Dodaj do ulubionych

SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))))))))

• Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 10.12.04, 10:48
      hmmm.........chyba juz nasz watek "wymiera"...........
      • Gość: oliwak Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 20:24
        Witam!
        Ech... znow jestem chora ;( juz od jakiegos tygodnia... Mam zapalenie krtani i
        tchawicy :|
        Ale dzis... pojechalam do Warszawy na spektakl "Romeo i Julia" -
        ZAWALISTE !! :D Bardzo współczesny, grają 15, 16, 17-stolatkowie :) z kilkoma
        wyjątkami :P S.U.P.E.R. Potem buszowałam po sklepie, kupiłam sobie spodnie,
        paseczek i bluzke :)
        Ech, a teraz ide sie wykapac... :D
        Papa!
      • pra_gosia Warszawa pozdrawia Gdańsk :-))))))) 10.12.04, 21:17
        Weszłam dzisiaj po raz pierwszy na gdańskie forum i od razu zauważyłam Wasz
        wątek, ponieważ ma duuuuużo odcinków :))) Tak więc pozdrawiam z Warszawy!!!
        • Gość: oliwka Re: Warszawa pozdrawia Gdańsk :-))))))) IP: *.lunet.eu.org 17.12.04, 22:44
          Hej!
          Ajaj... spadlismy.
          Co u Was? Ja zdazylam byc chora, wyzdrowiec, i zdazyl pasc mi serwer :/ Teraz
          nie korzystam z Internetu w domu, tylko u Kasi :)
          Pozdrawiam!!
    • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:44
      To już tydzien minal ? Jejku. Mnie wlasnie bierze katar. Nie moglam, psiakość
      zapobiegać czosnkiem , bo kontakty ze światem ... Dzieci wszystkie kaszla i
      smarkaja, nie chodzą do szkoły i kłoca się o kompa. Biedny ślubny jeszcze nie
      wie,ze będzie musiał nadplanowo jechać do miasta. Po syropki. I ciemno,
      ciemno... Mroz trochę jest, moze zalatwi te wirusy, ale żeby tak jeszcze
      troszke sniegu dla światła. No to lecę ich ratowac !
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.12.04, 15:25
        Siemka!
        A u mnie wszystko po staremu... Jeszcze tylko jutro do szkoły, w środe Wigilia
        i WOLNE!! :D
        Śniegu napadało, ze hoho... hehe!
        Pozdrawiam!
        I życzę powrotu do zdrówka całej rodzinie, Mirka!! :)) Pozdrówka!!
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.12.04, 15:25
        Siemka!
        A u mnie wszystko po staremu... Jeszcze tylko jutro do szkoły, w środe Wigilia
        i WOLNE!! :D
        Śniegu napadało, ze hoho... hehe!
        Pozdrawiam!
        I życzę powrotu do zdrówka całej rodzinie, Mirka!! :)) Pozdrówka!!
    • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:48
      Dzięki za dobre słowo. Uczniowie juz dzis byli w szkole. Ja walcze. Muszę byc
      na chodzie, bo cos tam trzeba zrobić na te święta...Szczerze mówiżc za bardzo
      to obroslo sprzątaniem i gorami zarcia. Wolałabym bardziej kameralnie, ale coż,
      goście...
      • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 21.12.04, 07:40
        A wiecie co nam sie przytrafilo??? Wyobrazcie sobie lodowke wypelniona juz na
        Swieta, a w moim przypadku jeszcze zamrozony pokarm na gorsze czasy ;)
        i....rano wstajecie, a z lodowki woda cieknie...SIADLA NAM LODOWKA! No
        myslalam, ze sie powiesze! A ta lodowka jest ciagle na gwarancji. Facet ma do
        mnie rano dzwonic. Mam nadzieje, ze naprawi szybko!
    • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:48
      Widze, że bede pierwsza,boje sie że jutro nie zdązę , wiec : wszystkim, ktorzy
      czytają ten wielki watek - pięknych, radosnych Świat ! Niech będzie milo,
      pogodnie , zgodnie, rodzinnie. Pozdrawiam - "Mirka"
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.12.04, 23:00
        WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!
        Gwiazdki z nieba, pomyslności w nadchodzącym Nowym Roku, zdrowia - bo bez tego
        z niczego czlowiek nie potrafi sie cieszyc... Szczescia! Sukcesów w pracy i
        szkole :) Buziaczki!

Ania
        • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 25.12.04, 10:45
          Ja rowniez dolaczam sie do zyczen!!!
          Buziaki!!!!!!!!!!!!!
          PS. A Mikolaj byl?
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.12.04, 11:47
            A był był :D I to nadziany, hehe :D Dostałam w tym roku praktycznie same
            kosmetyki, no i troche ciuszków :)
            Pozdrawiam!

PS A Was odwiedził? :>
            • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 28.12.04, 06:53
              Odwiedzil odwiedzil ale troche w innej formie ;) Maz zabiera mnie na
              zakupy :)))) Poniewaz przed Swietami bylo 'crazy' tak wiec postanowilismy
              zalatwic tego Mikolaja w tym tygodniu.
              Najwiecej prezentow dostal Mateusz, troszke mniej Maja, ale my to nadrobimy jak
              tylko bedzie ciutke starsza.
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 28.12.04, 06:55
      Oliwka, Mirka, Vidmo, Dav a jakie plany na Sylwestra? Hm...ciekawe czy chlopaki
      jeszcze tu zagladaja....?
      My w tym roku spedzimy Sylwka w domu w malym gronie. Prawdopodobnie wpadnie do
      nas moja znajoma z mezem. No to lece. Pa!
      • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:41
        Ja to nieee... Z natury jestem już taka zasiedziała, w nocy spać mi się chce,
        więc spać będę. Mężuś pewnie będzie przysypial przed tv w łozku, ale drogie
        aniołki dostaną cole, chipsy /na codzień nie jedzą/ i inne trucizny i będą
        siedziec, ile wytrzymaja. Nie wdały się we mnie. Ale 4-letni Krzysiek chyba
        jeszcze nie wytrzyma do polnocy...
    • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:53
      A Oliwka to już pewnie na imprezie... Albo sie stroi. A mnie się tak chce spać,
      ze nie macie pojęcia, hihihi. No to baw sie szampansko, Aniu !
      Wszystkim, którzy tu zajrzą - wszelkiego dobra duchowego i materialnego, oby
      nadchodzący rok nie byl gorszy od poprzednika, oby przyniósł pociechę smutnym,
      spelnienie czekającym, wszystkim nadzieje i wiele radosnych chwil.
      Oliwce -milych niespodzianek, dobrej pamieci i jeszcze lepszych pomysłow, oraz
      oczywiście spelnienia marzeń
      Żabie -wiele ślicznych uśmiechów, wyciagan rączek i gulgotań/oj zazdroszcze
      chyba/ a nastepnie pierwszych sylab i w sama porę pierwszych kroczkow Majki/no
      pewnie, przeciez to musi byc w tym roku/, milosci reszty rodziny i mnostwo,
      mnostwo wspólnych radosci

Pozdrawiam sylwestrowo - noworocznie , "Mirka"
      • Gość: Syrenka Warszawska WARSZAWA POZDRAWIA GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:02
        Syrenka Warszawska bardzo serdecznie pozdrawia Gdańsk i w ogóle całe Pomorze:
        Bądźcie szczęśliwi, zakochani i niech w Nowym Roku będzie lepiej, nie gorzej!
        • Gość: Zaba HAPPY NEW YEAR ;) IP: *.bchsia.telus.net 01.01.05, 02:00
          A co tam...bede pierwsza w tym Nowym Roku.
          Wszystkiego naj naj naj Wszystkim czytajacym!
          A my dopiero sie szykujemy. U nas dopiero 17:00. Ciagle 2004 rok.
          No to pa pa!
          • Gość: Jerzy Re: HAPPY NEW YEAR ;) IP: *.man.bydgoszcz.pl 01.01.05, 05:26
            Dla WSZYSTKICH forumowiczów wytrwałości i dalszej wzajemnej przyjażni przesyła
            Bydgoszcz.Z dalszej odlegości śledzimy Wasz wątk i życzymy jak najdłuższego
            dialogu.Miło by było gdyby od czasu do czasu moglibyście odwiedzić forum
            Bydgoszcz.Zapraszamy.
    • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 19:53
      Oj widze, że bale się udaly. Spicie i spicie...
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 16:21
        Hej!
        Spóźnione, ale szczere! Równiez zycze Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
        Zdrowia, zdrowie, zdrowia!! Spełnienia wszysciutkich marzeń, pociechy z dzieci!
        posłusznego męza, hehe :P Sukcesów w zyciu zawodowym, iii czego tylko
        zapragniecie!
        I dziekuje za zyczenia :)
        Owszem... ostro zabalowałam, hehe. Wrocilam do domu około 5:00, było SUPER! :)
        Pozdrawiam!
        Ania
        • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 05.01.05, 07:05
          Witam! Korzystam z chwili spokoju ;) i zagladam tutaj.
          Mysmy tez balowali cala czworka poza domem. Bylo super. Maja przywitala Nowy
          Rok spiac...nawet strzelanie korkiem jej nie wzruszylo :) A potem od 2:00
          rozkrecila sie i do 4:00 nie spala. U nas piekna sloneczna pogoda ale mrozna.
          I tak czas leci. Ooooo...ktos sie budzi. Lece! papapapa!
          Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 06.01.05, 18:43
      Wlasnie jakies pol godziny temu wstalam, patrze za okno i...........widze SNIEG!
      Ide zaraz budzic malego a to sie kochany ucieszy!
      A ogolnie nic sie nie dzieje...Maja nam troche sie przeziebila wczoraj byl
      przelomowy dzien, dzisiaj jak na razie wyglada lepiej.
      Lece cos zjesc. Pa pa!
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 08.01.05, 09:02
      >puk< >puk< jest tu ktos?
      smutno mi................................................:(
      • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 08:27
        Oj Żabo, nie zauwazyłam , ze jest twoj post tylko wlazlam ze swoim. Katar ?
        Zimno ? Niewyspana ? Wszystko minie, zły nastroj tez. A ja mam lepszy, bo dzien
        sie wydłużyl i to juz WIDAĆ ! A jutro juz na pewno posadzę czosnek w ogrodku.
        Przewaznie robie to w czasie którejs zimowej odwilzy, udaje sie. Tylko odkąd
        mam ten net, to czasu za malo, hihi. Mam nadzieję, że teraz spisz, a potem
        bedzie lepiej. No kurcze, ze jak trzeba to nie pamietam żadnego dowcipu...Pa
        pa.
        • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 09.01.05, 09:58
          Hi hi! Nocki to sa ok. Maja potrafi spac od 4 do 9 godzin! Kochane dziecko! Wie
          czego Mamie potrzeba. A jakos taki dzien mialam nie za bardzo...bywa i tak.
          Jak widzisz jeszcze nie spie :) i siedze i czytam i pisze.
          To ja tutaj cos "wlepie" na pocieszenie:

"Piszę do Ciebie tych kilka linijek żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Więc
          jeśli otrzymasz ten list to znaczy, że dobrze do Ciebie dotarł. Jeśli go nie
          otrzymasz, to poinformuj mnie o tym, wyślę go jeszcze raz. Pisze do Ciebie
          wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Ostatnio ojciec przeczytał w
          pewnej ankiecie, że najwiecej wypadków zdarza się kilometr od domu, dlatego
          zdecydowaliśmy się przeprowadzić dalej. Dom jest wspaniały, jest tu pralka,
          chociaż nie jestem pewna czy jest sprawna. Wczoraj włożyłam do niej pranie,
          pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło, no ale cóż. Pogoda nie jest tu
          najgorsza. W tamtym tygodniu padało tylko dwa razy. Pierwszy raz padało 3 dni,
          drugim razem cztery. Jeśli chodzi o tą kurtkę, którą chciałeś, wujek Piotr
          powiedział, że jeśli Ci ją wyślę z guzikami, które są cieżkie, to będzie drogo
          kosztowało, więc oderwałam guziki i włożyłam je do kieszeni. Ojciec dostał
          pracę, jest bardzo dumny, ma pod sobą jakieś 500 osób. Kosi trawę na cmentarzu.
          Twoja siostra Julia, ta, która wyszła za swojego meża, wreszcie urodziła, nie
          znamy jeszcze płci, dlatego Ci nie powiem jeszcze czy jesteś wujkiem czy
          ciocią. Jeśli to dziewczynka Twoja siostra chce nazwać ją po mnie, ale to
          bedzie dziwne nazwać swoją córkę "mama". Nie widzieliśmy za to wujka Izydora,
          tego, który umarł w tamtym roku... Gorzej jest z twoim bratem Jasiem. Zamknął
          samochód i zostawił w środku kluczyki, musiał iść do domu po drugi komplet,
          żeby nas wyciągnąć z auta. Jeśli będziesz się widział z Małgosią pozdrów ją ode
          mnie, jeśli jej nie bedziesz widział, nic jej nie mów.

Twoja mamusia.

P.S. Chciałam Ci włożyć parę złotych do listu, ale zakleiłam już kopertę"
    • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 09:05
      Hej, obywatele Trojmiasta, chodźcie na nasz watek, skoro juz siedzimy na Waszym
      forum. Pozdrawiam Marlenę i Krzysztofa F., byłam u was w Sopocie 2 razy około
      1987, zamierzchla to przeszlość, ale nie prehistoria. Ewo Ł. z Oruni, wciąż
      wspominam Taszewko, moze do Ciebie zadzwonię.
      Ciekawe, odezwą sie ?
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 01:39
        Żabko, dlaczego jest Ci smutno??? :( Mam egzaminy próbne we wtorek i środe ;(
        Trzymajcie kciuki! Całe dnie i noce sieeedzie i zakuwam... :(
        Pozdrówka! :*
        • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 09.01.05, 09:59
          Oj Oliwko nie zarywaj nocek bo to tez sie potem moze odbic na egzaminie! Wyspij
          sie porzadnie!!!!!!! Buziaki! I jak to sie mowi "polamania pior" ;)
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 09.01.05, 10:02
      Lece spac! Dobranooooooooooc!
      Ojej...3 posty wpisalam...oj sie rozpisalam ;)
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 10:54
        Moment moment!! Bo ja juz sie pogubiłam :D
        Żabka chora, tak? A Mirka? Jaki czosnek? :D Mirka, mieszkasz w Gdańsku? I
        jesteś teraz w ciąży, tak? Rany... wszystko mi sie pomieszało... :D
        Pozdrawiam!
    • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:56
      chłe, chłe! Oj miałam kiedys ten list z Ameryki, bomba jesti teraz juz go nie
      zgubię, dzieki ! Ale u nas wieje, jejku. Żeby tylko czegos nie pozrywało, bo
      bez pradu to brrr. Oliwka, przeuczylaś się, rzuc tę robotę. Ja Ci dam "w
      ciazy", juz mi nie pora, kolej na młode pokolenie. Pozdrowienia !
      • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 09.01.05, 19:10
        Oliwka! Zgadzam sie z Mirka! Oderwij sie od ksiazek! Oj tak czulam, ze Mirka Ci
        da "popalic" za te ciaze hi hi hi! A jesli chodzi o mnie to ja juz nie choruje,
        teraz Maja nam choruje :( Ale juz jest coraz lepiej.
        Pa pa! Milej niedzieli!
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 21:33
          Hehe, przepraszam :D No widzicie co nauka robi z człowiekiem... :D Ech, jutro
          próbny z humana, pojutrze matematyczny... Trzymajcie kciuki :]
          Pozdrówka!
    • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 08:15
      Postanowienia noworoczne
      1.
      2002:bedę lepszym mezem dla mojej Stefy
      2003:nie rozwiode sie ze Stefą
      2004: postaram sie odzyskać moją Stefę
      2005:będę lepszym mężem dla mojej Ziuty
      2.
      2002:przeczytam w tym roku 20 wartościowych książek
      2003:przeczytam w tym roku 10 wartościowych książek
      2004{przeczytam w tym roku 5 książek
      2005:dokończę krzyżówkę
      3.
      2002: schudnę do 80 kg
      2003: postaram się schudnać do 90 kg
      2004: postaram sie schudnąć do 100 k
      2005: stworzę realistyczne podejście do kwestii mojej wagi
      4.
      2002:nie będę pił przed 17.tą
      2003:nie tknę butelki przed południem
      2004:nie zostanę alkoholikiem
      2005:przestanę się spóźniać na spotkania AA
      5.
      2002:pójdę na badanie do dentysty
      2003:zrobię sobie wypełnienia
      2004:pójdę na leczenie kanałowe
      2005:będę używał lepszego kleju do protez
      To było w ramach "znacie? to posłuchajcie! A może ktoś nie zna ?
      Jak się czuje Maja ?
      Jak poszło, jak było, Oliwko ?
      Pozdrawiam. Uff... to mój najdłuższy post, oczywiście.
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 13:40
        Hehehe :D dobre!! :D :D
        Jak mi poszło... Hm, z humanistycznych dobrze, a nawet bardziej niz dobrze :)
        Natomiast z matmy.. :/ Porażka. Nigdy za nia nie przepadałam, i nie jestem z
        niej dobra - wiec źle ;( Ale to dopiero próbny, bede sie martwiła w kwietnie :]
        Pozdrawiam!
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 22.01.05, 04:49
      Hejka kochani! Nareszcie polaczyli nas spowrotem do internetu...ooops...przez
      przypadek nas odlaczli...grrr....co za sieroty!
      Ale co tam. GDZIE WY JESTESCIE DZIEWCZYNY?!
      Oliwka, jak tam probne egzaminy? Czy Ty masz mature w tym roku?
      Mirka, co u Ciebie? Czy wszyscy juz zdrowi?
      Wiecie? Wczoraj bylo u nas +18! Niezly skok z -12 na +18!!!
      A my dzisiaj bylismy na kontrli u lekarza. Maja ma rozmiary 6-miesiecznego
      bobasa! Niezle, co? No i byly szczepienia...buuuu...ja to gorzej znioslam niz
      ona. Juz nie bede pisac co ja odstawialam bo sie sama zawstydze...
      no nic. musze leciec.
      pa pa! zaba i nie taka juz mala kijanka ;) no i chlopaki.
      • Gość: Jerzy Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.01.05, 01:30
        Tu odzywa się chłopak .Wróciłem własnie z urodzin Tatusia własnie skończył 99lat .W Bydgoszczy jest -5.Jeśli wtrąciłem się niepotrzebnie to przepraszam.Zyczę Wszystkim Miłego Dnia.Do miłego
        • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 09:06
          Gratulacje i życzenia jak najlepszego zdrowia dla Tatusia ! i daj nam Boze taką
          krzepę-nie wiem czy w mlodym pokoleniu mimo postepu medycyny bedzie istniala
          taka długowieczność. Dolacz do nas, to taki miły bezkonfliktowy wątek, tylko
          malo zywotny. W Popławach/podlaskie/ : -1 Pozdrawiam.
          • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 23.01.05, 09:46
            I ja do zyczen sie dolaczam i zycze 200 lat! Faktycznie, to naprawde sedziwy
            wiek. Gratuluje i pozdrawiam! I zapraszamy do nas :)))))))))))
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 25.01.05, 20:36
      Zachcialo nam sie ciasta totez zaraz zabieramy sie za robienie i pieczenie :)))
      A co u Was?
    • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:05
      Ferie dzieciaki mają, pieczenie i pichcenie sie zintensyfikuje, trzeba ich
      troche odżywić. Mróz jest kilkustopniowy. Tylko tego czasu wciąż mało i mało.
      Obiecalam sobie mniej łazic po forach i czasem coś poczytać /książki czyli/. A
      teraz zaraz ich gonię spać. ja w ich wieku dawno bym spała o tej porze,ale moja
      matka miała charakter....
      • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 26.01.05, 08:38
        Juz ferie zimowe? Aaaaaaaaaaaaaaa to pewnie i Oliwka ma ferie i nawet nie chce
        jej sie tutaj juz zagladac!
        A my w koncu nie upieklismy ciasta, bo...zapomnielismy o proszku do
        pieczenia...:( bedziemy piec jutro.
        A pogoda u nas piekna! Sloneczko swieci. Bez kurtek juz dzisiaj
        dreptalismy...dobrze, ze ten wozek teraz mamy, bo nie trzeba bylo nosic
        wszystkiego.

• Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 09:11
          Ja jestem Podlaskie, a Oliwka Mazowieckie i ma ferie dopiero od 14 lutego/chyba/
          Ona chyba ugrzęzła w powtórkach, czy co...? Spadam po zakupy,hej !
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 16:34
            Hej!
            Jestem :]
            Booooziuu... nie miałam Internetu przez ponad 10 dni!! :[
            U mnie napdało sniegu po pas :D Zimno, mróz szczypie w uszy, nos itd. :D
            Hm, a za jakas godzinke wyjezdzam - jade do Włodawy - mojemu ciotecznemu bratu
            urodziła się córeczka 5 dni temu :)))) Nooo i postanowiłam Go odwiedzic :D
            A że dzisiaj jest małe przyjecia, tzn. przychodzi caaala mlodziez z rodziny
            swietowac narodziny, to i ja sie "wepchne" z Siedlec, hehe :P
            Pozdrawiam cieplutko!!
            Ania
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 05.02.05, 10:28
      Halooooooooooooooo! czy jest tu ktos?!

Ide wlasnie spac. Czy juz sie chwalilam, ze Maja przesypia nocki? Tak juz od
      ponad miesiaca :):):) A Mateusz nam sie rozchorowal....:(:( I przyznam
      szczerze, ze nie pamietam go tak chorego, tzn. zeby tak zle wygladal! No i
      moja "polowka" tez sie rozchorowal :(:( Tak wiec tylko my kobiety jakos sie
      jeszcze trzymamy :) No to pa pa!
      A i jeszcze jedno! U nas juz byly tak cieple dni, ze tylko w bluzach bylismy na
      spacerze. Ale ponoc wraca zimno...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr...
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 14:46
        Siemka!
        A ja sobie jade dzisiaj w góóóóry :P Hehe
        Zimno jak diabli na dworze - nie lubie zimy ;( Ferie zaczynaja mi sie dopiero
        od 14 lutego, ale ja zaczelam je juz wczoraj :D
        Żabko! ciesze sie, że Majka przsypia juz cale nocki :) Ucaluj ja ode mnie :)
        Pozdrawiam Was cieplutko, i zycze zdrówka dla Panów ! :)
    • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:09
      No i po feriach. Pojechali do szkoły. Nie mieli źle, śniegu troche było, mogli
      poszaleć. A i tak za dużo byli przy kompie. Wczoraj i dziś rano -18, -20 st.
      Słoneczko swieci, przyjemnie i optymistycznie. Oliwka uzywa życia, jak ona ten
      tydzien szkoly urwała ? Słoneczne pozdrowienia.
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.02.05, 22:35
        Hej!
        Jestem :D
        Heh, w górach było super!! :) W sumie wszedzie mam siniaki, ale to nic... :P
        W drodze w góry mieliśmy mały wypadek :( Ale naszczescie nikomu nic sie nie
        stało :) Tylko samochód... :/
        Lece spac, napisze wiecej kiedy indziej :D bo teraz padam z nóg...
        Papa, pozdawiam!
    • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:44
      Oliwka leczy siniaki, Żaba wyglada wiosny a wątek hen...Ja zaraz zaczne
      przygotowania do kilkudniowej wizyty rodziny z Warszawy. Mają chłopców
      dokladnie w wieku naszych chłopcow, więc duzo sniegu i 1-3stopnie mrozu od
      poniedziałku koniecznie potrzebne !!!!!A potem może byc wiosna. Takie jest moje
      zamówienie. Aniu, jeśli zdajesz w tym roku maturę, napisz jaki masz temat z
      polskiego, OK ? Ciekawią mnie takie rzeczy. Pozdrowienia dla czytających.
      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 19.02.05, 10:22
        Rany julek jak czas leci! Dopiero zauwazylam, ze nie bylo mnie tutaj 2 tygodnie!
        U nas wszystko w porzasiu. Corcia rosnie, syn zaczyna lobuzowac :) ale w koncu
        jest mezczyzna ;) a ja ciutke choruje (znowu)...wiosna na calego. Juz sa paki
        na drzewach. Pieknie!
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.02.05, 14:46
          Nie nie, broń Panie Boże :D To jeszcze nie matura, hehe.
          Ja mam dopiero 16 lat :P
          Hm, a poza tym dużo śniegu, o włąśnie jakaś pani wiezie swoje dziecko na
          saneczkach, hehe. A ja... zajadam czipsy :D
          Pozdrawiam cieplutko!! :*
          • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:13
            Ale ci zazdroszcze... Chociaż wlasciwie to nie do końca. Jeszcze raz sie tym
            wszystkim przejmowac ? O,nie. Młodosc i sprawność cielesna to by się przydala,
            ale tak wszystko od początku ? Brrr. Pozdrówka.
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.02.05, 16:02
              A ja zazdroszcze Tobie, i na tym polega to nasze kruche zycie.. hehe. Wiem ile
              jeszcze stresu, kłótni i nieprzespanych nocy wśród książek mnie czeka... brr!!
              A teraz, aby sie odstresować, idę do kina :D To znaczy na poczatku spacerek, a
              potem kino :]
              Pozdrawiam! :*
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.02.05, 11:39
      Hej :)
      A ja dziś świętuje :P
      Hehe, urodzinki... :D Aaa poza tym straszliwie zimno w Siedlcach :/
      Dzisiaj z rana było -13 stopni C !! :|
      Pozdrawiam! :*
    • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:40
      No to najserdeczniejsze życzenia ! Apropos tego co przedtem życze Ci abyś do 50-
      tki dala radę w siadzie plaskim dotknąć głowa kolan. Kiedys sie tym popisywalam
      przed zazdrosna rodzina, teraz ani w siadzie ani na siłę... W niebie chyba
      bedziemy mieć cialo 16-letnie /pamiec też/ a wiedze i doswiadczenie oraz
      dystans nieco starsze. Z racji zdrowia ciala bez starczego zgorzknienia. No i
      przypomniało mi się, ze moja siostrzenica miala urodziny 17 lutego. Co ja teraz
      zrobię ??? :({
      • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 03.03.05, 10:28
        A my 27.02. mielismy chrzciny :) Pogoda przecudna! No i +18 stopni! Pare dni
        wczesniej moj M obchodzil swoje urodziny a za kilka dni nasz maluch bedzie
        obchodzil swoje 5-te urodziny! A tu na forum juz za kilka dni obchodzimy juz 2-
        gie urodziny :) ale czas zlecial...ojej ale tych imprez!! Buziaki!
      • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 03.03.05, 10:29
        Oliwko! 100 lat albo i dluzej!!! Cmok cmok :-*
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.03.05, 19:27
          Dziekuje wszystkim :** :)
          Żabko, Ty również poskładaj solenizantom zyczenia ode mnie! i ucałuj mocno ;)
          U mnie zimno jak... :[ nie wiem co :D śnieg ciągle pada, niby marzec a ja sie
          czuje jakby byl grudzien :/ buu...

• Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:13
      Zasypalo, zawialo i nadal pada !!!Ani pomysleć o wiośnie, ale jest pięknie.
      Tylko jak tak dalej pójdzie, to będzie szuflowanie, ajajaj. Pozdrawiam
      wszystkich, niech Was katar omija.
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 17:39
        Ech... a ja mam kiepski humor :( Niby urywa mi sie jutro 6 lekcji, czyli
        zostają tylko 2 z 8, ale idziemy cała klasą na pogrzeb taty mojego kolegi z
        klasy :(
        Ech...
        Pozdrawiam
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.03.05, 15:18
      :)))
      Hej!
      Nie wiem co u Wa ciekawego, ale u mnie zimno, och zimno :P
      Śniegu pełno, i nie potrafie sobie wbic do główki, że to już 9 marca... a
      pogoda jak w grudniu ;(
      Chciałabym sie także pochwalić, że zdałam celująco wczorajszy egzamin
      bierzmowania :D Cała uroczystość za tydzień w piątek :] Ale ciężko było,
      wiecie?:P Wymagający Ksiądz, hehe. Oblało z mojej grupy 7 osób...
      Wczorajszy pogrzeb nie odbył sie bez płaczu :( Zmiękłam już na samym początku,
      ale pierwsza łza poleciała kiedy ksiądz powiedział: "I już nigdy kochający
      ojciec nie obejmie ich swoimi spracowanymi i mocnymi ramionami" buu ale
      beczałam :( Tak mi było ich wszystkich szkoda, mamy Mateusza, Jego i Jego
      rodzenstwa :( cały kościół popłakiwal... Ja z przyjaciółkami, i poleciała łezka
      nawet kolegom z klasy, ech ciężko znoszę takie uroczystosci... zreszta chyba
      jak każdy :/
      A teraz lecę do nauki, jutro czekają mnie 3 kartkówki ;( z biologii, chemii i
      niemieckiego...:/ Wrrr...
      Pozdrawiam!
    • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:04
      Wątek zanika, niestety. Ostatnie posty Oliwki wywołały we mnie nastrój
      refleksyjny, ale się nie odzywalam, zeby nie przysmecac. Sakrament dojrzalosci
      chrześcijańskiej...hmmm...Jasno sprecyzowany swiatopoglad, głęboka wiedza
      religijna, radość z praktykowania, zawsze silne argumenty wobec polemistow.
      Alez to trudne. Dopiero sie zaczyna. Wytrwałości Ci życzę, Oliwko, pozdrawiam.
      • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 17.03.05, 11:06
        Ojej...troche mnie tu nie bylo. Nawet nie wiem kiedy ten czas tak zlecial. To
        sie nazywa "dorosle zycie" ;) U nas wiosna w pelni, drzewka i kwiatki kwitna.
        Juz nawet kilka razy chodzilismy no prawie w letnich ubraniach...ech...wiosna.
        • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 25.03.05, 03:05
          Zagladam tutaj...i nikogo nie ma.
          Wpadlam, zeby zlozyc Wam swiateczne zyczenia. Mokrego dyngusa. Smacznego jajka.
          No i zeby tam gdzies ten zajaczek pochowal Wam mnostwo prezentow (co byscie
          mogli szukac ;))
          A co u nas? Mialam jechac do Gdanska, ale niestety nie moge dostac biletow :(
          jak sa miejsca to znowu ja nie moge leciec a wtedy kiedy ja moge leciec to d...
          blada. Moze innym razem?
          A co u Was slychac?
          • Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:03
            Dołączam się. Wszystkim : radosnych Świąt, optymizmu, wypoczynku. A potem
            pięknej, pachnacej słońcem wiosny. u nas powoli się zaczyna. Ale sprzatania ile!
            W ogrodkach, na podwórku, w domu też zostanie na po Swietach. Zaraz biore sie
            za wypieki. Korci kupic gotowe, ale jakoś nie honor. Serdeczne pozdrowienia !!!
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.03.05, 17:04
              I ja również zycze wszystkim spokojnych, radosnych, pełnych miłości Świąt!
              Mokrego dyngusa :)
              Pogoda przepiekna!! :D Nareszcie cieplutko... :)
              Pozdrawiam i lece dalej piec mazurka :D
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.03.05, 21:25
                Co tam :>
                Aż tak Was do krzeseł przygniotło, ze nie macie siły z nadmiaru jedzenia wstać
                i napisac coś do mnie?:D Ja sie ledwie odciągnęłam... hehe :D
                Pozdrawiam!
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 15.04.05, 08:14
      Hej Kochani. Spadamy juz na -ho-ho-ho- dalekie strony.
      Kwiecien jest bardzo ble ble miesiacem. Wrecz czekam na koniec tego miesiaca.
      Co poza tym?
      Majka juz gryzie :) Ma jednego zeba. Mam nadzieje, ze drugi sie pospieszy bo
      wyglada to dosc smiesznie ;)
      Pozdrawiam! Pa pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka