Gość: filut (bez loginu) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 21:37 A od kiedy poseł Cymański jest szefem pomorskiego PIS? Szefem powiatowej komórki PIS w Malborku to i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: giga Re: Syn posła chce być radnym IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.06, 00:29 Od dłuższego czasu Cymański szefuje PiS-owi na Pomorzu. Nie jest szefem w Malborku. A Tobie pewnie chodzi o Kurskiego - on jest szefem kampanii wyborczej, a nie partii, a Szczypińska jest zastępcą Cymańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara PIS Okręg Gdańsk IP: *.lucent.com 23.10.06, 10:18 www.pis.org.pl/unit.php?o=regiony&id=17&p=ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Niedaleko pada jabłko od jabłoni… 23.10.06, 18:28 a robale tym bardziej daleko nie odpełzną. :P Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Ani jednego Cymańskiego więcej nie zniosę! 23.10.06, 19:16 22-lata to już pewnie przeszkoloy przez bojówki PiS - może być jeszcze gorszy niż ojciec... Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Ani jednego Cymańskiego więcej nie zniosę! 23.10.06, 19:37 Cyberdemokracjo mam do Ciebie małe pytanko.Cz Ty coś jeszcze robisz oprucz tego pisania,czy to jest Twoje jedyne zajęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Re: Ani jednego Cymańskiego więcej nie zniosę! 23.10.06, 21:23 Jeśli to takie interesujące - grafikiem jestem :-) Bo na rozkręcenie własnej firmy mnie jeszcze nie stać. Nie w zbiurokratyzowanej Polsce, z wysokimi kosztami prowadzenia działalności gospodarczej i przerośniętą, niewydolną administracją. Ubiegałem się o dotację 2.5, ale procedury i czas jaki sobie nasi urzędnicy dają tak mnie zmasakrowały, że musiałem się wycofać. Jedynym rozwiązaniem jakie widzę, jest yjazd i powrót z kapitałem rozruchowym. Jeszcze jakieś 15-16 mieięcy temu, zanim zaczęła się brudna i populistyczna kampania PiS liczyłem na to, że rządy POPiS to zmienią, bo SLD niewiele popsuło ale niewiele też naprawiło - a Polska potrzebuje gruntownych przemian. Jak naiwna była to wiara pokazały popisy SamoPiSu w ciągu ostatniego roku. W tej chwili pozostaje czekać, aż PO przejmie władzę. Jeśli oni też zawiodą to albo rewolucja albo Polska2(liberalna alternatywa-Irlandia)... Zaspokoiłem ciekawość? Jeszcze jedno - jak już jesteśmy przy przemianach. Lustracja by się Polsce przydała, choć jest na 20-25 miejscu na mojej liście priorytetów ;-) Bo to co robią Kaczyńscy to prywatna vendetta. Może przypadkiem po drodze zniszczą 100 faktycznych PRLowskich szkodników. A razem z nimi 1000 niewinnych (lub niewygodnych) ludzi. A problemy to my mamy tu i teraz. Nie trzeba się cofać 14 lat wstecz. Korupcja, nepotyzm, układy przestępców i polityków. Nie da się tego zastąpić jednym wymyślonym przez Zybertowicza układem. Przerost administracji, dublujące się służby i urzędy - to sprzyja nadużyciom i przestępczości teraz. Dlatego nie godzę się na tworzenie nowych patologii i nowych okazji do nadużyc, w imię prywatnej zemsty na ludziach, ktorzy zaleźli za skórę bliźniakom 14 lat temu. Koniec tego pisania. Jako liberał (czyli komuch, zgodnie ze słownikiem synonimów wg PiS) idę oglądać Szymona. Trzeba się trochę z tego pośmiać żeby nie zwariować... Odpowiedz Link Zgłoś
zen83 Fajna praca, umiejętności nie trzeba mieć żadnych 23.10.06, 23:29 Fajna praca, umiejętności nie trzeba mieć żadnych. Wywalić za brak kompetencji raczej nie wywalą. Nic tylko się pchać. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Re: Fajna praca, umiejętności nie trzeba mieć żad 24.10.06, 08:36 Hehe... Aż dziw że wszyscy Polacy na takim stanowisku nie pracują ;-) Chyba naprawdę niewiele wiesz na ten temat. Nie przeszkadzaj sobie. Masz prawo do wypisywania bzdur na forum. Póki co Kaczyńscy jeszcze wolności słowa w pełni nie ograniczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
zen83 Re: Fajna praca, umiejętności nie trzeba mieć żad 24.10.06, 14:31 Kto Ci dał prawo do oceniania wypowiedzi innych forumowiczów. Nie pisałem w tym momencie o konkretnym przypadku Cymańskiego. Mało ludzi w samorządach, czy nawet w parlamencie bez wykształcenia, których jedyną umiejętnością jest szerzenie demagogii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przjety O Boze .. ma 5 dzieci !!! IP: *.chello.pl 23.10.06, 07:03 Jezuuuuu czyli grozi nam dynastia Cymanskich ??? Luuuuudzie !! Jdzcie ma wybory i glosujcie !!! W przeciwnym wypadku grozi nam znowu dyktatura moherowego towarzystwa. Czy ten jego syn to taki sam "poeta" jak tatus ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waaski Re: O Boze .. ma 5 dzieci !!! IP: *.zab.nat.hnet.pl 23.10.06, 10:08 Nie wiem czy poeta ale ma takie same uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizyk Re: O Boze .. ma 5 dzieci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:11 ...i paluszkiem wskazującym porusza ruchem posuwisto-zwrotnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka polka Re: CZYM dzieci polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:32 mogą się wykazać poza nazwiskami swoich rodziców polityków? Czy mają jakieś osiągnięcia na polu dzialalności spolecznej? Jak są oceniani przez swoich rówieśników? To powinno być kryterium do ewentualnegto wybierania ich do wladz samorządowych. Od naszej oceny należy czy ich wybierzemy. Ocena tatusia to trochę za malo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gasek Re: O Boze .. ma 5 dzieci !!! IP: *.crowley.pl 23.10.06, 19:24 A na kogo mam głosować,jak poza nazwiskami nic o kandydatach nie wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POWAŻNY Syn posła chce być radnym IP: *.tcz.vectranet.pl 23.10.06, 17:58 Jak temu synowi nie wstyd za ojca który pajacuje na wszystkie sposoby. Jeszcze jeden szkodzący Polsce o tym samym nazwisku to już gruba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opt No i proszę taki młody i wie gdzie łatwe IP: *.tsi.tychy.pl 23.10.06, 17:59 pieniądze i zero odpowiedzialności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksonja Syn posła chce być radnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:07 szkoda ze cymanski nie wyslal swojej moherowej mamusi :) Napewno by miala szanse zostac radna :) też ma na nazwisko cymanska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demokles Re: Syn posła chce być radnym IP: 83.2.112.* 23.10.06, 18:13 Dziękujcie najwyższemu, że Pajac Cymanski nie jest z bliźniaków ,to dopiero była by kara .Chwała ,że kaczki mamy dwie a nie czworaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Syn posła chce być radnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:13 itg.... Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Amerykanie mieli Kennedy'ch i Bush'ów 23.10.06, 18:14 My mamy piękny ród Hojarskich i Cymańskich, Łyżwińskich i Kaczyńskich. Budujemy piękną tradycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Polka Re: Syn posła chce być radnym IP: *.globalconnect.pl 23.10.06, 18:15 Dlaczego tylko syn? Wszystkie dzieciaczki, panie Cymański, i najlepiej na posłów. Ojczyzna bogata, wreszcie panu ulży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dej Re: Syn posła chce być radnym IP: *.telia.com 23.10.06, 18:20 Wielkie g...o mnie obchodzi ,czym on chce byc !!! tez mi news na GW.Ta gazeta juz byle co zamieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Syn posła chce być radnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:17 ot i macie odnowę moralną w wydaniu pis. Odpowiedz Link Zgłoś
typson Zgadzam się z żoną i dziećmi Cymańskiego 23.10.06, 18:20 "- Moja rodzina doskonale wie, jak wygląda praca posła - mówi Tadeusz Cymański. - Cały czas mnie nie ma w domu, żona i dzieci nie są z tego zadowoleni, woleliby, żebym miał inną pracę." Ja też bym wolał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwo Syn posła chce być radnym IP: *.icpnet.pl 23.10.06, 18:26 Matko święta! Kaczorów dwóch, Giertychów dwóch i jeszcze ci Cymańscy! Może wyślijcie go na Podkarpacie albo do toruńskich moherowych berecików i radyjka ma/ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agat Powinno się sterylizować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner Cymański, synek, ciocia, szwagier.. toż to IP: *.e-wro.net.pl 23.10.06, 18:44 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner jest właśnie polityka prorodzinna w wykonaniu PiS. IP: *.e-wro.net.pl 23.10.06, 18:45 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golos Re: jest właśnie polityka prorodzinna w wykonaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:50 Podomnie jak ch..arska. Tez cała rodzina łacznie z tesciowymi do koryta ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumi Co to za banda prostaków. Wysilcie się troszke. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:51 Niewiem czy ktoś wie ,że ludzi nie ocenia się po nazwisku. Koleś nie jest w PIS u tatusia ,ma inne poglądy. Pozatym oprócz tego ,że ojciec ma wiele dzieci i pajacuje to nikt nie potrafi prawdziwego argumentu wytoczyć. Tutaj pisze banda głupków i tępaków. Byście pomyśleli troszke co piszecie bo jak to czytam to przestaje wierzyć w Poske ,że tu wogóle ktoś inteligentny mieszka. No siara poprostu. Sami zazdrośnicy pijacy i zakompleksieni idioci bez pomysłu ani wizji na jutro. Cały czas tylko byście narzekali a najeżdżacie na Cymańskiego ,Giertycha i Kaczyńskich bo to barwne postacie o radykalnych poglądach. Na radykałów najłatwiej napluć i dowalić im tępym tekstem o sterylizacji albo coś tam o dzieciach. Stuknij się Pan i Pani w swoją pusta główke i pomyślcie najlepiej razem bo co dwie głowy to nie jedna pusta co oni złego robią i jak już znajdziecie co się wam nie podoba to wtedy napiszcie. Jestem przekonany ,że o Was drodzy Państwo też można napisać ładnych pare fraszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner Jeżeli jest takim niekompetentnym pierdołą jak IP: *.e-wro.net.pl 23.10.06, 18:49 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner tatuś to na aktywistę się nadaje. IP: *.e-wro.net.pl 23.10.06, 18:50 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner oczywiście na aktywistę PiS-u. IP: *.e-wro.net.pl 23.10.06, 18:52 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
irasiad2 skoro tata je chleb pod tytułem darmym to i syn 23.10.06, 18:51 ...to i syn też chce Odpowiedz Link Zgłoś
dzieckowsieci Syn posła chce być radnym 23.10.06, 18:54 Mateusz Cymański ma 22 lata, studiuje zarządzanie nieruchomościami w Szkole Wyższej im. Bogdana Jańskiego w Elblągu. Jest najstarszy z pięciorga dzieci prezesa pomorskiego Prawa i Sprawiedliwości. Do partii ojca się jednak nie zapisał Porazka. Jestem z Elblaga i wiem co to za uczelnia. Szkoła Wyższa hahahaha ratunku szkoda że nie ochrona środowiska w języku angielskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Osik Malbork przeprasza za Cymańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:28 "Wstyd mi za tych z Malborka" - jak mówił Gomułka. Jakieś parę lat temu wybrano u nas na radną ówczesną miss świata nastolatek... Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Syn posła chce być radnym 23.10.06, 19:23 To w koncu pisowska polityka "prorodzinna". Rodzina ueber alles, ale wlasna. Cala reszta to albo zomowcy albo uklad albo ciemny lud, wyksztalciuchy, lize elity, bure suki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repre$ Skoro można być genetycznym patriotą... IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 23.10.06, 19:26 Wiecie co jest w tym najśmieszniejsze? Że to my sami ich wybieramy! Nikt nam nie nakazuje, mamy pełną wolność wyboru, a wybieramy takich ... ludzi z klasą. Panuje w Polsce jakiś dziwny podział: my i oni(politycy). Oni są źli, przekupni, głupi, małostkowi... Tymczasem prawda jest taka, że oni są tacy jak my. Te wszystkie gluty przechodzą ponieważ to my akceptujemy fakt, że "polityka musi być brudna". Musi? A kto nam broni wybierać "czystych", prawych, mądrych i taktownych? I jeszcze jedno: nie trzeba mylić mądrych z uczonymi. Najgorszy głupiec to uczony głupiec. Jak kto mądry, to i bez szkół wicepremierem może zostać. Przy takim premierze to nawet nie razi. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 Cymański!!!..won z Elbląga, bolszewicy won ! 23.10.06, 19:29 Elblążanin.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek Syn posła chce być radnym IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.06, 19:29 Dzieci ciagnie do koryta.... Troche za duzo tych rodzinnych ukladzikow (i obludy). Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Syn posła chce być radnym 23.10.06, 19:29 Zdaje się, że cała rodzina Gosiewskich też startuje - oprócz tatusia, który jako stary działacz PZPR zapewne nie rozumie sensu robienia wyborów, w których wyborcy mogą wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
woj281 Syn posła chce być radnym 23.10.06, 19:37 jesli jest taki debilny jak tatuś to niech da sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 A Jarek syn Bolusia, to juz od roku calego siedzi 23.10.06, 19:41 w Sejmie na POszolomskiej wyzerce; i to jakos nikomu nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , niektorzy od koryta nigdy sie nie oderwa IP: *.netpoint.pl 23.10.06, 20:22 , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumi Jak masz za złe to sam kandyduj. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:54 Niewiem czy ktoś wie ,że ludzi nie ocenia się po nazwisku. Koleś nie jest w PIS u tatusia ma inne poglądy. Pozatym oprócz tego ,że ma wiele dzieci i pajacuje to nikt nie potrafi prawdziwego argumentu wytoczyć. Tutaj pisze banda głupków i tępaków. Byście pomyśleli troszke co piszecie bo jak to czytam to przestaje wierzyć w Poske ,że tu wogóle ktoś inteligentny mieszka. No siara poprostu. Sami zazdrośnicy pijacy i zakompleksieni idioci bez pomysłu ani wizji na jutro. Cały czas tylko byście narzekali a najeżdżacie na Cymańskiego ,Giertycha i Kaczyńskich bo to barwne postacie o radykalnych poglądach. Na radykałów najłatwiej napluć i dowalić im tępym tekstem o sterylizacji albo coś tam o dzieciach. Stuknij się Pan i Pani w swoją pusta główke i pomyślcie najlepiej razem bo co dwie głowy to nie jedna pusta co oni złego robią i jak już znajdziecie co się wam nie podoba to wtedy napiszcie. Jestem przekonany ,że o Was drodzy Państwo też można napisać ładnych pare fraszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poniedzialek Re: Syn posła chce być radnym -kogo to obchodzi IP: *.onlink.net 23.10.06, 20:35 Ciekawe ,ze w "Wyborczej" wszystkie wypowiedzi na forach sa tylko takie jakie chce "Wyborcza" zeby byly. To znaczy krytykanci Kaczynskich sa puszczani, natomiast ci ktorzy sa za Kaczynskimi sa bezpardonowo wyrzucani. Druga rzecz. Popatrzcie jak dziala tutaj cenzura. A Michnik mowil, ze dzialal przeciwko komunie i zwalczal cenzure.Jak zwykle klamie i Michnik i "Wyborcza". Nie dajmy sie wiecej cenzurowac!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś