sylwia.pg 09.08.06, 11:11 macie doświadczenia z tą restauracją na weselu? ktos tam się bawił? warto tam zrobić wesele, czy odradzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deren Re: Restauracja IP: 192.11.224.* 09.08.06, 12:24 zanim wygenerujesz kolejnych kilka watków z weselnymi knajpami poczytaj sobie ten serwis: www.trojmiasto.pl/weselnik/katalog.phtml?dzial=restauracje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Restauracja IP: 83.16.198.* 09.08.06, 15:51 takiś mądry? to znajdź mi tam te knajpki;) po za tym nie obchodza mnie teksty reklamowe tych miejsc, tylko ocena ludzi, którzy z nich korzystali. to takie dziwne...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deren Re: Restauracja IP: 192.11.224.* 09.08.06, 16:46 ale przeciez nie napisalem, zebys sobie tam przeczytala opinie o dwoch wspomnianych przez ciebie restauracjach. wiem ze na portalu jeszcze nikt nie pokusil sie o napisanie wlasnej opinii. podeslalem ci linka abys maogla poczytac opinie klientow o innych domach weselnych - ale faktycznie opinii tak tyle co na lekarstwo. czasami jak przejdziesz do dzialu restauracje to ludzie w opiniach pisza jak dobrze sie bawili w danym lokalu. udanego wesela. rzuc okiem na estragon na starowce czy lukullusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Restauracja IP: *.rev.pro-internet.pl 09.08.06, 22:14 mam do wyboru 2 kanjpki i szukałam opini na ich temat - pewnie zauważyłeś - Gospoda pod Wielkim Młynem i rest w Pałacu Opatów, bo tam sa te terminy akurat wolne i już wstępnie rozmawialiśmy na temat wesela. Tylko jakoś mi Gospoda nie podchodziła, nie wiem czemu, ale okazało się, ze znajoma tam robiła wesele i nie dotrzyamli warunków umowy, kelnerzy chodzili w jeansach i inne takie... miałam nadzieję, ze dowiem się czegos wiecej o tych miejsach - tylko te 2 mnie interesują;) przy okazji poczytałam o estragonie długa i namiętną dyskusje... dzięki temu wiem już o czym rozmawiać wczesniej i o co się jescze pytać;) najpierw odebrałam Twojego posta jako krytykę, ale teraz dziękuję za podpowiedź z działem restaurację - zaraz zajrze;) coraz bardziej przychylam się do Pałacu Opatów, bo świetna właścicielka, bardzo otwarta w rozmowie i w temacie, fajni kelnerzy i pełna kultura... tego mi barkuje w Gospodzie... a szkoda, bo lokalizacja i aranżacja jest niezła...poza 2 wielkimi portretami właściciela (naturalnej wielkości!!!) na honorowych miejscach..to chyba tez o czymś świadczy..;) pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Restauracja w PałacuOpatów-a moze tam wesele? IP: *.hsd1.il.comcast.net 10.08.06, 05:29 a bar mleczny Perelka w Gdansku_Brzeznie jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Restauracja w PałacuOpatów-a moze tam wesele? IP: 83.16.198.* 31.08.06, 09:16 hiehie hua! a to a'propos Pałacu Opatów? czy wesela?;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Bar perełka IP: 83.16.198.* 31.08.06, 09:18 hiehiehua! a to a'propos Pałacu Opatów? czy wesela?;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
litorija Re: Bar perełka 31.08.06, 11:59 Pałac Opatów - wiem że piosenkarka Chylińska miała tam wesele o czym czytałam niedawno w jedenj z lokalnych gazet. Wydaje mi sie, że to dobra rekomendacja. Odpowiedz Link Zgłoś