zbig73 Re: Zaprotestujmy przeciw obłudzie PiS i 2xK 29.09.06, 00:24 Mnie wisi, czy rzadzi i nazywa się to PIS, KIS, SLD, PO - Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Zaprotestujmy przeciw obłudzie PiS i 2xK 29.09.06, 05:57 * tak mi jakos przyszlo do glowy... Najpierw przyszli po komunistów, ale się nie odezwałem, bo nie byłem komunistą. Potem przyszli po socjaldemokratów i nie odezwałem się, bo nie byłem socjaldemokratą. Potem przyszli po związkowców, i znów nie protestowałem, bo nie należałem do związków zawodowych. Potem przyszła kolej na Żydów, i znowu nie protestowałem, bo nie byłem Żydem. Wreszcie przyszli po mnie, i nie było już nikogo, kto wstawiłby się za mną. (Martin Niemöller (1892-1984), niemiecki pastor, działacz antyhitlerowski) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz33 Re: Zaprotestujmy przeciw obłudzie PiS i 2xK 29.09.06, 10:11 to sobie zaprotestujcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante cwaniak warszawski zostal wpuszczony w maliny :) IP: 212.162.212.* 29.09.06, 10:41 Po tym jak cwaniak warszawski zostal przez Kung Fu wpuszczony w maliny najbardziej ubawila mnie bagatelizacja tego skandalicznego zajscia ze strony PiSu. Wedlug PiS to jest normalna i praktykowana sprawa gdy sie korumpuje parlamentarzystow objecujac im dobrze wynagradzane i wygodne posady. Drogie PiSki, mozliwe, ze za oceanem gdzie polwyksztalcony alkoholik "wygral" prezydenckie wybory, lub u naszego wschodniego sasiada, czy tez w wiekrzosci krajow afrykanskich i we wszystkich dyktaturach, gdzei prubuje sie manipulowanymi wyborami stworzyc dla innych krajow iluzje demokracji nalezy do standartu gdy bezposrenio wybrani reprezentanci narodu sa korumpowani i zdradzaja swoich wyborcow. W POlsce to sie nazywa korupcja i polityczne bankructwo! Okazalo sie , ze ta biala koszula, ktora tak chetnie bliska faszo-koalicja nam machala przed nosem wcale nie jest taka biala, wjecej jest ona brunatno-szaro-bura. Odpowiedz Link Zgłoś
romas5 Re: cwaniak warszawski zostal wpuszczony w maliny 30.09.06, 22:18 Gdzieś Ty się uczył języka polskiego? Dosyć szybko musiała umrzeć Twoja nauczycielka, stałeś się samoukiem. Jeszcze jedno, to my mieliśmy niedouczonego prezydenta-alkoholika. Aż przez dziesięć lat. Jak wpadał w trans, to mu gęba puchła. Cała Polska to widziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastazja Re: Zaprotestujmy przeciw obłudzie PiS i 2xK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 22:58 Nawet nie glosowalam na PiS a teraz musze tolerowac ten rzad bo inni tak chcieli .Myslalam przeczekam tych szczekaczy pieniaczy i nadetych potrzeszczy ,niech tam ... wybrala ich wiekszosc ale moja cierpliwosc nie wytrzymuje!Prawnicy ,ktorzy sa wiekszascia tego rzadu to przekupne pazerne i obludne hieny. kto mial doczynienie z prawnikami typu adwokat prokurator etcetera wie jaka to nacja. Pieniadz ,pieniadz, lamanie prawa klamstwo dla pieniedzy .Bravo Beger ! Trafil swoj na swego!Zycze jej wytrwalosci a bravo za spryt w tej sprawie!Spoleczenstwu zas zycze zdrowego rozsadnego nastepnego wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takijeden. Re: Zaprotestujmy przeciw obłudzie PiS i 2xK IP: *.smgr.pl 01.10.06, 01:30 Zawiedli równo peowiaki i pisiaki. Obiecali(...)oszukali, a teraz straszą wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anakonda Re: Zaprotestujmy przeciw obłudzie PiS i 2xK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 23:07 romas5 pewnikiem tobie spuchl rozum swego czasu i do tej chwili ten stan trwa.Zbyt dlugo i wyglada to na pomrocznosc jasna lub hemoroidy mozdzka malego.Byc moze jest tez zbyt duza zawartosc skrobii w kartoflach ,ktore uwielbiasz.....................I nie wymieniaj goleni bo to juz bylo.............jednak kartofle maja fatalny wplyw na twoje myslenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek53 Re: Zaprotestujmy przeciw obłudzie PiS i 2xK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 12:24 wy wszyscy jestescie frajerami sterowanymi przez agenturalna propagande. Odpowiedz Link Zgłoś