cezaria27 12.09.06, 15:42 Czy możecie mi polecić jakiś fajne miejsce na nocleg w trójmieście lub niedalekiej okolicy. Zależy mi bardzo na nietypowym klimacie (dworek, pałacyk, zamek) najchętniej w starym stylu. Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka123 Re: nocleg w Trójmieście 13.09.06, 01:06 hmm ni ewiem jak w gdansku ale na dworki a własciwie stare kamienice mozesz znalezsz w sopocie na MT. Cassino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ______ Paraszyno IP: *.gdynia.mm.pl 13.09.06, 01:42 Polecam dworek Paraszyno, napawdę pięknie położony! www.dworek-paraszyno.iq.pl/ Jest jeszcze zamek w rzucewie, ale ceny mogą być wysokie www.zameksobieski.pl/ A co do dworków-kamienic na Monciaku to dawno nie słyszałem większej bzdury. Jest w Sopocie kilka sympatycznych hoteli, ale nie są położone przy Monicaku i absolutnie nie są dworkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: nocleg w Trójmieście IP: 195.143.166.* 13.09.06, 12:37 Ja bylem na poczatku miesiaca w "apartamencie nad morzem "ze strony trojmiasto. Widok przepiekny na morze i miasto z wysokosci.Swietnie wyposazony lacznie ze swiecami dla przytulnej atmosfery. Super - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
plepla Re: nocleg w Trójmieście 13.09.06, 13:22 obejrzyj to: www.dwor-magnat.pl/ www.bychowo.pl/full.htm i trochę dalej od Trójmiasta: www.palacsasino.com.pl/ + wspomniany Zamek w Rzucewie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deren Dwór Oliwski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 20:44 www.dworoliwski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś