magda.o2 06.10.06, 21:07 parę zagadniej wcześniej już pisałam zapytanie o tą firę tj.firma infobrokerska z ul.wały piastowskie ja jestem z południa polski dlatego zwracam się do was o pomoc proszę magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deren Re: pomóżcie mi proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 22:18 jak chcesz aby ktos ci pomogl to nadawaj watkom jakies logiczne nazwy, bo na tytul 'waly jagielonskie' nikt nie zareaguje. po drugie nie spamuj na tym rforum i ogranicz sie do jednego watku, a nie generuj kilku nastepnych. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.o2 Re: pomóżcie mi proszę 06.10.06, 22:43 po pierwsze nie jagielońskie tylko piastowskie po drugie to tytuły można nadawać chyba jak komu wygodniej po trzecie prosiłam o pomoć a nie o komentarz na temat mojej techniki pisania jak możesz pomódz to proszę o nią ,a za krytykę dziękuję magda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: A wpadło ci do głowy, ze nikt nie miał doświad IP: *.gdynia.mm.pl 07.10.06, 00:00 czeń z ta firmą? Na południu myslenie i wyciąganie wniosków już nie obowiązują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: A wpadło ci do głowy, ze nikt nie miał doświa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:37 Dajcie dziewczynie spokój. Nie macie nic jak w temacie do powiedzenia, to nie komentujcie. Myslenie chyba na północy też nie jest dla niektórych najmocniejszą stroną, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: A wpadło ci do głowy, ze nikt nie miał doświa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:41 Agencja Infobrokerska Infobrokering - wyszukiwanie informacji na zlecenie 80- 855 Gdańsk, Wały Piastowskie 1 tel.(058)307-44-03 fax (058)307-44-03 [ Biznes, Prawo, Ekonomia / Doradztwo ] Znalazłam cos takiego na portalu trójmiasto, więc chyba istnieje. Jednak osobiście nic nie słyszałam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: privatesnup Re: A wpadło ci do głowy, ze nikt nie miał doświa IP: *.ipt.aol.com 10.10.06, 15:38 Moze komus przyszlo do glowy,ze to agencja kapusi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sęp Re: pomóżcie mi proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 15:07 Ale o co Ci kobieto konkretnie chodzi ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut (bez loginu) Re: pomóżcie jejproszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 13:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=49892372 Odpowiedz Link Zgłoś
magda.o2 Re: dzięki za wparcie-"gościu" 12.10.06, 13:05 bardzo dziękuj za wsparcie i życzliwość.chyba zaryzykuję i dam zlecenie tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś