dan3iger 07.09.06, 21:24 Już niech Adamowicz lepiej o słabych kadrach nic nie mówi. Też mi mocny kandydat. Żal Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sołtys Kierdziołek a jo wam powiadam,że ino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 02:48 moja Luśka się do tego nadaje-nie donosiła na nikogo,chyba że na własne krowy-ale "bułecki"Adamowicza-niech ta mara zniknie,tez mi kobitka-nawet zarostu nima-jakby ktoś w gó.. zapałek nawtykał.Toć ci ta jego Maciejka Romanow lepij wyglada-jak ciut schudnie,a dyć ci dość tego złodziejstwa platfusowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahill Płażyński woli senat IP: *.attu.pl 08.09.06, 08:48 Nie dziwota. To sprzątanie po Adamowiczu - trzech Ziobrów może nie starczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Płażyński woli senat IP: *.rene.com.pl 08.09.06, 19:14 Nie dziwota Gdańsk to jeden wielki bajzel! kto tu rządzi Adamowicz? Gocłowski? Kozłowski? jestem podobnego zdania jeden Ziobro nie wystarczy! Wole już Banachową w duecie z Kurylczykiem może oni prawą strona rozumu nauczą! Poważnie naszym odbija! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Po co Ziobro ... lewica niech uczy rozumu! IP: *.rene.com.pl 08.09.06, 19:17 Nie dziwota Gdańsk to jeden wielki bajzel! kto tu rządzi Adamowicz? Gocłowski? Kozłowski? jestem podobnego zdania jeden Ziobro nie wystarczy! Wole już Banachową w duecie z Kurylczykiem może oni prawą strona rozumu nauczą! Poważnie naszym odbija! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: botafogo Bajzel to ty masz w głowie IP: *.cust.tele2.pl 08.09.06, 19:21 Szkoda mi takich sierotek bezrozumnych I tak Adamowicz wygra w cuglach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hacek Re: Płażyński woli senat IP: *.interecho.com 08.09.06, 09:10 Sondaze PBS - no nie rozsmieszjacie mnie, ze brzydki Adamowicz ma wyzsze poparcie niz legenda gdanska Plazynski. Naprawde mozna uwiezyc Kurskiemu ze wynik badania da sie zorganizowac i ze kazdemu sie to oplaca i pracowni i zleceniodawcy. Zdaje sie ze nie oplaca sie tylko nam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Badziewie w Gdańsku-Adamowicz na stołku IP: *.centertel.pl 08.09.06, 22:19 Są korki w mieście a będą coraz większe.Czterdzieści lat wychodzę z domu prosto w błoto. Kicham na tę władzę. Odpowiedz Link Zgłoś