ogon zadziera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.softlab.gda.pl 17.02.06, 10:24 Naturalnie, ze mozna i to juz komentujac ten temet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? kto zrobił/jak się robi pinezkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Re: kto zrobił/jak się robi pinezkę? IP: *.chello.pl 17.02.06, 12:33 Nie mam pojęcia, może w zakładach metalowych? www.dalprint.pl/katalog.php?c=3&p=98&t=34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? czy wielki K musi koniecznie kasować zwykłe posty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:37 to znaczy takie, które są NORMALNĄ odpowiedzią na inny... chyba niedługo zobaczymy K w rządzie naszych pluszaków, jako wielkiego propagandatora Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: czy wielki K musi koniecznie kasować zwykłe p 17.02.06, 13:44 Gość portalu: "jak zwykle" napisał(a): > to znaczy takie, które są NORMALNĄ odpowiedzią na inny... To znaczy takie które nie zawierają wyzwisk i epitetów , oraz takie gdzie wpisy nie służą tylko i wyłącznie podbijaniu wymierających wątków . Proszę jeszcze o nie wysyłanie tego samego postu do kilku wątków . Widzę , że już wróciłeś ze szkoły , mama w pracy można rozrabiać ... Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? tak kalinowski wreszcie dotarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:49 te które NIE zawierają epitetów i wyzwisk - a które UWIELBIASZ kasować po 5 sekundach... ty niestety do szkoły nigdy nie chodziłeś, bo gdybyś chodził, to pewnie czegoś więcej niż zwykłej AROGANCJI i ZADUFANIA by cię tam nauczyli - choć, bo ja wiem??? PS wiem że weszło ci to w nawyk, ale nie fałszuj wpisów - to gość:??? nie jak zykle... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: tak kalinowski wreszcie dotarło??? 17.02.06, 13:51 A jednak potrafisz ... całkiem bez epitetów . Oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha kalinowski NIE KŁAM - wiem weszło ci to w krew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:03 ale to ty zachowujesz się jak TROLL - nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyhooiupodbijamwat Re: czy wielki K musi koniecznie kasować zwykłe p IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 18.02.06, 02:56 To znaczy takie które nie zawierają wyzwisk i epitetów , oraz takie gdzie wpisy nie służą tylko i wyłącznie podbijaniu wymierających wątków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpadel Re: czy wielki K musi koniecznie kasować zwykłe p IP: *.ipt.aol.com 21.04.06, 15:29 To faktycznie odpowiedz do rzeczy.Zdrowy cenzor-zdrowe forum, taki to FAKt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bumbarasz dajcie paragraf, a czlowiek sie znajdzie... IP: *.surf.introweb.nl 17.02.06, 15:24 Gość portalu: Dante napisał(a): Tu mozecie wstapic do FAK anty-kalinowskiego frontu. Do Boju!:) Wlasnie komorka Sluzb Dalekiego Rozpoznania odebrala szyfrogram-donos na Kalinowskiego!Co on takiego takiego nabroil?.....wylizal konfitury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Do lokalnego moderatora. Głos ze Szczecina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:30 Panie Kalinowski, Dotknięty apelem Pańskich współobywateli wolnego miasta u nas na szczecińskim forum postanowiłem nakreślić swoje zdanie a odnoszące się do tragicznej i patologicznej w sumie sytuacji kiedy to na obcym forum padają prośby o pomoc spowodowane pańskimi wyczynami cenzorskimi. Odnoszę wrażenie, że tęsknisz Pan za pewnymi ograniczeniami krępującymi wolność wypowiedzi. Za ograniczeniem wolności a więc za wyznaczeniem własnej granicy powyżej której krytyka, wyśmiewanie, czy też krytykowanie już jest niegodne, niestosowne i winno być zakazane; choćby od biedy deklamując stosowny paragraf netykiety. Warto w tym miejscu rozgraniczyć więc piętnowanie i obstrukcję forumowych chamów od kneblowania i krytykowania możliwości wyrażania własnego zdania przez pozostałych uczestników forum. Nie ma Panie Kalinowski większej wartości nad wolność słowa. Netykieta jest, bo być musi a Pańskim zadaniem jak i każdego z nas jest zawalczyć o ową wolność. Z niej bowiem wynikają wszystkie inne drogie nam wartości. Proszę na koniec abyś przemyślał Pan swoją społeczną rolę i funkcje. Dzisiejsza sytuacja w której forumowicze z Gdańska płaczą w Szczecinie nie powinna w ogóle mieć miejsca. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% ......... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.02.06, 15:49 proponuje udac sie na skarge do Radyja, tam uzyskacie zrozumienie i pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante FAK-ty, FAK-ty, FAK-ty IP: *.softlab.gda.pl 17.02.06, 17:25 Kalinowski FAK-tycznie stales sie bardzo popularna osoba. Nawet juz w Szczecinie jestes hitem i to zaraz po R2D2 ups... tzn. H5N1 Labedziach z Ruegen:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Szanowni Forumowicze ... 18.02.06, 20:26 Proszę oceńcie sami jacy to wspaniali goście nawiedzają nasze forum i jakie to genialne myśli przelewają na ekran ... Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Szanowni Forumowicze ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.06, 23:27 Nie bylo moja intencja aby poznodojrzewajacy niskoloci siedzacy ze spuszczonymi spodniami przy PC komentowli ten temat, ale jak sam wjesz forum ma swoja wlasna dynamike i tu jest madrosc i zdrowe poczucie humoru opiekuna owego bardzo cenione. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Do lokalnego moderatora. Głos ze Szczecina 17.02.06, 19:07 Popieram Fugaziego :-) Wywalanie wątków o seksie uważam za karygodne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% Re: Do lokalnego moderatora. Głos ze Szczecina IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.02.06, 19:39 dyrgosiu, a jak idzie moderowanie na samomamie?? Może poprosimy labombe o komentarz?? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Do lokalnego moderatora. Głos ze Szczecina 17.02.06, 19:50 > dyrgosiu, a jak idzie moderowanie na samomamie?? dziekuję , nie narzekam... > Może poprosimy labombe o komentarz?? w którym wcieleniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% Re: Do lokalnego moderatora. Głos ze Szczecina IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.02.06, 19:59 dyrgosia napisała: > > dyrgosiu, a jak idzie moderowanie na samomamie?? > dziekuję , nie narzekam... *gratuluję "dobrego samopoczucia", > > Może poprosimy labombe o komentarz?? > w którym wcieleniu ? *nie dyskutujemy o ezoteryce Dalsza dyskusja nie ma przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hooi_z_kalinowskim kaliniowski ty hooiu znowu skasowales IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 18.02.06, 01:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 FOP czyli Forum Poparcia Kalinowskiego IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.02.06, 20:29 Kalinowski na Prezydenta! www.kalinowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: FOP czyli Forum Poparcia Kalinowskiego 18.02.06, 20:32 Witam Piecu :) Odpowiedz Link Zgłoś
weldak_1610 Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) 19.02.06, 16:06 gamoniu przestan wycinac moje wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) 19.02.06, 18:33 weldak_1610 napisał: > gamoniu przestan wycinac moje wypowiedzi Wypowiedzi ? Nie pochlebiaj sobie ... img330.imageshack.us/img330/628/snapyaamerykanodsiedmiubolesci.jpg EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALAMIDO@WP.PL Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: 87.207.210.* 19.02.06, 21:27 i znowu wykasowal wątek-TYM RAZEM o kolczykach. nożyczki to jego łapy Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) 19.02.06, 21:31 Spam , pod pozorem pytania ... proszę zobaczyć tutaj ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=37114475 Wysłałem na ogłoszenia . A może żałujesz swojej błyskotliwej odpowiedzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? czemu ten wątek został 'odpineszczony'??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 10:09 Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: czemu ten wątek został 'odpineszczony'??? 20.02.06, 13:34 "odpineszczony":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:24 nic nie da pisanie na tym forum od tego jest Forum o Moderacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha forum moderacji - chyba żartujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:37 tam polecznik kalinowskiego niejaki jabbur kasuje równo tak samo naiwna jesteś nie ma sensu w ogóle pisać na forach gazety - niedługo dzięki takim cenzorom fora zostaną zamknięte i jak Nowy Dziennik wszystko upadnie Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: forum moderacji - chyba żartujesz 26.02.06, 10:15 Gość portalu: ha ha napisał(a): > nie ma sensu w ogóle pisać na forach gazety Rozumiem , że ty się poświęcasz dla dobra wolności słowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlityk Reforum moderacji - to miejsce na uwagi o adminach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 10:22 fora GW mogli by zalogować w całym kraju, predzej upadną to forum bez logowania ma trzy wpisy dziennie wtedy wszyscy przeniosą sie na fora Naszego Dziennika, ale z was politycy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Reforum moderacji - to miejsce na uwagi o adm 26.02.06, 10:41 Gość portalu: POlityk napisał(a): > fora GW mogli by zalogować w całym kraju, predzej upadną ? > to forum bez logowania ma trzy wpisy dziennie Troszeczkę więcej ... > wtedy wszyscy przeniosą sie na fora Naszego Dziennika, ale z was politycy !!!! A tam są jakieś fora ? Nie zauważyłem . Pewnie niczego byś nie przeczytał bez uprzedniej kontroli. www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060225&id=main Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deutschpole Re: Reforum moderacji - to miejsce na uwagi o adm IP: *.pools.arcor-ip.net 21.04.06, 06:54 Kalinowski, nie daj sie dziatwie prowokowac i rob dalej swoje. Niemasz lekkiej roboty, bo czasami to co sie pisze zakrawa na Srebrzysko. Przynajmniej ,niektorzy forumowicze zaczeli myslec przy pisaniu. Pieski ujadaja, karawana idzie dalej. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #### tu są dzieci adminami czy co,trzeba do Wawy zgłosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 21:35 to pisanie nie daje nic, trzeba do Wawy zgłosić i raz dwa admina zmienią, Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Tez pisze ze Szczecina. Popieram admina! 21.04.06, 07:46 Tnij, tnij i niechaj wiory leca! Odnosze wrazenie, ze niektorym forum o tematyce miejskiej myli sie z czatem, albo klubokawiarnia. Oczywiscie najlepiej opracowac jakis zloty srodek, ale dobry admin to sedzia surowy, ale sprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re oto widać jak przestrzega regulamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:06 kasuje posty jak leci - często powołując się na regulamin, gdy tymczasem sam go łamie - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +0 czy portalowi Agora przestało zależeć by to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 17:28 by to forum tętniło życiem, przecież po to powstało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpadel Re: czy portalowi Agora przestało zależeć by to f IP: *.ipt.aol.com 21.04.06, 17:51 To forum jest rozfragmentowane politycznie i religijnie,czyli chyba niepewna inwestycja dla Agory,troche inna sytuacja niz Forum Pomorze z zaakceptowanym przez UE and PL budzetem ale na FP musza tanczyc jak im inwestor kaze,czyli cena to automatyczna utrata wolnosci slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bon. to forum umarło, ktoś musi za to odpowiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:50 nie tak miało być, eeech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% Re: to forum umarło, ktoś musi za to odpowiedzieć IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.04.06, 01:04 Gość portalu: bon. napisał(a): > nie tak miało być, eeech A jak???? Tak???: kalinofski mnie rypal ten zboczeniec Autor: Gość: koza IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com Data: 22.04.06, 00:24 Tego Ci brak?? Może doczekasz sie czegoś o sobie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oregon Re: to forum umarło, ktoś musi za to odpowiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 08:28 ze skrajności w skrajność, admin łamie prawo i nie dba o to i tamten łamie prawo ale tamtego można wykreślić a tego można i trzeba wywalić, Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: to forum umarło, ktoś musi za to odpowiedzieć 22.04.06, 08:45 Gość portalu: oregon napisał(a): > admin łamie prawo . Muszę zrobić rachunek sumienia ... - linki do Naszego Dziennika - proszę kliknijcie - wielbiciel kozy - linki do zatłoczonego forum "58" Lada moment wezwą mnie do prokuratury :) EOT. P.S. Zacznij pisać coś sensownego wtedy forum "ożyje" . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpadel Re: to forum umarło, ktoś musi za to odpowiedzieć IP: *.ipt.aol.com 22.04.06, 15:45 Nie daj sie tym huncwotom Kalinosiu.Gdybys cenzurowal nieochotniczo tylko za szmal,dawno bys w pierdlu siedzial,a tak prokurator moze Cie pocalowac gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin dunio Re: FAK (czyli Front Wolności Słowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 07:43 powieście sie na stałe a nie na szpilce zeby to forum mogło spełniać zakładaną rolę czyli żyć, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hel. parodia forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:45 w portalu agora musi byc niezly balagan skoro oni toleruja parodie forum przeciez to ich kasa i tak nie dbaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironiczne forum malutkie Opole,Rzeszów maja wpisów 143657 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 22:17 Opole 143657 a Trójmiasto 145765, żenada, paranoja, cenzura PRL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% Re: malutkie Opole,Rzeszów maja wpisów 143657 IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.04.06, 22:47 Alez oczywiście, żenada, dlatego udzielaj sie w tym watku jak najwięcej, jestes ostatnia "nadzieją" forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) to ciekawe ale nawet tu musi kasować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:32 a poznać to po tym, że jak się ten wątek pokaże, to po paru godzinach spada gdzieś na n-tą stronę, czyli ostatnie wpisy są kasowane 9bo na tej stronie są wątki sprzed paru dni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.emea.sclnet.com / 62.206.190.* 25.04.06, 14:04 Luuuudzie dajcie sobie na wstrzymanie, poza GW/Forum jest tez inna rownolegla rzeczywistosc. Wy tu gadu gadu i to ciagle o tym samym, a tu wiosna , ptaszki cwierkaja, koty mialcza, psy szczekaja, ryby niebiora, zieleni sie, ze hoho i opary zimowje uryny i swiezego kalu unasza sie w nad trawnikami i w zakamarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo...! Dante a ja myślałem że ty w Niemczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:07 a mówisz o psich gównach na trawnikach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asnyk czy portalowi Wyborcza potrzebna ta kompromitacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:33 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: FAKtyczne zjawiska IP: *.emea.sclnet.com / 62.206.190.* 25.04.06, 16:36 Musze jeszcze dodac, ze energia drozeje, na ulicach Gdanszczanki i Gdanszczanie poruszaja sie jak by nie mialo byc jutra, wulgary zajely mjejsce interpunkcji szczegolnie u moherowych sportowcow w trampkach i z nagim brzuchem pod pacha, wczoraj omalo nie doszlo do zdezenia siostry zakonnej z jej idolem i 20.04.2006 w godzinach popoludniowych straz pozarna wezwana przez Policje z komendy Miejskiej i Straz Miejska w Gdansku wyjela wypadajaca cegle z muru(wysokosc ca. 30 m) kamienicy miedzy Grodzka i Wartka. Dziekuje im za to, tez w imieniu niedoszlej ofiary i moze nalezaloby sprawdzic czy nie doszlo do niedopelnienia obowjazkow przez wspolnate mieszkaniowa owego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szk. Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:46 proponuje zwiedzanie tego forum jako wzorcowego przez gości z Pcimia,Wachącka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.04.06, 17:22 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpadel Re: FAK (czyli Front Anty-Kalinowski) IP: *.ipt.aol.com 25.04.06, 23:38 Ja tez niedawno pochwalilem to forum i za dzien sam sie przekonalem ze tu nie ma wolnosci slowa i nigdy nie bylo i nie bedzie.Dzisiaj cenzorsheeper usunal bez wyjasnienia moich kilka wpisow o spolecznie waznych tematach jak narkomania.Dlatego??? Trzeba w jakis sposob ingerowac u wladz wyzszych GW, zeby ta ciemnote usuneli z forum GSG,bo to jest naprawde niebezpieczny element.Bydlak jeden z drugim robi na tym forum duze wiecej krzywdy anizeli bluzgi sociopatow, zreszta on sam jest jednym z nich tylko zmuszony jest do trzymania mordy zamknietej dlatego dziala pasywno-agresywnie i wycina bez bluzgania. Odpowiedz Link Zgłoś