majatusia 27.11.06, 19:06 Jak tam nasza elewacja? Widac postepy prac? A mzo ektoś wie czy wreszcie wykonczyli ostanie piętro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka_gda Co tam na budowie 27.11.06, 19:59 Witam.Powiedzmy że są w połowie naszej elewacji.A co do ostatniego piętra nie mam pojęcia.Kierownik budowy powiedział że jak skończa elewacje to umyją okienka pozprzataja na klatkach i będzie skończone.No zostanie jeszcze zamontowanie wind i zrobienie pozadku przed klatka.Oby pogoda im dopisała. Odpowiedz Link Zgłoś
moria8 ostatnie piętro 28.11.06, 11:07 z tego co wiem w klatce A jest już zamontowna winda. Mam pytanie co do ostatniego piętra. Czy w "standardzie" są schody z IV na V w mieszkaniu, czy to we własnym zakresie? Jak mają wyglądać te schody? Drewniane (jaki kolor? jakie drzewo?), Murowane? Czy są juz wylewki na tarasach i płytki (jakie płytki)? Czy są przepierzenia pomiędzy tarasami? Za informacje dziekuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia schody ostatnie piętro 28.11.06, 12:47 Hej Jak ostatnio rozmawialam z panem ktory rzadzi ta cała budową (robotnicy mwoia o nim per Panie Majstrze) to powiedział mi ze schody beda drewniane. I od nas zalezy czy maja być ażurowe czy pełne. Dla nas jest to wielkie zdziwienie bo w umowie mamy wpisane shcody betonowe. Robotnicy mi powiedzieli ze te schody co montowali w budynku nr 1 byly super - ładne porządne drewniane schody. Jak wygląda taras to nie mam pojecia bo w jak bylam ostanio w naszym ieszkanku to nawet nie bylo drabiny żeby wejść na góre ;( Odpowiedz Link Zgłoś