Gość: Kpiarz IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.06, 20:51 Popieram pania Hojarska.PiSiaki tez baluja-i to mocno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinowski11 Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 04.06.06, 21:49 - To było merytoryczne spotkanie, podsumowaliśmy Dzień Dziecka ... I zeszło im do rana ... ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 17:46 kalinowski11 napisał: > - To było merytoryczne spotkanie, podsumowaliśmy Dzień Dziecka ... > > I zeszło im do rana ... A gdzie tam, pewnie jeszcze balują, a Jędrek załatwi by w tym czasie papobki z miast im pole obrabiabiali, jak się Samoobraończycy będą dalej zabawiać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: *.poboznego.osiedla.net 05.06.06, 22:07 Nie rozumię o co chodzi. To imprezy nie mogą sobie zrobić? Dlaczego? Lepiej żeby imorezowali, niż przy ustawach dłubali. Odpowiedz Link Zgłoś
taishi1 Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 17:59 Oj, czy nikt z Was nigdy nie był na podsumowaniu, wieńczacym koniec jakiegoś projektu? Normalne oblanie, żeby dalej się powodziło ;):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supersonic83 Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: *.gwardii.osi.pl 05.06.06, 20:56 czy ja dobrze zrozumialem?? samoobrona obchodzi dzien dziecka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAP Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: *.chello.pl 05.06.06, 22:40 W tym samym czasie w Polsce odbyło się kilka tysięcy zakrapianych imprez partyjnych i bezpartyjnych, ponad podzialami itp. zatrzymano kilkuset pijanych kierowców, o dziwo nikogo z Nowego Dworu. Przecież jesteśmy narodem abstynentów.Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoojarska No to chluśniem pod te bachory ! IP: *.c3-0.fch-ubr1.lnh-fch.md.cable.rcn.com 05.06.06, 04:16 Odpowiedz Link Zgłoś
dryo Re: No to chluśniem pod te bachory ! 06.06.06, 00:11 Ale starogardzką? Myślałem, że stać ich na lepsze wódki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Dzieci to lubię na gorąco z musztardą ! IP: *.c3-0.fch-ubr1.lnh-fch.md.cable.rcn.com 05.06.06, 04:19 Odpowiedz Link Zgłoś
teodorkp Re: Dzieci to lubię na gorąco z musztardą ! 05.06.06, 16:41 do re - a ja dzieci nie lubie - bo sie dlugo gotujo - pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13 latek A ja mam jeszcze kaca po dniu dziecka IP: *.nycmny.east.verizon.net 05.06.06, 05:41 nie wiem co robic Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 10:54 Zestawianie Dnia Dziecka ze zdjęciem Hojarskiej nie jest najszczęśliwszym pomysłem. Ta kobieta po prostu straszy,bez makijażu i charakteryzacji moze iść " na żywca",na plan filmu " Czarownice z Łysej Góry"...,A swoja droga ciekawe jak spędzał ten świateczny dzień aktyw Samoobrony vel Pijakobrony z Podlasia z aktywistka nr1 - Joląąąąąąą z Dywiiiiit..? ktoś widział jakies zdjęcie Jolki z impry w swietlicy w Dywitach ???? Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 18:20 hahahahahhahhahahahahahahahaahaaaaaaaaaahahahaha... Prosimy Jolke o zdjecie z wodzem!!!! Tylko prosimy KOLO GOSPODYN WIEJSKICH o zdjecie bez cenzury!!! hahahahahahahahhahaaaa.... pozdrawiam Gilu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLORrowe ludki To się nam KOLORowo porobiło.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:08 Powiadają,że główną atrakcją tego typowo dziecięcego wieczoru miał być występ na rurze naszej Danusi Hojarskiej,przy akompaniamencie sznapsbarytonowego chóru w składzie:Tadzio KOLOR,Kazio Kamiński i Mnietek Meyer,co to ludowo-wesołe partyjki zmieniał jak w ulegałkach nie przymierzając,ale towarzystwo było tak trzeżwe,że tego nie pamieta-tm bardziej,że wyżej wymienieni,to wraz ze Zbyszkiem Sikorskim i Stasiem Serwinem to czołowe postacie ruchu abstynenckiego,który ostatnio zawiazał się pod egidą znanego UB-eka Januszka Szymańskiego,który do niedawna jescze bawił sie wyśmienicie na bankietach organizowanych przez AWS,a które on notabene sponsorował.Oj tacy to pozyja a jak nie będzie lepiej,to napewno będzie i hujarowo i KOLORowo.Oj Danuś,ty moja Dana hulaj z Tadkiem,Mnietkiem aż do białego rana ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: To się nam KOLORowo porobiło.... IP: *.chello.pl 05.06.06, 14:07 A Jacuś Kur..ski na tą imrezkę niedojechał? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej 05.06.06, 16:34 w rzeczywistości brzmi inaczej. Zamiast "o" jest inna samogłoska. Czy ktoś może się wypowiedzieć merytorycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a ty co dziecko neostrada i Wikipedii 05.06.06, 16:47 Jak dla ciebie źródłem rzetelnej informacji jest coś co tworzą internauci to gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teapot Re: a ty co dziecko neostrada i Wikipedii IP: *.76.classcom.pl 05.06.06, 18:03 news.bbc.co.uk/1/hi/technology/4530930.stm najpierw poczytaj a potem komentuj Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: a ty co dziecko neostrada i Wikipedii 05.06.06, 18:26 a myslałem że jak juz gość ma ksywe "premier z krakowa".., to przynajmniej troche wiedzy z szacownych murów Jagiellonki przeszło do jego umysłu.. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: a ty co dziecko neostrada i Wikipedii 05.06.06, 19:37 Nie tytułuj mnie dzieckiem, bo ja wiem, kim są moi rodzice. W odróżnieniu od ciebie, zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: a ty co dziecko neostrada i Wikipedii 05.06.06, 21:49 akurat ma racje, dziecko. Hojarska nazywala sie kiedys Hujarska. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej 05.06.06, 18:24 pisze sie HUJARSKA jak by kto pytał! Dlaczego sie boisz napisac poprawnie to nazwisko, tak sie nazywała i tym wie cała wies z której pochodzi..nie bój sie PRAWDY! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej 05.06.06, 19:37 Prawdy się nie boję. Tylko pewności nie miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej 05.06.06, 20:32 kiedy Lepper obejmie rzady w Polsce a Hujarska zostanie ministrem sprawiedliwości, wtedy z pewnościa tajne służby zapukają do drzwi moich i Twoich za obraze ministra...Nie bedziesz sam, jesli Ty pójdziesz siedziec pierwszy, bede Ci wysyłał paczki, prosze o to samo! Lubię smalec z cebulką i klełbase polska..! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej 05.06.06, 22:32 Trochę optymizmu! Jest NATO! Jest USAF! Przegonili Milosevicia i Karadzicia, przegonią lepperstwo. Tylko paru mostów szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Wypowiedzieć się zawsze można 05.06.06, 20:10 Gdybys troche poczytał i miał dystans to bys wiedział co to "hojar".Nawet przy braku sympatii do tych ludzi nie smiałbym żartować sobie z nazwiska.A posiadanie jakiegokolwiek swiadectwa nie umacnia posiadania wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej IP: *.globalconnect.pl 05.06.06, 20:42 Sprawdziłem. Jest tak : Danuta Hojarska (dawniej Hujarska), (ur. 2 stycznia 1960 w Malborku) - polska polityk, poseł na sejm IV i V kadencji z ramienia Samoobrony Rzeczpospolitej Polskiej. Ukończyła Technikum Rolnicze w Nowym Stawie koło Malborka. Była radna gminy Nowy Dwór Gdański. Przez 20 lat działała w ZSL i potem w PSL. W 2001 r. zrezygnowała z członkostwa i przystąpiła do Samoobrony. W wyborach parlamentarnych w tym samym roku zdobyła 8796 głosów i dostała się z ramienia tej partii do Sejmu. W 2005 r. wybrana ponownie. Zasłynęła udziałem w blokadach rolniczych pod Nowym Dworem Gdańskim w 1999 r. Kilkakrotnie stawała przed sądem. W listopadzie 2002 skazana przez elbląski sąd na rok więzienia w zawieszeniu na trzy lata za sfałszowanie więziennej przepustki. Wytoczono jej też proces w sprawie przywłaszczenia maszyn rolniczych kupionych z kredytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radwanskia Re: W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej IP: 84.112.37.* 17.06.06, 10:26 apocaluiciejawdupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzetze ooo! troll z samoobory, pewnie w stringach siedzi IP: *.chello.pl 05.06.06, 16:50 Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: ooo! troll z samoobory, pewnie w stringach si 05.06.06, 18:32 niekoniecznie, to zakompleksiony aktywista z ciulankowa Dolnego,prominentny działacz Samoejobory co to ukończył pośpiesznie kursa pisania i czytania, a dla zmylenia przeciwnika przyjął taki nick., abyśmy wiedzieli, że mamy do czynienia z inteligentem z Krakowa.. ciekawe co krakusy powiedzą na taka promocję.. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Wiesz co powiedział Zagłoba Rochowi? 05.06.06, 20:19 jak nie wiesz to nie myśl, bo to orka na ugorze.A jak chcesz tego człowieka oceniać, to zrób chociaz 1% tego co on zrobił.Bo o odwadze nie wspomnę.Dla chłopka to pojęcie nieznane.Raz dostanie batem i potulniejszy niż koń.Nie byłes świadkiem ani uczestnikiem tych wydarzeń to miej chociaż przyzwoitość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal wspolczuje im ze musza pic starogardzką IP: *.chello.pl 05.06.06, 17:01 przeciez tej wodki to nawet do ust zbliżyc sie nie da... no chyba ze dzialacze samoobrony wytrenowanie na bimbrze i denaturacie nie mają takich problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregski Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: 213.134.149.* 05.06.06, 17:08 Folwark zwierzęcy. Orwel miałby niezły materiał do drugiej części. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: 85.222.20.* 05.06.06, 17:14 W dzień nie pili, ino nocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie zdziwiony. Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: *.bn.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:15 Chamów nic nie uszlachetni ! Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 A gdzie te zdjęcia, które rzekoma dziennikarka 05.06.06, 17:19 GW miała robić? Może biało-czerwony Kolor mówił prawdę, a GW wymyśliła sobie wódkę? Odpowiedz Link Zgłoś
koast Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 17:29 Protesty byly pod koniec maja a nie w lutym... Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 17:36 Kulturalnie spedzono wieczor przy zakaskach, kotlecie i kieliszku polskiej wodki. Przeciez nikt nie wymaga od samoobrony zeby ksiazki czytala czy tez do teatru chodzila. A to ze w dzien dziecka... przeciez kazda okazja dla nich dobra zeby za darmoche cos zjesc, kapeli posluchac i sledzika zalac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Afera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:40 A co na Dzień Dziecka dzieciakom zorganizowała najbardziej dynamiczna, najmądrzejsza, najbardziej światła formacja polityczna - PeDecja? Jasne, że są przaśno-buraczani, ale lepsi oni niż pseudoyntelektualyści, którzy nieśli przez 17 lat kaganek oświaty "ciemnemu ludowi". A popijawa miała miejsce po zorganiozwanej dla dzieci imprezie i w zupełnie innym miejscu. Ale szczekać trzeba, bo jakże trudno jest się pogodzić, że straciliśmy monopol na prawdę, a otumaniony lud odzyskał zdolność samodzielnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Afera... 05.06.06, 22:35 Zdecyduj się: albo "otumaniony" albo "zyskał możliwość myślenia" Ja tam głosowania na lepperstwo nie uważam za objaw myślenia. Na lepperstwo mogą głosować tylko ludzie nienawidzący swego potomstwa i szykujący im nędzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lukpecyn Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 17:48 Krótko mówiąc "Folwark zwierzęcy": Wszyscy są równi, ale niektórzy są równiejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 20:06 chyba "świnie równiejsze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Nie Hojarska tylko Hujarska . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomek Córeczka pana Kolora oblała maturę i dołączy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:08 do tatusia. Taki już poziom w tej partii. Tatuś nie dał rady załatwić, bo córcia zdała ledwo, ledwo, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka z dywit Re: Córeczka pana Kolora oblała maturę i dołączy. IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:23 kulturalnie bylo jak zawsze, pany se popily ale wszystkie toasty za zdrowie dzieci pily (wiec pijanstwo niejako sie nieliczy), danka obtancowywala ze wszystkimi bez wyjatku, pany po polnocy troche jo tam potem obmacywac zaczeli ale jak to baba fest rowno po pysku lala. jedrek z lepperów zadzwonil po północy ino pytol jak zabawa. nad ranem danka ino kapuste kiszono nosila dla potrzebujacych Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 nad ranem danka ino kapuste kiszono nosila dla... 05.06.06, 18:29 potrzebujacych.. no ja tam nie wiem, czy nosiła, a jesli nosiła to akurat kapuste czy wode z kapusty, i czy czy była w stanie trzymac pozycje pionowa skoro nosiła.. chyba że zygzakiem, aha i na czym nosiła? niewykluczone że na widłach podawała spragnionym te kapuste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almagus Re: Dzień Dziecka z Samoobroną, to kosmici niedopi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:41 To kosmici niedopici, niedomyci , niewyżyci. Jaki tam PISiOR od Szamboobrony, z gazetyjudasza ktoś był? Osobiście ojciec R. zadzwonił z życzeniami? Oni są kołtunem IV eRPe, robią z Leppem z Polski WuCe! Okropny orszak IV eRPe, czyli WC 00 Hehe! Opodal kościoła, pod Durnym Pisiorem nawiedziło leppiej wraz ze swoim dworem. He,he, he,he,he! Przodem za sutannę Renatka i Anetka kręcą proboszczem, że jak awionetka, He,he, he,he,he! jakby na opryskach plantacji orszaku lata i sapie kropię cię buraku! He,he, he,he,he! Dalej hierarchia, że aż dech zapiera, niesie baldachim, choć bierze cholera. He,he, he,he,he! Nadchodzi leppiej i to od zaraz, chcesz, nie chcesz, wszystko dadzą na raz. He,he, he,he,he! Dziesięciu ministrów, dużo dyrektorów wielu czynowników, no i rewizorów. He,he, he,he,he! Oczywiście w orszaku idzie szef ZUSU co ma dać pożyczki i nie ruszać KRUSU. He,he, he,he,he! Idą też prezesi niewydolnych spółek co się przerzucają jak jaja kukułek! He,he, he,he,he! Karnie w orszaku miejscowi notable idą ściśle zwarci, bo zerwą się kable. He,he, he,he,he! Idą na końcu z Andromedy kosmici, to tacy pazerni , tacy niewyżyci! He,he, he,he,he! Ale na kosmitów nie huknie armata, wystarczy Jola , wystarczy Renata. He,he, he,he,he! To już nie rzucają im na plecy brony? Wystarczy głupota, broń Sztamoobrony! He,he, he,he,he! Damy im połapać trochę rybek w płynie, na cacanki, na rydzomoheroinie! He,he, he,he,he! Jakbym był mądry i skończyłbym jakoś KUL, to zmądrzałbym i przerwałbym jakoś ten ból! „głupi i ciemny lud to kupi” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drunken_brona aaa tssco wwy khhurna kchcecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:43 thherraz khhurna my som razem z thymi khurduhlami pszszszy władzdzy, khhurna to sssie nnom należhy - no nnnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmk Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:43 Moi drodzy jeżeli partia ma środki do dlaczego ma się nie bawić, ja to w pełni akceptuje i popieram, a czy lewica się nie bawiłą, albo ZUS-y ba i to jeszcze za nasze pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś