Gość: marchewk IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:46 czy widzieliście nowe ceny w GREEN WAY? palce lizać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matti Re: GREEN WAY IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 11:59 Gość portalu: marchewk napisał(a): > czy widzieliście nowe ceny w GREEN WAY? palce lizać uswiadom mnie gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: GREEN WAY IP: 10.10.41.* 28.10.01, 12:58 Gość portalu: marchewk napisał(a): > czy widzieliście nowe ceny w GREEN WAY? palce lizać palce lizac? to znaczy tak drogo , ze tylko to pozostalo? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: GREEN WAY 28.10.01, 13:07 Gość portalu: Jolka napisał(a): > Gość portalu: marchewk napisał(a): > > > czy widzieliście nowe ceny w GREEN WAY? palce lizać > > palce lizac? to znaczy tak drogo , ze tylko to pozostalo? Jolu, a co to jest GREEN WAY?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GREEN WAY 28.10.01, 19:37 > Jolu, a co to jest GREEN WAY?????????? no wlasnie dowiemy sie????? M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: GREEN WAY IP: *.osowa.gda.osk.pl 28.10.01, 19:40 GREEN WAY to wegetarianskie bary min. w Sopocie w budkach za domem towarowym. Jedzonko pyszne i tanie, a porcje calkiem spore. Nie jestem wegetarianka, ale GREEN WAY bardzo sobie chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: GREEN WAY IP: *.telenergo.pl 29.10.01, 09:43 za daleko, bliżej jest bar na Garncarskiej w Gdańsku nad samą rzeczką, jest mieści się chyba 6 czteroosobowych stolików, przytulnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: GREEN WAY IP: 10.10.41.* 29.10.01, 15:38 Najbardziej w GREEN WAYu smakuja mi tylko zmiksowane banany z jogurtem PYCHA!! Cala reszta wg mnie smakuje tak samo nijako, ale jest to tylko moje subiektywne odczucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: GREEN WAY IP: *.telenergo.pl 29.10.01, 15:54 dokładnie, jest to TYLKO Twoje subiektywne odczucie ale dzieki temu nie będzie tam dzisiaj koło 17 kolejki jak wpadnę na przekąskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: GREEN WAY IP: 10.10.41.* 30.10.01, 11:13 Gość portalu: mikmik napisał(a): > ale dzieki temu nie będzie tam dzisiaj koło 17 kolejki jak wpadnę na przekąskę Dla Ciebie jenda osoba robi roznice w kolejce? Gdzie sie tak spieszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: GREEN WAY IP: 10.10.41.* 29.10.01, 20:16 Gość portalu: mikmik napisał(a): > za daleko, bliżej jest bar na Garncarskiej w Gdańsku nad samą rzeczką, jest > mieści się chyba 6 czteroosobowych stolików, przytulnie *** A jeszcze jeden jest tuz przy przystanku SKM na Żabiance (od strony osiedla) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: GREEN WAY IP: 10.10.41.* 29.10.01, 20:15 O tak w GreenWayu faktycznie mozna zdrowo sobie podjesć. POlecam tym którzy dotra do Trójmiasta a obrzydła im burgerowa plastikowatosć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak Re: GREEN WAY IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 22:03 Gość portalu: mcroti napisał(a): > O tak w GreenWayu faktycznie mozna zdrowo sobie podjesć. POlecam tym którzy dot > ra do Trójmiasta a > obrzydła im burgerowa plastikowatosć A mi juz obrzydlo jedzenie w Green Wayu - moze szefostwo pomysli ze zamiast ciezkiego jedzenia indyjskiego mozan podac wspaniale mniej korzenne jedzonko polskie vide bar wegetarianski na rynku Wroclawskim albo bark Krisznowcow w Warszawce. :-) No i niestety alergicy w Geen Wayu sobie niepojedza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś