16.04.06, 20:25
Witajcie!

Jak przeczytałem wszystkie treści forum to nie wiem czy mogę się mienić
"szczęśliwym" posiadaczem mieszkania w budowie na mjr Słabego...
Czy jest aż tak źle? Bandytyzm, wandalizm, cmentarz w planach etc...?

Czy nie ma szans na wspólny fundusz i monitoring??? 1-2 silnych "PANÓW" z
monitorami? i chętnych do biegów na krótkich dystansach???

Czy ktoś wie jaki lokal usługowy mam być w budynku III na paterze?
Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • kolega_z_2 Re: etapIII 17.04.06, 08:40
      Mieszkam Tutaj Już Ponad 15 Lat Na Słabego 2 Tym 2 Piętrowym Bloku Obok Waszych
      Domów. I Powiem Wam Że Nasza Nienawisc Do Was Nie Bierze Sie Z Tego Że
      Jestescie Bogaci, Czy Nam Zabraliscie Boisko, Ale Tutaj Chodzi O To Że Na
      Każdym Osiedlu Jak Zjawiają Sie Jacys Nowi To "Starzy Mieszkańcy Chcą Pokazac
      Że Tutaj Wcale Nie Ma Lekko. Wiekszosc Rodzin Tutaj To Rodziny Z Problemami
      Wiele Dzieci I Młodzieży To tkz. "Trudna Młodzież" Działki Były Też Zawsze
      Okradane I Nie Koniecznie To My Z Osiedla "Słabego" Czy "Złotej Karczmy".v bg,9
      Kiedyś Jak Się Tutaj Wprowadziłem Miałem wtedy 2 Latka Ale Pamietam Doskonale
      Osiedle Słabego Z Osiedlem Złotej Karczmy Za Sobą Nie Przepadały Ale Z Czasem
      To Ucichło Wszyscy Jestesmy Kumplami I Znamy Sie Doskonale Wasze Dzieci Pojda
      Do Szkoły Wychowają Sie Tutaj Zapoznają Sie Z innymi I Wszystko Sie Zmieni
      Będziemy Jednym Duzym Osiedlem A Odgradzanie Sie Od Nas Płotami Monitoring Itd.
      To Tylko Pogorszy Sprawe Bo To Samo Wszystko Kusi.

Tyle Z Mojej Strony Pozdrowienia Z 2 9 Ten 2 Piętrowy Obok Waszch Bloków.)
      • don_corleone1 Re: etapIII 17.04.06, 10:18
        Nie mam nic do mieszkańców Starego Osiedla... Niech żyją w pokoju... O nic ich
        nie podejrzewam...
        Ale faktem jest,że ktoś grasował po parterach - nie istotne skąd... Każdy ma
        prawo się przed czymś takim zabezpieczyć. I bronić się każdymi środkami :)
        Pozdr
        • kolega_z_2 Re: etapIII 17.04.06, 14:52
          Ja Do Mieszkanców Margo Też Nic Nie Mam Chociaż Jakas Tam Mała Złośc Za Boisko
          Jest :D Ale Już Zdażyłem Sie Przyzwyczaic Do Widoku Z Okna Na Wasze Bloki I
          Kiedys Już Ktos Fajnie Napisał Że Można By Usiąść Przy Piwku Pogadać Poznac I
          Ogolnie Dzisiaj Z Wiadrami Nawet Podeszlismy Pod Wasze BLoki Myślelismy Że
          Kogoś Dorwiemy Nie W Sensie Pobicia Ale Oblać Wodą A Was Nie Było Wszyscy W
          Domach Potem Jakies Małe Dzieci Były Ale To SObie Jeździły Na Rolkach To Co To
          Za Frajda Dziecko Oblać ?:D
          • kolega_z_2 Re: etapIII 17.04.06, 14:55
            Oczywiscie Z Tymy Wiadrami Chcielismy Abyscie Wy Też Sie Troche Zabawili I
            Poznali Pare osób z Osiedla
            • don_corleone1 Re: etapIII 17.04.06, 17:23
              ...
    • lukka74 Re: etapIII 19.04.06, 12:30
      Co do stosunkow z mieszkancami "starego" osiedla to napisze tak. Nie jest zle,
      Zadnych wiekszych problemow w ciagu roku nie spotkalem. Czasem tylko
      wykrzykiwanie pod oknami przez grupy szczeniakow obelg pod adresem Margo (ale
      odbieramy, ze sa one skierowane do nas).

Jesli chodzi natomiast o zarzuty odgradzania sie. Rzeczywiscie po probach
      wlamania jakie mialy miejsce rok temu postanowilismy postawic brame, ale nie po
      to zeby odgrodzic sie od mieszkancow Zlotej Karczmy tylko zeby zabezpieczyc sie
      przez zlodziejami. Tylko tyle...
      • don_corleone1 Re: etapIII 19.04.06, 16:04
        Dokładnie to miaółem na myśli pytajac się o zabezpieczenia... Chodzi o złodziei,
        a nie o przemiłych mieszkańców Starego Osiedla...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka