Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Glamour - Kozuchowska

04.06.07, 15:01
    ogolnie pani Małgorzata bardzo mi sie podoba i uwazam jej zdjecia w tym
    numerze za rewelacyjne, wyjatkowo spodobała mi sie jedna bluzka a mianowicie:

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fddc06f09d414bf2.html
    wiecie moze gdzie taka dostac? :D
    Obserwuj wątek
      • tishka Re: Glamour - Kozuchowska 04.06.07, 15:05
        a mnie bardziej ta biala krotka sukienka, w ogole uwazam ze kozuchowska to babka
        z klasa, stroj pozniej tez baaaaardzo mi sie podoba
        www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d2b979198aaaba89
        • nita_a Re: Glamour - Kozuchowska 04.06.07, 15:09
          oj zgadzam sie z Toba całkowicie. Świetnie sie ubiera :)
      • ryfka81 Re: Glamour - Kozuchowska 04.06.07, 15:09
        Ciuchy fajne, ale Kożuchowskiej nie trawię. Szczególnie tej jej minki sierotki
        Marysi - strasznie wydaje mi się pozowana i sztuczna. Ale pewnie jestem po
        prostu zazdrosna :o)
      • analopa Re: Glamour - Kozuchowska 04.06.07, 15:14
        fajnie wygląda (jak zwykle)
        niestety nie wie skąd ta bluzka, ale jeżeli masz w domu gazetę, to myślę, ze
        pod koniec artykułu wzdłuż krawędzi powinny być wymienione marki ubrań, które
        miała na sobie podczas sesji
        • mef8 Re: Glamour - Kozuchowska 04.06.07, 15:50
          Na tym zdjeciu wyglada fajnie, ale nie moge sie oprzec wrazeniu (jak widuje ja
          na zdjeciach z roznych imprez), że cos jej sie stalo w ciagu minionego roku i
          wyglada b.staro. nie wiem czy to nie kwestia nadmiernej chudości, ale jakaś taka
          pognieciona na twarzy i wymęczona jest ostatnio. Czy ktos też tak ma? Czy to ja
          jestem czepialska (proponuję przejrzeć zdjęcia z Pudelka i Vipnews z ostatnich
          6-8 mcy)...
      • pistacja5 Re: Glamour - Kozuchowska 04.06.07, 16:09
        sweterek i top jest z firmy Schumacher, jak ktoś wyżej napisał w gazecie jest
        opis do zdjęcia :)
      • monikaa13 Re: Glamour - Kozuchowska 04.06.07, 17:03
        A MI akurat te ciuszki si enie podobaja, ale ogolnie kozuchowska fajnie sie
        ubiera, elagancko i gustownie, odpowiednio do okazji i w ogole ladna z niej
        kobieta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka