Dodaj do ulubionych

Na początek zbudują centrum handlowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:54
Na pewno bedzie sporo krytyki ale ja uwazam ze dobrze. Centa handlowe
przyciagaja ludzi, umozliwi to "przyzwyczajenie" Gdanszczan do nowej
dzielnicy. Tym bardziej ze ma to byc "cos wiecej" niz tylko CH, moznaby jakas
galerie sztuki na ktorejs z kondygnacji (mam nadz ze bedzie ich wiecej niz
2)utworzyc, oczywiscie puby i kawiarnie obowiazkowo.
Gdyby zaczeto od apartamentowcow, skonczyc by sie moglo na kolejnej sypialni.
Takie jest moje zdanie.
PS. a moze tramwaj by do MM podprowadzic?
Obserwuj wątek
    • Gość: rb Re: Na początek zbudują centrum handlowe IP: *.prokom.pl 05.06.06, 08:16
      a co z drogami w 3miescie - szczegolnie dojazd do gdanska? jak ludzie maja
      dojechac do centrum? ile przybyło samochodów w 3miescie w ciagu ostatnich 2 lat,
      a ile dróg?
    • Gość: Karolek67 Re: Na początek zbudują centrum handlowe IP: *.smsnet.pl 05.06.06, 19:39
      szkoda ze w szczecinie nie moze nic takiego powstac pozazdroscic wam ze macie
      takich gospodazy nawiasem mowiac w szczecinie nie wolno budowac obiektow
      wyzszych od iglicy kosciolow ot taki szczecinski prymityw pozdrawiam gdansk
    • Gość: drhc to jest kpina, chcą oczekaći zarobić na wzroście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:36
      can gruntu, czysta spekulacja, norma ale nie w tym miejscu, powinni zaraz robić przetargi. W ogole sposób w jaki te tereny trafiły do synergii to jeden wielki wał. To chyba nie była brocha miasta bo to nigdy do miasa nie należało ale to co się sało, że za grosze to poszło kiedyś i teraz zarobiąna wszystkim jakieśfundusze jest kpiną. Daeki jestem od teorii spiskowych ale tu aż się prosi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka