Dodaj do ulubionych

Restauracja w PałacuOpatów-a moze tam wesele?

09.08.06, 11:11
macie doświadczenia z tą restauracją na weselu? ktos tam się bawił? warto tam
zrobić wesele, czy odradzacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: deren Re: Restauracja IP: 192.11.224.* 09.08.06, 12:24
      zanim wygenerujesz kolejnych kilka watków z weselnymi knajpami poczytaj sobie
      ten serwis:
      www.trojmiasto.pl/weselnik/katalog.phtml?dzial=restauracje
      • Gość: sylwia Re: Restauracja IP: 83.16.198.* 09.08.06, 15:51
        takiś mądry?
        to znajdź mi tam te knajpki;)
        po za tym nie obchodza mnie teksty reklamowe tych miejsc, tylko ocena ludzi,
        którzy z nich korzystali.
        to takie dziwne...?
        • Gość: deren Re: Restauracja IP: 192.11.224.* 09.08.06, 16:46
          ale przeciez nie napisalem, zebys sobie tam przeczytala opinie o dwoch
          wspomnianych przez ciebie restauracjach. wiem ze na portalu jeszcze nikt nie
          pokusil sie o napisanie wlasnej opinii. podeslalem ci linka abys maogla
          poczytac opinie klientow o innych domach weselnych - ale faktycznie opinii tak
          tyle co na lekarstwo.
          czasami jak przejdziesz do dzialu restauracje to ludzie w opiniach pisza jak
          dobrze sie bawili w danym lokalu.
          udanego wesela.
          rzuc okiem na estragon na starowce czy lukullusa
          • Gość: Sylwia Re: Restauracja IP: *.rev.pro-internet.pl 09.08.06, 22:14
            mam do wyboru 2 kanjpki i szukałam opini na ich temat - pewnie zauważyłeś -
            Gospoda pod Wielkim Młynem i rest w Pałacu Opatów, bo tam sa te terminy akurat
            wolne i już wstępnie rozmawialiśmy na temat wesela. Tylko jakoś mi Gospoda nie
            podchodziła, nie wiem czemu, ale okazało się, ze znajoma tam robiła wesele i nie
            dotrzyamli warunków umowy, kelnerzy chodzili w jeansach i inne takie... miałam
            nadzieję, ze dowiem się czegos wiecej o tych miejsach - tylko te 2 mnie
            interesują;)
            przy okazji poczytałam o estragonie długa i namiętną dyskusje... dzięki temu
            wiem już o czym rozmawiać wczesniej i o co się jescze pytać;)
            najpierw odebrałam Twojego posta jako krytykę, ale teraz dziękuję za podpowiedź
            z działem restaurację - zaraz zajrze;)
            coraz bardziej przychylam się do Pałacu Opatów, bo świetna właścicielka, bardzo
            otwarta w rozmowie i w temacie, fajni kelnerzy i pełna kultura... tego mi
            barkuje w Gospodzie... a szkoda, bo lokalizacja i aranżacja jest niezła...poza 2
            wielkimi portretami właściciela (naturalnej wielkości!!!) na honorowych
            miejscach..to chyba tez o czymś świadczy..;)
            pozdrawiam;)
    • Gość: krzys Re: Restauracja w PałacuOpatów-a moze tam wesele? IP: *.hsd1.il.comcast.net 10.08.06, 05:29
      a bar mleczny Perelka w Gdansku_Brzeznie jeszcze istnieje?
      • Gość: hihi Re: Restauracja w PałacuOpatów-a moze tam wesele? IP: 83.16.198.* 31.08.06, 09:16
        hiehie hua!
        a to a'propos Pałacu Opatów?
        czy wesela?;DDDDDD
      • Gość: hihi Bar perełka IP: 83.16.198.* 31.08.06, 09:18
        hiehiehua!
        a to a'propos Pałacu Opatów?
        czy wesela?;DDDDDD
        • litorija Re: Bar perełka 31.08.06, 11:59
          Pałac Opatów - wiem że piosenkarka Chylińska miała tam wesele o czym czytałam
          niedawno w jedenj z lokalnych gazet. Wydaje mi sie, że to dobra rekomendacja.
    • asienka32 Zajrzyj "Pod oliwkę" 31.08.06, 16:57
      na Spacerowej w Oliwie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka