alice75 21.08.06, 17:49 Planuję kupić mieszkanie na Myśliwskich Tarasach w Gdyni -Wielki Kack. Czy ktoś wie coś na temat tej firmy i jej inwestycji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacuś k. Re: developer Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:40 ja nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
alice75 Re: developer Trójka 21.08.06, 22:24 a to feler...westchnął seler... Gość portalu: jacuś k. napisał(a): > ja nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: developer Trójka IP: *.gdynia.mm.pl 08.09.06, 22:19 Witam! Ja kupuję tam mieszkanie- jak na razie ludzie z Mysliwskiej robili problemy i przez nich przeciągnęła się sprawa z pozwoleniem na budowę.A teraz czekamy na uprawomocnienie tego pozwolenia.Życz nam szczęścia- jeśli kupujesz tak mieszkanie też życzę sczęścia!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
alice75 Re: developer Trójka 08.09.06, 22:24 No właśnie... kupuję, a raczej mam zamiar-rezerwacja zrobiona. Byłam tam dziś, czekamy, ok. 4-5 pażdziernika ma byc ostateczna decyzja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: developer Trójka IP: *.gdynia.mm.pl 20.09.06, 10:04 Czy dostaliście jakiś znak życia od Trójki? Ponoć już na dniach mają wysyłać do nas umowy zakupu mieszkania!? - czy ktoś ma świeże wiadomości-odnosnie pozwolenia na budowę, uprawomocnienia, kiedy ruszają z budową i inne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mj Re: developer Trójka IP: *.gdynia.mm.pl 26.09.06, 08:16 Witam!! Dostaliśmy umowy i z ceną o wiele wyższą niż nam Panie mówiły. Szkoda słów. Trzeba albo szukać rozwiązania albo rezygnować z nich po co się męczyć i denerwować!! Czy ktoś już coś wie na temat cen -dlaczego tak podnieśli??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś