Gość: miejscowy IP: 1.5.* / 192.168.0.* 25.01.03, 16:46 ten program to porostu wielka bzdura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arkadius Re: Z Wałęsą na rybach IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 11:11 Po jeszcze cos złowisz Wałęsa...heheheh z puszki sardynke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x.prałat Jankowsky Ja myślę.... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 11:13 ...że może wyciagnąć jakiegoś królika z kapelusza...albo but z odklejona podeszwą-tak było w Bolku i Lolku jak mnie pamięć nie myli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG. Re: Z Wałęsą na rybach IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 12:00 Myślę że ten program może być trafiony.W sensie pozytywnym.Wałęsa ma zawsze orginalne pomysły dobre czy złe to inna sprawa ale wydaje mi się że świeża krew w naszej polityce (tzn. pomysłów)jest niezbędna dla naszego zpuperyzowanego kraju.Każdy kto ma jakiś pomysł na polepszenie sytuacji gospodarczej i politycznej powinien prawo móc to wypowiedzieć a media powinny mu to umożliwić.A za rybami to ja specjalnie nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HiHi Re: Z Wałęsą na rybach IP: *.idea.pl 26.01.03, 12:11 Gość portalu: miejscowy napisał(a): > ten program to porostu wielka bzdura No, chyba tak. Przed chwila nasz bohater powiedzial mianowicie, ze dzisiaj to Napoleon bylby co najwyzej Lepperem. Lepper, twoje akcje gwaltownie skoczyly do gory, a jaka przyszlosc...??!! Hi. hi Jak to w przyslowiu - "...patrzy zaba konie kuja i tez noge podstawia..." Przydalaby sie jakas igielka, zeby z tego syfona spuscic troche wody sodowej. Ciekawe, co tez ona tam wygaduje na tych swoich zagranicznych wykladach. Moze Elzbieta (sympatico) byla i odsloni rabka tajemnicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HiHi ...Walesa - powrot smoka ... IP: *.idea.pl 26.01.03, 14:17 TVP3 - 14.10, niedziela 26.1.2003 Lechu zapowiedzial kandydowanie na fotel (i do wanny w Palacu). Elzbieto, chyba sie cieszysz! Masz szanse na ponowne zwolnienie (albo apelacje). Ale sie porobilo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoczniowiec z kretynem na rybach IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 26.01.03, 15:16 Dlaczego ten specjalistyczny program dla psychiatrów pokazują w niedzielne przedpołudnie? Może to terapia grupowa dla Polaków: żaden oszust nie pisze sobie na czole, że jest oszustem - on się ustawia pod sztandarem patriotyzmu, prawdziwej wiary i szczerych intencji. Wałęsa jest najlepszym dowodem, że najgłośniej o swojej nieomylności, inteligencji i sprycie krzyczą kretyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re;"ABY POLSKA BYLA POLSKA" A MY POLAKAMI! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 27.01.03, 13:11 - POZDRAWIAM ! PRAWDZIWY POLAK ! Odpowiedz Link Zgłoś