Dodaj do ulubionych

Dzień Dziecka z Samoobroną

IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.06, 20:51
Popieram pania Hojarska.PiSiaki tez baluja-i to mocno.
Obserwuj wątek
    • kalinowski11 Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 04.06.06, 21:49
      - To było merytoryczne spotkanie, podsumowaliśmy Dzień Dziecka ...

I zeszło im do rana ...

ROTFL
      • konread Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 17:46
        kalinowski11 napisał:

> - To było merytoryczne spotkanie, podsumowaliśmy Dzień Dziecka ...
        >
        > I zeszło im do rana ...

A gdzie tam, pewnie jeszcze balują, a Jędrek załatwi by w tym czasie papobki z
        miast im pole obrabiabiali, jak się Samoobraończycy będą dalej zabawiać;)
        • Gość: ja Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: *.poboznego.osiedla.net 05.06.06, 22:07
          Nie rozumię o co chodzi. To imprezy nie mogą sobie zrobić?
          Dlaczego? Lepiej żeby imorezowali, niż przy ustawach dłubali.
      • taishi1 Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 17:59
        Oj, czy nikt z Was nigdy nie był na podsumowaniu, wieńczacym koniec jakiegoś
        projektu? Normalne oblanie, żeby dalej się powodziło ;):)
      • Gość: supersonic83 Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: *.gwardii.osi.pl 05.06.06, 20:56
        czy ja dobrze zrozumialem?? samoobrona obchodzi dzien dziecka?:)
      • Gość: PAP Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: *.chello.pl 05.06.06, 22:40
        W tym samym czasie w Polsce odbyło się kilka tysięcy zakrapianych imprez
        partyjnych i bezpartyjnych, ponad podzialami itp. zatrzymano kilkuset pijanych
        kierowców, o dziwo nikogo z Nowego Dworu. Przecież jesteśmy narodem
        abstynentów.Na zdrowie!
    • Gość: Hoojarska No to chluśniem pod te bachory ! IP: *.c3-0.fch-ubr1.lnh-fch.md.cable.rcn.com 05.06.06, 04:16
      • dryo Re: No to chluśniem pod te bachory ! 06.06.06, 00:11
        Ale starogardzką? Myślałem, że stać ich na lepsze wódki :P
    • Gość: Smakosz Dzieci to lubię na gorąco z musztardą ! IP: *.c3-0.fch-ubr1.lnh-fch.md.cable.rcn.com 05.06.06, 04:19
      • teodorkp Re: Dzieci to lubię na gorąco z musztardą ! 05.06.06, 16:41
        do re - a ja dzieci nie lubie - bo sie dlugo gotujo - pzdr.
    • Gość: 13 latek A ja mam jeszcze kaca po dniu dziecka IP: *.nycmny.east.verizon.net 05.06.06, 05:41
      nie wiem co robic
    • gilu33 Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 10:54
      Zestawianie Dnia Dziecka ze zdjęciem Hojarskiej nie jest najszczęśliwszym
      pomysłem. Ta kobieta po prostu straszy,bez makijażu i charakteryzacji moze
      iść " na żywca",na plan filmu " Czarownice z Łysej Góry"...,A swoja droga
      ciekawe jak spędzał ten świateczny dzień aktyw Samoobrony vel Pijakobrony z
      Podlasia z aktywistka nr1 - Joląąąąąąą z Dywiiiiit..? ktoś widział jakies
      zdjęcie Jolki z impry w swietlicy w Dywitach ????
      • nikita.nika Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 18:20
        hahahahahhahhahahahahahahahaahaaaaaaaaaahahahaha... Prosimy Jolke o zdjecie z
        wodzem!!!! Tylko prosimy KOLO GOSPODYN WIEJSKICH o zdjecie bez cenzury!!!
        hahahahahahahahhahaaaa.... pozdrawiam Gilu:)
    • Gość: KOLORrowe ludki To się nam KOLORowo porobiło.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:08
      Powiadają,że główną atrakcją tego typowo dziecięcego wieczoru miał być występ na
      rurze naszej Danusi Hojarskiej,przy akompaniamencie sznapsbarytonowego chóru w
      składzie:Tadzio KOLOR,Kazio Kamiński i Mnietek Meyer,co to ludowo-wesołe
      partyjki zmieniał jak w ulegałkach nie przymierzając,ale towarzystwo było tak
      trzeżwe,że tego nie pamieta-tm bardziej,że wyżej wymienieni,to wraz ze Zbyszkiem
      Sikorskim i Stasiem Serwinem to czołowe postacie ruchu abstynenckiego,który
      ostatnio zawiazał się pod egidą znanego UB-eka Januszka Szymańskiego,który do
      niedawna jescze bawił sie wyśmienicie na bankietach organizowanych przez AWS,a
      które on notabene sponsorował.Oj tacy to pozyja a jak nie będzie lepiej,to
      napewno będzie i hujarowo i KOLORowo.Oj Danuś,ty moja Dana hulaj z
      Tadkiem,Mnietkiem aż do białego rana ...
      • Gość: Gość Re: To się nam KOLORowo porobiło.... IP: *.chello.pl 05.06.06, 14:07
        A Jacuś Kur..ski na tą imrezkę niedojechał?
    • zigzaur W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej 05.06.06, 16:34
      w rzeczywistości brzmi inaczej.
      Zamiast "o" jest inna samogłoska.

Czy ktoś może się wypowiedzieć merytorycznie?
      • premier.z.krakowa a ty co dziecko neostrada i Wikipedii 05.06.06, 16:47
        Jak dla ciebie źródłem rzetelnej informacji jest coś co tworzą internauci to gratuluję.
        • Gość: teapot Re: a ty co dziecko neostrada i Wikipedii IP: *.76.classcom.pl 05.06.06, 18:03
          news.bbc.co.uk/1/hi/technology/4530930.stm najpierw poczytaj a potem komentuj
          • gilu33 Re: a ty co dziecko neostrada i Wikipedii 05.06.06, 18:26
            a myslałem że jak juz gość ma ksywe "premier z krakowa".., to przynajmniej
            troche wiedzy z szacownych murów Jagiellonki przeszło do jego umysłu..
        • zigzaur Re: a ty co dziecko neostrada i Wikipedii 05.06.06, 19:37
          Nie tytułuj mnie dzieckiem, bo ja wiem, kim są moi rodzice.

W odróżnieniu od ciebie, zapewne.
        • kolargolo Re: a ty co dziecko neostrada i Wikipedii 05.06.06, 21:49
          akurat ma racje, dziecko. Hojarska nazywala sie kiedys Hujarska.
      • gilu33 Re: W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej 05.06.06, 18:24
        pisze sie HUJARSKA jak by kto pytał! Dlaczego sie boisz napisac poprawnie to
        nazwisko, tak sie nazywała i tym wie cała wies z której pochodzi..nie bój sie
        PRAWDY!
        • zigzaur Re: W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej 05.06.06, 19:37
          Prawdy się nie boję.
          Tylko pewności nie miałem.
          • gilu33 Re: W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej 05.06.06, 20:32
            kiedy Lepper obejmie rzady w Polsce a Hujarska zostanie ministrem
            sprawiedliwości, wtedy z pewnościa tajne służby zapukają do drzwi moich i Twoich
            za obraze ministra...Nie bedziesz sam, jesli Ty pójdziesz siedziec pierwszy,
            bede Ci wysyłał paczki, prosze o to samo! Lubię smalec z cebulką i klełbase
            polska..!
            • zigzaur Re: W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej 05.06.06, 22:32
              Trochę optymizmu!

Jest NATO! Jest USAF!

Przegonili Milosevicia i Karadzicia, przegonią lepperstwo.
              Tylko paru mostów szkoda.
      • a.k.traper Wypowiedzieć się zawsze można 05.06.06, 20:10
        Gdybys troche poczytał i miał dystans to bys wiedział co to "hojar".Nawet przy
        braku sympatii do tych ludzi nie smiałbym żartować sobie z nazwiska.A posiadanie
        jakiegokolwiek swiadectwa nie umacnia posiadania wiedzy.
      • Gość: Lehoo Re: W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej IP: *.globalconnect.pl 05.06.06, 20:42
        Sprawdziłem. Jest tak :
        Danuta Hojarska (dawniej Hujarska), (ur. 2 stycznia 1960 w Malborku) - polska
        polityk, poseł na sejm IV i V kadencji z ramienia Samoobrony Rzeczpospolitej
        Polskiej.

Ukończyła Technikum Rolnicze w Nowym Stawie koło Malborka. Była radna gminy Nowy
        Dwór Gdański. Przez 20 lat działała w ZSL i potem w PSL. W 2001 r. zrezygnowała
        z członkostwa i przystąpiła do Samoobrony. W wyborach parlamentarnych w tym
        samym roku zdobyła 8796 głosów i dostała się z ramienia tej partii do Sejmu. W
        2005 r. wybrana ponownie.

Zasłynęła udziałem w blokadach rolniczych pod Nowym Dworem Gdańskim w 1999 r.
        Kilkakrotnie stawała przed sądem. W listopadzie 2002 skazana przez elbląski sąd
        na rok więzienia w zawieszeniu na trzy lata za sfałszowanie więziennej
        przepustki. Wytoczono jej też proces w sprawie przywłaszczenia maszyn rolniczych
        kupionych z kredytu.
        • Gość: radwanskia Re: W Wikipedii pisze, że nazwisko Hojarskiej IP: 84.112.37.* 17.06.06, 10:26
          apocaluiciejawdupe
    • premier.z.krakowa a co na to abstynent Michnik 05.06.06, 16:46

• Gość: tzetze ooo! troll z samoobory, pewnie w stringach siedzi IP: *.chello.pl 05.06.06, 16:50
        • gilu33 Re: ooo! troll z samoobory, pewnie w stringach si 05.06.06, 18:32
          niekoniecznie, to zakompleksiony aktywista z ciulankowa Dolnego,prominentny
          działacz Samoejobory co to ukończył pośpiesznie kursa pisania i czytania, a dla
          zmylenia przeciwnika przyjął taki nick., abyśmy wiedzieli, że mamy do czynienia
          z inteligentem z Krakowa.. ciekawe co krakusy powiedzą na taka promocję..
      • a.k.traper Wiesz co powiedział Zagłoba Rochowi? 05.06.06, 20:19
        jak nie wiesz to nie myśl, bo to orka na ugorze.A jak chcesz tego człowieka
        oceniać, to zrób chociaz 1% tego co on zrobił.Bo o odwadze nie wspomnę.Dla
        chłopka to pojęcie nieznane.Raz dostanie batem i potulniejszy niż koń.Nie byłes
        świadkiem ani uczestnikiem tych wydarzeń to miej chociaż przyzwoitość
    • Gość: rafal wspolczuje im ze musza pic starogardzką IP: *.chello.pl 05.06.06, 17:01
      przeciez tej wodki to nawet do ust zbliżyc sie nie da... no chyba ze dzialacze
      samoobrony wytrenowanie na bimbrze i denaturacie nie mają takich problemów
    • galan12 ta hołota z katabasami zniszczy biedny klecholand 05.06.06, 17:07
    • Gość: gregski Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: 213.134.149.* 05.06.06, 17:08
      Folwark zwierzęcy. Orwel miałby niezły materiał do drugiej części.
    • Gość: sun Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: 85.222.20.* 05.06.06, 17:14
      W dzień nie pili, ino nocą.
    • Gość: Nie zdziwiony. Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: *.bn.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:15
      Chamów nic nie uszlachetni !
    • arek64 A gdzie te zdjęcia, które rzekoma dziennikarka 05.06.06, 17:19
      GW miała robić? Może biało-czerwony Kolor mówił prawdę, a GW wymyśliła sobie
      wódkę?
    • przyladek.dobrej.nadziei Dzień Dziecka z Samoobora nt 05.06.06, 17:20
    • koast Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 17:29
      Protesty byly pod koniec maja a nie w lutym...
    • minipolak Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 17:36
      Kulturalnie spedzono wieczor przy zakaskach,
      kotlecie i kieliszku polskiej wodki.
      Przeciez nikt nie wymaga od samoobrony
      zeby ksiazki czytala czy tez do teatru chodzila.
      A to ze w dzien dziecka... przeciez kazda okazja dla nich
      dobra zeby za darmoche cos zjesc, kapeli posluchac i
      sledzika zalac.
    • Gość: Jakub Afera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:40
      A co na Dzień Dziecka dzieciakom zorganizowała najbardziej dynamiczna,
      najmądrzejsza, najbardziej światła formacja polityczna - PeDecja?
      Jasne, że są przaśno-buraczani, ale lepsi oni niż pseudoyntelektualyści, którzy
      nieśli przez 17 lat kaganek oświaty "ciemnemu ludowi". A popijawa miała miejsce
      po zorganiozwanej dla dzieci imprezie i w zupełnie innym miejscu. Ale szczekać
      trzeba, bo jakże trudno jest się pogodzić, że straciliśmy monopol na prawdę, a
      otumaniony lud odzyskał zdolność samodzielnego myślenia.
      • zigzaur Re: Afera... 05.06.06, 22:35
        Zdecyduj się:

albo "otumaniony"
        albo "zyskał możliwość myślenia"

Ja tam głosowania na lepperstwo nie uważam za objaw myślenia. Na lepperstwo mogą
        głosować tylko ludzie nienawidzący swego potomstwa i szykujący im nędzę.
    • lukpecyn Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 17:48
      Krótko mówiąc "Folwark zwierzęcy":
      Wszyscy są równi, ale niektórzy są równiejsi.
      • untochables Re: Dzień Dziecka z Samoobroną 05.06.06, 20:06
        chyba "świnie równiejsze"
    • Gość: polonistka Nie Hojarska tylko Hujarska . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:59
    • Gość: znajomek Córeczka pana Kolora oblała maturę i dołączy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:08
      do tatusia. Taki już poziom w tej partii. Tatuś nie dał rady załatwić, bo
      córcia zdała ledwo, ledwo, hehehehe.
      • Gość: jolka z dywit Re: Córeczka pana Kolora oblała maturę i dołączy. IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:23
        kulturalnie bylo jak zawsze, pany se popily ale wszystkie toasty za zdrowie
        dzieci pily (wiec pijanstwo niejako sie nieliczy), danka obtancowywala ze
        wszystkimi bez wyjatku, pany po polnocy troche jo tam potem obmacywac zaczeli
        ale jak to baba fest rowno po pysku lala. jedrek z lepperów zadzwonil po
        północy ino pytol jak zabawa. nad ranem danka ino kapuste kiszono nosila dla
        potrzebujacych
        • gilu33 nad ranem danka ino kapuste kiszono nosila dla... 05.06.06, 18:29
          potrzebujacych.. no ja tam nie wiem, czy nosiła, a jesli nosiła to akurat
          kapuste czy wode z kapusty, i czy czy była w stanie trzymac pozycje pionowa
          skoro nosiła.. chyba że zygzakiem, aha i na czym nosiła? niewykluczone że na
          widłach podawała spragnionym te kapuste
    • Gość: almagus Re: Dzień Dziecka z Samoobroną, to kosmici niedopi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:41
      To kosmici niedopici, niedomyci , niewyżyci.
      Jaki tam PISiOR od Szamboobrony, z gazetyjudasza ktoś był?
      Osobiście ojciec R. zadzwonił z życzeniami?

Oni są kołtunem IV eRPe, robią z Leppem z Polski WuCe!
      Okropny orszak IV eRPe, czyli WC 00 Hehe!

Opodal kościoła, pod Durnym Pisiorem
      nawiedziło leppiej wraz ze swoim dworem.
      He,he, he,he,he!
      Przodem za sutannę Renatka i Anetka
      kręcą proboszczem, że jak awionetka,
      He,he, he,he,he!
      jakby na opryskach plantacji orszaku
      lata i sapie kropię cię buraku!
      He,he, he,he,he!
      Dalej hierarchia, że aż dech zapiera,
      niesie baldachim, choć bierze cholera.
      He,he, he,he,he!
      Nadchodzi leppiej i to od zaraz,
      chcesz, nie chcesz, wszystko dadzą na raz.
      He,he, he,he,he!
      Dziesięciu ministrów, dużo dyrektorów
      wielu czynowników, no i rewizorów.
      He,he, he,he,he!
      Oczywiście w orszaku idzie szef ZUSU
      co ma dać pożyczki i nie ruszać KRUSU.
      He,he, he,he,he!
      Idą też prezesi niewydolnych spółek
      co się przerzucają jak jaja kukułek!
      He,he, he,he,he!
      Karnie w orszaku miejscowi notable
      idą ściśle zwarci, bo zerwą się kable.
      He,he, he,he,he!
      Idą na końcu z Andromedy kosmici,
      to tacy pazerni , tacy niewyżyci!
      He,he, he,he,he!
      Ale na kosmitów nie huknie armata,
      wystarczy Jola , wystarczy Renata.
      He,he, he,he,he!
      To już nie rzucają im na plecy brony?
      Wystarczy głupota, broń Sztamoobrony!
      He,he, he,he,he!
      Damy im połapać trochę rybek w płynie,
      na cacanki, na rydzomoheroinie!
      He,he, he,he,he!

Jakbym był mądry i skończyłbym jakoś KUL,
      to zmądrzałbym i przerwałbym jakoś ten ból!

„głupi i ciemny lud to kupi”
    • Gość: drunken_brona aaa tssco wwy khhurna kchcecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:43
      thherraz khhurna my som razem z thymi khurduhlami pszszszy władzdzy, khhurna to sssie nnom należhy - no nnnie?
    • Gość: mmk Re: Dzień Dziecka z Samoobroną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:43
      Moi drodzy jeżeli partia ma środki do dlaczego ma się nie bawić, ja to w pełni
      akceptuje i popieram, a czy lewica się nie bawiłą, albo ZUS-y ba i to jeszcze
      za nasze pieniądze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka