Dodaj do ulubionych

Amstaf pogryzł w Słupsku dwie osoby

25.10.06, 00:58

Opiekun psa stanie przed sądem. Grozi mu do trzech lat więzienia.

Może czas zacząć stosować karę więzienia bez zawieszenia i dać opiekunom
trochę czasu na przemyślenia? Bo kolejne opisy wypadków z udziałem
niebezpiecznych psów nie działają, jak widać, na wyobraźnię.

Obserwuj wątek
    • Gość: nor Re: Amstaf pogryzł w Słupsku dwie osoby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 07:52
      Dokładnie tak, przykładny roczek bezwzględnej odsiadki dla opiekuna. Może wtedy
      wszyscy debile którzy kupują sobie pieska bo jest taka moda otworzą oczy.
      Czekam jeszcze aż pojawi się tu jakiś głupek broniący niewinnego pieska, no
      dalej...
      • Gość: Stasia Gość IP: 212.160.145.* 25.10.06, 08:26
        sam sobie zaprzeczasz i nie wiadomo o co Ci chodzi. Czyli jest to wina
        właściciela czy pieska?

Proszę: ja bedę bronić pieska, bo właściciel idiota skazał go na smierć przez
        swoją głupotę i brak umiejętności wychowania. Mój brat ma Amstaffa mają dwójkę
        dzieci, jednak potrafi psa wychować i pies wie gdzie jego miejsce. Zawsze też
        ma kaganiec. Zresztą ten akurat jest mocno nienormalny, bo zachowuje się jak
        mały szczeniak cały czas.
        Ja mam dobermana, który jest najłagodniejszym psem na świecie i nawet jak jakiś
        inny psiak go zaczepia to odwraca się dystyngowanie i idzie w swoją drogę.

Z psem jest jak z samochodem: głupi kierowcy powodują nawet więcej ofiar.
        I uważasz że jestem głupkiem?
        • Gość: Baranaba Re: Gość IP: 217.153.221.* 25.10.06, 08:52
          To ,ze nasza milosniczka pieskow pisze ,ze jej pupilek to uosobienie dobroci a
          piesek brata to normalnie budda w psiej skorze ,wywoluje u mnie tylko usmiech
          politowania.TO TYLKO ZWIERZE bez rozumu za to z intynktem,ktorego nie zacmi
          zadne glaskanie.Zrozum to wreszcie milosniczko morderczych instynktow na smyczy.
        • maruda.r Re: Gość 25.10.06, 12:22
          Gość portalu: Stasia napisał(a):

> Ja mam dobermana, który jest najłagodniejszym psem na świecie i nawet jak jakiś
          >
          > inny psiak go zaczepia to odwraca się dystyngowanie i idzie w swoją drogę.

To polecam odszukać artykuły w innych dodatkach regionalnych: pogryzieni i
          zagryzieni właściciele też wcześniej tak twierdzili.

• Gość: mart Amstaf pogryzł w Słupsku dwie osoby IP: 83.71.162.* 25.10.06, 11:42
      Wlasciciela tego kundla tez powinni byli policjanci zastrzelic...
    • Gość: kot Szkoda że amstaf nie zagryzł właściciela IP: *.cable.satra.pl 25.10.06, 12:40
    • Gość: pytanie Amstaf pogryzł w Słupsku dwie osoby IP: 217.153.221.* 25.10.06, 20:02
      A jeśli nie był to pies rasowy, tylko mieszaniec, mix, czy wtedy też jest
      amstafem i jest rasą niebezpieczną? Jeśli jest kundlem o wyglądzie amstafa bez
      rodowodu to czy też wtedy powinien nosić kaganiec?
      • Gość: krk w typie rasy, a nie rasy IP: *.gdynia.mm.pl 25.10.06, 23:40
        chodzi o psy "w typie rasy", celowo tak to zostało sformułowane, żeby dresy
        kupujące pitbule na targowisku nie mogły się mądrzyć, że to przecież nie jest
        pies rasowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka