Gość: xyz IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 26.03.06, 20:44 Tez jestem pewny, ze nadchodzi koniec rezimu na Bialorusi, mam nadzieje, ze świat nie bedzie obojetny.Pozdrowienia dla p. poseł i slowa uznania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MEX Polska dywersja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.03.06, 22:05 I czym tu sie podniecac? to jakas tam pani posel nie zostala wpuszczona na teren Bialorusi? Tysiace polakow nie sa wpuszczane na teren USA i to jakos juz nikogo nie widzi. Kazde panstwo ma prawo nie wpusczac osob zainteresowych dzialalnoscia na jego szkode. Tutaj mozna by sie sprzeczac, czy wspomaganie opozycji jest szkodliwe czy tez nie. Polska tez dlugo stosowala takie metody, teraz stosuje zamykanie ust za pomoca bata "obrazy uczuc religijnych" lub tez innych pokrewnych metod. Dzialanosc pani posel jest niczym innym jak dywersja na cudzym terenie. Jesli ma za duzo czasu, niech sie troszczy o bezrobocie w polsce, rodacy beda na pewno wdzieczniejsi niz za wydawanie publicznych pieniedzy na mozliwosc medialnego zaistnienia jako " matka-polka wyzwolicielka ucisnionych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipnijszczype jaka matka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 22:54 myślisz że ktoś kiedyś puknał takie stworzenie???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Re: jaka matka? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.06, 14:59 symbol slabosci i glupoty. taki z ciebie twardziel? naprawde nie stac cie na nic wiecej, jak obrazanie kobiety przez anonimowe wpisy? sam jestes stworzeniem, i to w dodatku bezmozgim, skoro zamieszczasz takie rzeczy. troche klasy i kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Polska dywersja IP: *.atol.com.pl 27.03.06, 14:01 sluszny tekst , co my do tej Białorusi , czepmy się naszej biedy i teczek z IPN w których az roi się od PiS - owców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOD Re: Polska dywersja IP: 87.207.110.* 27.03.06, 14:46 MEX. zupełnie się z Tobą zgadzam. Pani poseł zyje z naszych pieniędzy ( podatników ) to niech dba o Polaków, a nie mąci na Białorusi. Oni mają swoje prawa. Ta Pani powinna pozostać w arescie chociaż dwa dni. Ale nie będzie,a już jej wysyłają z Polski paczki ( Najlepiej z cziosnkiem - działa na rozum. ) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Eee tam 27.03.06, 00:48 Gość portalu: xyz napisał(a): > Tez jestem pewny, ze nadchodzi koniec rezimu na Bialorusi, mam nadzieje, ze > świat nie bedzie obojetny. ********************************* Na niedolę posłów PiS-u? Świat zauważył już pisowskie ciągoty to stylu rzadzenia Łukaszenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek szczypinska to wrog rozumu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 08:16 Szczypinska to wrog ale rozumu i Polski. Niech ta smieszna pani wrocic lepoej do szpitala baseny podawac, a nie kase bierze i wnosi zamieszanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekka Re: szczypinska to wrog rozumu IP: 83.238.116.* 27.03.06, 14:53 Broń Boże baseny, na pewno cos pomyli i szczyny rozleje. Niech nic nie robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Białoruskiego reżimu wróg numer jeden IP: *.chello.pl 27.03.06, 12:43 "Ale doszło do sympatycznej sceny. Jedna strażniczka szepnęła mi w pewnym momencie na ucho, że ma chłopaka Polaka i dyskretnie, żeby nikt nie widział, włożyła mi do kieszeni dwa cukierki. Myślę, że to był akt dużej odwagi z jej strony." Co za idiotka z tej posłanki! Czy ona myśli, że władze bialoruskie nie czytają polskich gazet? Przecież ta biedna strażniczka jest już pewnie zidentyfikowana i przesłuchiwana przez KGB, bo pani poseł musiała wypaplać o tym zdarzeniu opinii publicznej. I ona podobno działała w konspiracji lat 80.? Buahahaha, dobry żart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Białoruskiego reżimu wróg numer jeden IP: *.crowley.pl 27.03.06, 14:33 kto zapłacił za lot ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdanszczanin Re: Białoruskiego reżimu wróg numer jeden IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.06, 19:36 Musisz Koles do szpitala.Bialoruskiego,bo w Polsce takich nie lecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks28 Re: Białoruskiego reżimu wróg numer jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 10:21 Wielu polaków chcialo by zyć w wolnej od komunistów Polsce!Szkoda że posel PiS tego nie rozumie i wyzwala spod komunistów Bialoruś!...Taki posel powinien zlozyć mandat,jak nie potrafi spelnić oczekiwań swoich wyborców,a jeżdzić na wycieczki po kadencji za wlasne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś