Dodaj do ulubionych

Płażyński woli senat

07.09.06, 21:24
Już niech Adamowicz lepiej o słabych kadrach nic nie mówi. Też mi mocny
kandydat. Żal Gdańska.
Obserwuj wątek
    • Gość: sołtys Kierdziołek a jo wam powiadam,że ino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 02:48
      moja Luśka się do tego nadaje-nie donosiła na nikogo,chyba że na własne
      krowy-ale "bułecki"Adamowicza-niech ta mara zniknie,tez mi kobitka-nawet zarostu
      nima-jakby ktoś w gó.. zapałek nawtykał.Toć ci ta jego Maciejka Romanow lepij
      wyglada-jak ciut schudnie,a dyć ci dość tego złodziejstwa platfusowego...
    • Gość: ahill Płażyński woli senat IP: *.attu.pl 08.09.06, 08:48
      Nie dziwota. To sprzątanie po Adamowiczu - trzech Ziobrów może nie starczyć.
      • Gość: Gość Re: Płażyński woli senat IP: *.rene.com.pl 08.09.06, 19:14
        Nie dziwota Gdańsk to jeden wielki bajzel! kto tu rządzi Adamowicz? Gocłowski?
        Kozłowski? jestem podobnego zdania jeden Ziobro nie wystarczy! Wole już
        Banachową w duecie z Kurylczykiem może oni prawą strona rozumu nauczą! Poważnie
        naszym odbija!
      • Gość: Gość Po co Ziobro ... lewica niech uczy rozumu! IP: *.rene.com.pl 08.09.06, 19:17
        Nie dziwota Gdańsk to jeden wielki bajzel! kto tu rządzi Adamowicz? Gocłowski?
        Kozłowski? jestem podobnego zdania jeden Ziobro nie wystarczy! Wole już
        Banachową w duecie z Kurylczykiem może oni prawą strona rozumu nauczą! Poważnie
        naszym odbija!
        • Gość: botafogo Bajzel to ty masz w głowie IP: *.cust.tele2.pl 08.09.06, 19:21
          Szkoda mi takich sierotek bezrozumnych I tak Adamowicz wygra w cuglach
    • Gość: hacek Re: Płażyński woli senat IP: *.interecho.com 08.09.06, 09:10
      Sondaze PBS - no nie rozsmieszjacie mnie, ze brzydki Adamowicz ma wyzsze
      poparcie niz legenda gdanska Plazynski. Naprawde mozna uwiezyc Kurskiemu ze
      wynik badania da sie zorganizowac i ze kazdemu sie to oplaca i pracowni i
      zleceniodawcy. Zdaje sie ze nie oplaca sie tylko nam..
      • Gość: baca Badziewie w Gdańsku-Adamowicz na stołku IP: *.centertel.pl 08.09.06, 22:19
        Są korki w mieście a będą coraz większe.Czterdzieści lat wychodzę z domu prosto
        w błoto. Kicham na tę władzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka