Gość: tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:15 boi się, więc atakuje. Na oślep do tego. Żenada. Ja w takim razie głosuje na ten zaatakowany komitet. Niech wie, że tak się robi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp [...] IP: *.crowley.pl 18.10.06, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Zastanawiam sie 19.10.06, 13:30 Bydlakow w kazdym kraju pelno, ale jakim cudem w Polsce takie swinie siedza w polityce ? Odpowiedz Link Zgłoś
bellicose Ten Sielatycki ... 19.10.06, 13:47 ... wygląda jak jakis cherlawy chłoptaś. Heinrich Himmler podobno też był chorowitym i lichego zdrowia dzieckiem, z którym nikt nie chciał grać w piłke. Jak później leczył ten kompleks wszyscy wiemy z historii ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpakowski Re: Ten Sielatycki ... IP: *.mitsubishi-motors.pl 19.10.06, 13:54 Zgadzam sie z bellicose. Wygląda jak typowa "miękka rąsia" Wogóle jak patrze na tych wszystkich Wszechpolaków jakie to z wyglądu stworzenia niedorozwiniete to aż mi wstyd, że polska ma takich lokatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Ten Sielatycki ... 19.10.06, 14:17 Co ciekawe, on nie tylko ma wygląd stereotypowego gestapowca, ale przede wszystkim świadomie to podkreśla (uczesanie i oqlarki) --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
andaral Re: Ten Sielatycki ... 19.10.06, 14:24 uriel.blog.pl napisał: > Co ciekawe, on nie tylko ma wygląd stereotypowego gestapowca, ale przede > wszystkim świadomie to podkreśla (uczesanie i oqlarki) > > --- > milion idiotów nie może się mylić Hehehe, kiedyś czytałem, że większość "gestapowców" i neonazistów (łysi) to homoseksualiści nie geje. Ten chłoptaś wygląda na takiego co lubi tzw. wazelinę. A btw. To co on się dowalił do gejów, zazdrości im ? Panowie geje, trzymam za was kciuki, mam nadzieje, ze normalnie myślący zagłosują na normalnych ludzi, a nie na takiego oszołoma z LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek admin skasowales 30 wpisow na raz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 17:05 troszke chyba przesadzasz z ta cenzura, mogles chociaz zostawic "wiadomosc zostala skasowana" to jest skandal!!, najpierw onet teraz gazeta, trzeba becie skakac na inny portal ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: admin skasowales 30 wpisow na raz!!! IP: *.dmkhost.net 19.10.06, 17:45 patrząc na tego sielatyckiego to widzę totalnego frajerzynę który powinien zarobić w gębę i by się nauczył ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "elita" IV RP... Re: admin skasowales 30 wpisow na raz!!! IP: *.chello.pl 19.10.06, 18:09 . Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Poziom dyskusji w IV Rzeszy Pospolitej taki jak 19.10.06, 18:42 poziom rządzących tym dziwnym państwem, który jeszcze niby jest III a już wszyscy mówią IV... PiS nauczył nowego, kutecnego, populistycznego języka polityki. PiS padnie przy najbliższych wyborach, ale złe nawki klasy politycznej zostaną pewnie na dłużej. cyberdemokracja.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus za co sie obrazil?ze tylko w trojmiescie czy co? 19.10.06, 19:14 facet wyzwal geja od bycia gejem. ja rozumiem ze sa rozne wyzywki - ale to akurat wyjatkowo idiotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikustaw Re: admin skasowales 30 wpisow na raz!!! 19.10.06, 22:13 To jest wlasnie przyklad tolerancji do ktorej wzywają roznej masci "biedronie" Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: A ten na zdjęciu to wygląda na dziewczynę teg 20.10.06, 07:31 dokladnie. przeciez odrazu widac, ze to jakas ciepla pipka. pewnie jak byl maly to przebierali go w sukienki :p npzdr Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Ten Sielatycki ... 19.10.06, 17:18 Ale za to ma duzych łysych kolegów, którzy co prawda nie potrafią się wysłowić (wydają tylko pomruki i wznoszą okrzyki bojowe), ale mają ciężką łapę i twarde obuwie z blachą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Ten Sielatycki ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 15:06 Dla mnie to on wygląda jak typowy pedzio. Zresztą, nie on jeden w tych kręgach. Jego partyjny kolega Krzysztof Bosak został kiedyś miss (misterem?) miesiąca na gejowskiej stronie internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szara myszka Re: Ten Sielatycki .i inne śliczności z LPR.:))) IP: *.magma-net.pl 20.10.06, 01:16 A zauważyliście, że największy problem z cudzą orientacją seksualną mają te chłopaki z LPR albo Wszechpolaków, co same są jak ta lala? on taki wygłaskany, ufryzowany i taki schludniutki zawsze, tak mi sie ten wizerunek jakoś układa, zgodnie ze streotypem lansowanym przez sielatyckopodobnych. ta mania prześladowcza musi mieć jakieś uzasadnienie psychologiczne, kurczę, może to jakiś efekt stłumienia, wyparcia, traumy? ludzie, którzy są pewni własnej orientacji (obojętnie jakiej) raczej interesują się odpowiednimi dla siebie potencjalnymi partnerami, a nie oglądają się na zainteresowania zupełnie innych ludzi, bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Ten Sielatycki ... 19.10.06, 15:19 wyglada jak zakompleksiona bita sierota! Odpowiedz Link Zgłoś
mestre_bimba Re: Ten Sielatycki ... 19.10.06, 17:41 no, powaznie, cos w tym jest, przypomina mi on tez od razy Herr Flicka z Allo Allo... Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Zastanawiam sie 19.10.06, 15:02 arius5 napisał: > Bydlakow w kazdym kraju pelno, ale jakim cudem w Polsce takie swinie siedza w > polityce ? LPR, LPR, LPR,.............., PiS, KURSKI W Gdańsku takich więcej. Nawet komuna robi przekręty z kościołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Widziałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:52 Nie tak dawno widziałem w okolicy dworca autobusowego w Gdańsku jak ubrana w elegancki garnitur osoba bardzo podobna do pana Sielatyckiego klęczała przed innym osobnikiem płci męskiej wykonując charakterystyczne ruchy głową. Ale zastrzegam, że to tylko taki skrót myślowy i postanowiłem sobie zażartować na poziomie pana Sielatyckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Właśnie chciałem powiedzieć o tym samym 19.10.06, 14:48 tylko ja to pamiętam z innej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikustaw Re: Widziałem... 19.10.06, 14:58 Ten "pederasta" to jest chyba nienormalny (nawiasem mowiac - normalnych pederastów jest chiba malo :) ) Nierozumiem dlaczego ten "pederasta" sie obraza. Jezeli jest homocostam to powinien chyba byc z tego dumny ! A jezeli sie strasznie bidaka obraza wiec sam dokladnie wie ze cos jest z nim nie tak. Wiec powinien sie pajawic w jakiejs poradni .... moze odwykowej ? Ja sie nie obrazam jak ktos mnie nazwie np. kierowcą .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burro Re: Widziałem... IP: *.aster.pl 19.10.06, 15:06 dziennikustaw napisał: > Ja sie nie obrazam jak ktos mnie nazwie np. kierowcą ty to nawet furmanem nie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Widziałem... 19.10.06, 15:06 Lecz się z nienawiści, troglodyto. Świat się zmienia. Dla takich jak ty niedługo nie będzie na nim miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikustaw Re: Widziałem... 19.10.06, 15:43 > Lecz się z nienawiści, troglodyto. Świat się zmienia. > Dla takich jak ty niedługo nie będzie na nim miejsca. A gdzie ja wyrazilem nienawisc ? Ani jedna literka, ani nawet kropka nie swiadczy o tym, za to twoje "wypociny" - owszem :). Wlasnie takich ludzi jak ty (bez urazy) nazywam homofobami. Homofobami np są także wszelkiej masci kryczący homogeje (czy jak ich tam zwac) jak chocby Biedron. Jego strach przed normalnymi ludzmi siega zenitu, za chwile gosc bedzie sie musial leczyc .... powinnismy my wszyscy pomoc ! Pomozecie ? Pomozemy !! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Widziałem... 19.10.06, 15:08 dziennikustaw napisał: > Ten "pederasta" to jest chyba nienormalny (nawiasem mowiac - normalnych > pederastów jest chiba malo :) ) > Nierozumiem dlaczego ten "pederasta" sie obraza. Jezeli jest homocostam to > powinien chyba byc z tego dumny ! A jezeli sie strasznie bidaka obraza wiec sam > dokladnie wie ze cos jest z nim nie tak. Wiec powinien sie pajawic w jakiejs > poradni .... moze odwykowej ? > Ja sie nie obrazam jak ktos mnie nazwie np. kierowcą .... Słyszałeś jak Jarek się pieklił na Lesiaka. W notatce była jakaś sugestia o oriętacji seksualnej, a co Jarek pedał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosc Re: Widziałem... IP: *.plus.com 19.10.06, 16:10 wiesz tylko ze to zasadnicza roznica nazwac kogos pederasta a kierowca...zwlaszcza uzywajac tego aby obrazic czyjes uczucia... mysle ze to ignorancja boimy sie tego czego nie znamy i wtedy najlatwiej to opluwac...odrazajace...kiedy wam glowy zaczna wreszcie pracowac...zachowujecie sie jak cholerni rasisci ale nie obrazaj sie to tylko okreslenie prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig29a Re: Widziałem... IP: 80.72.34.* 19.10.06, 16:11 dziennikustaw napisał: > Ten "pederasta" to jest chyba nienormalny (nawiasem mowiac - normalnych > pederastów jest chiba malo :) ) > Nierozumiem dlaczego ten "pederasta" sie obraza. Jezeli jest homocostam to > powinien chyba byc z tego dumny ! A jezeli sie strasznie bidaka obraza wiec sam > dokladnie wie ze cos jest z nim nie tak. Wiec powinien sie pajawic w jakiejs > poradni .... moze odwykowej ? > Ja sie nie obrazam jak ktos mnie nazwie np. kierowcą .... Jestes zawodowym kierowca? A jak by ktos do ciebie zawolal na przyklad tak: "Ej ty wozak, chodz tu migiem i jazda na chmielna. Tylko zeby mi tu za bardzo nie trzeslo ta twoja stara landara!" To jak obrazil bys sie czy moze czul sie dowartosciowany. Jezeli jeszcze pan nie zalapales panie kierowco to tlumacze: obrazliwy jest nie zawod jaki ktos wykonuje ani orientacja powiedzmy czyjas seksualna ale pogardliwy sposob w jaki ktos sie na ten temat wyraza. W tym przypadku pan sielatycki (celowo pisze mala litera). A w temacie pana sielatyckiego. Co prawda wiadomo, ze w gazecie troche zlosliwie dobiera sie zdjecia co mniej sympatycznych politykow (popieram - na nic lepszego nie zasluguja) ale nawet dysponujac ta wiedza nie da sie oprzec wrazeniu, ze pan sielatycki sam jakis taki "cieply" jest. wsrod tych lysych to on chyba musi robic zacw..a - ale zrozummy: to KU CHWALE OJCZYZNY. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikustaw Re: Widziałem... 19.10.06, 22:07 > To jak obrazil bys sie czy moze czul sie dowartosciowany. Wlasnie to jest problemem homofobów i homocostam. Nie widzę powodu aby kogos dowartościowywać. Kazdy ma swoje problemy, "pedarsty" takze. > pogardliwy sposob w jaki ktos sie na ten temat wyraza. Sorry - ale mamy demokracje i chyba kazdy ma prawo wyrazac swoje opinie. Dla mnie to jest dziwne i niepojete ze tzw demokracja zamyka usta ludziom w imie poprawnosci politycznej. Moge nie lubic "pederastow", mam prawo to glosic, nikomu nie musze sie przed tym spowiadac i to wszystko (wiem, zaraz ktos sie odezwie ze nie mozna obrazac - nikt tu nikogo nie obraza) Moze czas otworzyc oczy, spojrzec na poprawnosc polityczną z innego punktu widzenia ..... tylko troche odwagi ! Odpowiedz Link Zgłoś
emalka3 Re: Widziałem... 19.10.06, 16:17 wiesz tylko ze to zasadnicza roznica nazwac kogos pederasta a kierowca...zwlaszcza uzywajac tego aby obrazic czyjes uczucia... mysle ze to ignorancja boimy sie tego czego nie znamy i wtedy najlatwiej to opluwac...odrazajace...kiedy wam glowy zaczna wreszcie pracowac...zachowujecie sie jak cholerni rasisci ale nie obrazaj MOJ DROGI KIEROWCO??? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikustaw Re: Widziałem... 19.10.06, 22:11 >zachowujecie sie jak cholerni rasisci No OK, to jest twoje zdanie. Mnie nic do tego. I to mnie wlasnie odroznia od homofobow spod znaku biedronia Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Widziałem... 19.10.06, 15:05 Gość portalu: SF napisał(a): > Nie tak dawno widziałem w okolicy dworca autobusowego w Gdańsku jak ubrana w > elegancki garnitur osoba bardzo podobna do pana Sielatyckiego klęczała przed > innym osobnikiem płci męskiej wykonując charakterystyczne ruchy głową. Ale > zastrzegam, że to tylko taki skrót myślowy i postanowiłem sobie zażartować na > poziomie pana Sielatyckiego. Ja widziałem takiego na "monciaku", jak zaczepiał młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin Re: sielatycki jestes zerem IP: 213.17.140.* 19.10.06, 15:26 proszę nie obrażać mi tu zer!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach 19.10.06, 01:19 "Gazeta": Skąd Pana zainteresowanie elektoratem Pana Czerwińskiego? Sielatycki: Pisząc o ciepłych chłopcach chciałem tylko zażartować. *********************************** Może Sielatycki sam jest ciepły. I stąd to zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: 195.116.62.* 19.10.06, 14:26 ciekawe skąd miał numer gadu gadu "głównego pederasty trójmiasta"? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach 19.10.06, 14:49 Pewnie dostał kosza :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burro Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.aster.pl 19.10.06, 15:09 Gość portalu: wert napisał(a): > ciekawe skąd miał numer gadu gadu "głównego pederasty trójmiasta"? nie wiesz skąd? zainstaluj gg to zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 01:23 Dziwię sie kretynom,którzy dyskutują na forum publicznym o preferencjach seksualnych.Sprawa męska jest prosta albo staje albo nie. A czemu i po co to wyobraźnia a nie nazwa obyczajowa i kategoria ludzi. Debilizm jako forma wyższa głupoty na tym polega, że mózg staje i blokuje wartści człowieczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwatysta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 03:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Na Sielatyckiego na pewno nie zagłosuję. 19.10.06, 10:11 Chociaż mam żone i dziecko, ale wg LPR to jeszcze nie znaczy, że nie jestem pederasta i homofobem. Dla nich kazdy myślący inaczej to zboczeniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veles Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:55 Główny pederasta Trójmiasta" popierany przez "ciepłych chłopców". Czy miał na myśli ks. Jankowskiego ps. delegat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makumba Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 14:00 trafiłeś w 10-tkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ręce opadają Panów z LPR i MW w worek foliowy i o beton. IP: *.piotrkow.net.pl 19.10.06, 13:00 . Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Panów z LPR i MW w worek foliowy i o beton. 19.10.06, 13:09 Koniec z frustratami z LPR i PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
tim_1982 Re: Panów z LPR i MW w worek foliowy i o beton. 19.10.06, 13:48 Kultura IV RP :( --- Wroclaw and Lower Silesia Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikustaw Gdzie jest Admin ?!?!?!?!?!?! 19.10.06, 22:16 Panie(i) Admin ..... to akurat jest cos dla Pana(i) !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echos Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:07 Sielatycki to luj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.chello.pl 19.10.06, 13:07 Popieram! To kolejny żenujący przykład zachowania osób z LPR. Ja też będę głosował na komitet "Lewica..."! I nigdy w życiu na LPR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach 19.10.06, 13:08 Kaczyński złożył rezygnację.!!! Najwyższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
andaral Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach 19.10.06, 14:35 wrojoz napisał: > Kaczyński złożył rezygnację.!!! Najwyższy czas. Gdzie, kiedy ?? !! A już myślałem, że tak się stało, nie rób sobie takich kawałów !! Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd A prokuratura nie powinna zaragowac sama? 19.10.06, 13:08 Prokurator powinien sam sprawe zakladac. TO ewidente naruszenie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: A prokuratura nie powinna zaragowac sama? 19.10.06, 13:10 Prokuratura powinna się zająć PiSem. Ziobro mówi że się zajmie. Ale kiedy.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jani Re: A prokuratura nie powinna zaragowac sama? IP: *.telia.com 19.10.06, 14:51 Dziwne w tej Pl macie pojecie o wolnosci wypowiedzi.I zdaje sie pisal to na blogu ? Nie popieram tego typu wypowiedzi ,ale to nie znaczy ,ze ktos nie ma prawa wypowiadac swoja opinie.Ma prawo nie lubiec pedalow i to nie jest nic kryminalnego.Natomiast smieszne i zalosne jest lewactwo ,ktore laczy sie w zwartym froncie z kazdym,kto tylko jest przeciw prawicy.takie prostytutki polityczne-to moje zdanie i mam w dupie kazdego komu to sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.chello.pl 19.10.06, 13:13 Tak , powoli , szparą pod drzwiami wraca nasz dobry , ciepły faszyzm . Czytajcie pisma Geiertischa (Dziadka) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nic sie nie stało Milczące przyzwolenie władzy na początku faszyzmu. IP: 195.117.144.* 19.10.06, 13:15 tak to sie zaczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: togo13 Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:16 Ja tez glosuje na ten zaatakowany komitet.Chce spokoju. Mam dosc atakow.Sielatycki- NIE.NIE.NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzz Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.4web.pl 19.10.06, 13:21 Gość portalu: togo13 napisał(a): > Ja tez glosuje na ten zaatakowany komitet.Chce spokoju. Mam dosc > atakow.Sielatycki- NIE.NIE.NIE. Co to bzdury znowu? Działanie na zasadzie :"na złość mamie odmrożę sobie uszy" jest bez sensu, nie sądzisz togo? Nie lepiej zagłosować na kogoś, bo jest dobrym kandydatem zamiast na złość Sielatyckiemu na kogokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach 19.10.06, 13:26 tych skinów z lpr to trzeba lać i wy.ebać z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opt Sielatycki jestograniczony umysłowo i emocjonalnie IP: 198.155.189.* 19.10.06, 13:28 Ale niech się broń Boże nie obraża, bo ja tylko chciałem zażartować. No i jeszcze do tego użyłem skrótu myślowego... Odpowiedz Link Zgłoś
donpaolo1 Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach 19.10.06, 13:29 No i dobrze że tak powiedział.Niech ludzie wiedzą na kogo oddaliby głos.Ktoś nieświadomie by go poparł a ten zechciałby się "odwdzięczyć" i dopiero byłoby niemiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:37 donpaolo1,a było Ci niemiło ?To zmień sie rolami ,nie on ciebie tylko ty jego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c3p0 Załosny synek... IP: *.mi.gov.pl 19.10.06, 13:37 nawet nie ma czego i kogo komentować taka porażka Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Załosny synek... 19.10.06, 13:38 facet wyglada na to ze zawiodl sie na jakims milym chlopcu i przechodzi kryzys tozsamosci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Odwaga LPR - 15 łysych na jednego wątłego pana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:39 No kozacy niesamowici. LPR operuje nieprawdziwymi stereotypami, ale świadomie - to, ze "złe" dzieciaki z ich ostatniego spotu są ubrane w skóry itd. to nie przypadek - wspomnijcie gadki LPR i RM o P. Woodstock i Owsiaku. Z tym, że każdy normalny człowiek wie, kto najczęściej dealuje - "zastępy Giertych" - łysi dresiarze, którzy takie "złe" dzieciaki leją, bo jak to debile, boją się wszystkiego, co inne. Te "złe" dzieciaki mają jakieś zainteresowania, ich wygląd jest manifestacją jakiejś postawy, zainteresowań - przynajmniej muzycznych. Jakie zainteresowania mają łysi? Klepanie gejów? Powodzenia z takim elektoratem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modelatol Re: Odwaga LPR - 15 łysych na jednego wątłego pan IP: *.slp.vectranet.pl 19.10.06, 13:48 Załosny jest ten Sielatycki, czy jak mu tam. Takiej biedy umysłowej dawno nie widziałem. Trójmiasto zawsze słynęło z otwartości - to przecież miasto portowe - a tu taki burak się pojawił. A miejsce buraków jest na polu, a nie w mieście. Zwłaszcza nie w 3mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Łapaj złodzieja, krzyczy złodziej! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:45 A ciekawe jakiej orientacji jest Sielatycki, bo sam wyglada jak kochający inaczej. Pewnie ma pomalowane paznokcie u nóg więc tego nie widać. Ale w życiu tak jest, że jak się ktoś od czegoś tak mocno odżegnuje to ma coś z tym wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Łapaj złodzieja, krzyczy złodziej! 19.10.06, 13:48 ten gosc wyglada jak nalogowy onanista !! nawet jak mam babe to pewnie wyglada jak on !! Odpowiedz Link Zgłoś
andaral Re: Łapaj złodzieja, krzyczy złodziej! 19.10.06, 14:40 kolter napisał: > ten gosc wyglada jak nalogowy onanista !! nawet jak mam babe to pewnie wyglada > > jak on !! Raczej na takiego co ma kobietę nie wygląda, która by takiego chciała ? Jeżeli ma, to jej współczuję, może by jej qpić chociaż dobry telefon z wibrą, bo wątkie, aby ... sami wiecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
36krzysiek Liga Polskich Rodzin 19.10.06, 13:56 Ja się ciagle zastanawiam, jakim cudem faszystowski LPR może działać legalnie w Polsce. Ale obserwując życie polityczne w tym kraju wszystko jest mozliwe. Uczciwośc i moralność są o lata świetlne oddalone od polityki. Przeciętna prostytutka zasługuje na większy szacunek niż przeciętny polityk. Gęby pełne grazesów o moralności i wartościach chrześcijańskich a czyny jakie, pokazała Begerowa. O tym panu z artykułu nie będę sie wypowiadał, bo rzeczami bezwartościowymi i smietnikiem nie należy się zajmować. Jedyne co mozna zrobić to utylizować. Tylko zawsze jest pytanie, ktoś na tego pana głosował. Kto? Wszelkie wątpliwości co do poziomu umysłowego narodu rozwiał mi wczorajszy program "Polacy" w I TVP. Oczy wyszły mi z orbit. Kreujemy się na mesjaszy Europy i Bóg wie kogo ważnego, a tak naprawdę musi wymrzeć co najmniej pięć pokoleń, byśmy mogli powiedzieć o sobie "europejczycy". Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek102 Re: Liga Polskich Rodzin 19.10.06, 14:01 aby mienić się europejczykiem przedtem trzeba być Polakiem Niemcem Rumunem Szwedem Anglikiem Litwinem etc - nie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Do Demoktacji przez zieloną Odbytnicę 19.10.06, 13:48 Coś, kolego, jesteś dobrze poinformowany, ciekawe czy znasz to z autopsji czy z lpr-owskich opowieści??? Swoją drogą to przybierasz dość ciekawą postawę do sikania - gratuluję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ja bym go zapytał wprost, chcesz w ryj? 19.10.06, 14:54 potem juz by nie miał ochoty.a 15 łysych? zapraszam do pokazania geby, póxniej beda przstraszone kundelki Odpowiedz Link Zgłoś
a1937 Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach 19.10.06, 13:51 Niema co się dziwić tym"ludziom" skoro wychowywani są przez pedofili i pedałów klerykalnych.Najwięcej pedałów jest w zakonach i MLodzieży Wszechpolskiej.Ogolone głowy w starożytności oznaczały eunuchów i pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach 19.10.06, 13:51 jak to możliwe, ze takie parszywe mendy sie rodzą. A na marginesie niech ten średniowieczny polmozg uważa co mówi, żeby nie narazić sie bezżennemu napoleonikowi co niby ma przyjaciółkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartofel a sam wygląda na ciepłego...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:52 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat muchomor wygląda na nałogowego trzepacza kapucyna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: wygląda na nałogowego trzepacza kapucyna... 19.10.06, 14:05 Masz rację , dokładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś