Gość: Sławek IP: *.chello.pl 27.11.06, 22:27 Brawo Gdańsk, brawo Metropolia Gdańska!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niko Re: Okęcie w Gdańsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 23:14 weszlo by wiecej samootów gdyby nie wypasiony super extra parking dla samochodów ktory powstaje z płyty postojowej !!!!! - skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 767 Nowy Jork-Gdańsk-przez Kraków IP: *.ny325.east.verizon.net 28.11.06, 07:26 Dlaczego piloci tras z Ameryki Pn.woleli lądować w Krakowie i Katowicach? Na czym polega przewaga tych lotnisk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowy Jork-Gdańsk-przez Kraków IP: *.zie.pg.gda.pl 28.11.06, 18:34 z krakowa IC do warszawy jedzie jakieś 2, 5 godziny a z gdańska 4,5 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Okęcie w Gdańsku IP: *.such.nat.hnet.pl 28.11.06, 08:28 Sławuś? a co ty tak wyjechałeś z tą Metropolią? masz jakies kompleksy chyba... takie rzeczy zdażają sie wszędzie na świecie i nie wiem co tu do tego ma twoj komentarz a ten kurnik zwany lotniskiem im. LW nie wiem, czy spełnia jakiekolwiek parametry mogące swiadczyć o zekomej metropolitarności Gdańska tak jak polącznei kolejowe z resztą kraju (ok, wina PKP), nie wspominająć o komunikacji miejskiej (dno totalne) pozdrawiam stan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwa Re: Okęcie w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:53 > nie wspominająć o komunikacji miejskiej (dno totalne) Nie dam złego słowa powiedzieć na autobusy z Rębiechowa!!! Mam porównanie np. z Frankfurtem Hanh. Tam zawsze wymarznę czekając na bus, a potem muszę spedzic w nim ponad godzinę i zapłacić więcej niż za przelot. A w GDN przesiadam się bezposrednio na autobus i w jestem w domu w 20 minut, bez łaski, kolejki i cyrków z bagażem. Rębiechowo MUSI inwestować, inwestować, inwestować! Pasy startowe,stanowiska odpraw, terminale! Inaczej predzej czy pozniej Szczurek dostanie Babie Doly, zaleeeje je forsą i jaka linia będzie wtedy chciała latać z Ręb? T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Okęcie w Gdańsku IP: *.multicon.pl 28.11.06, 16:01 miałem na myśli calą gdańska komunikację, nie dosłownie komuniakcje między lotniskiem a gdańskiem sorry, za niedoproecuzowanie mojego komentarza :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włod Re: Okęcie w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:18 Nie demonizuj szczurka i "jego" forsy. O Babich Dołach trabią już ze 3 lata, a tam nawet sracza nie ma. Wojsko nie puści za frajer tego kąska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Brawo Metropolia Gdańska!!! IP: *.chello.pl 28.11.06, 20:33 musisz poznać znaczenie słów których używasz, Twoja wypowiedź jest jaskrawym dowodem Twojego totalnego zakompleksienia. jeżeli nie potrafisz bezwzględnie ocenić np. terminal w Rębiechowie to oceń względnie na podstawie Hahn, Charleroi. Jeżeli ich nie widziałeś to ci podpwiem - to są blaszaki konkurujące z naszymi hipermaketami. Odpowiedz Link Zgłoś
kurzatwarz3 Okęcie w Gdańsku 28.11.06, 11:15 Cytat z "przedmówcy":Inaczej predzej > czy pozniej Szczurek dostanie Babie Doly, zaleeeje je forsą > i jaka linia będzie wtedy chciała latać z Ręb? Zabawne, że nawet mgła może byc pretekstem do złosliwych szowinistycznych komentarzy..;)) Przeciez lotnisko w Babich Dołach będzie formalnie częścią lotniska w Rębiechowie! Jako rezerwowe i zapewne obsługujace głównie tanie linie. I w ogóle o jakim "zalaniu forsą" jest mowa?! Trudno pojąć doprawdy takie szczeniackie komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Okęcie w Gdańsku ????? IP: *.atol.com.pl 28.11.06, 19:36 i znowu to samo, nie ma w Polsce portu lotniczego czy też lotniska im. Lecha Wałęsy, jest lotniski im. Lecha WALESY , niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojazer Okęcie w Gdańsku IP: *.dyn.columbia.edu 29.11.06, 05:32 dlatego nigdy nie latam syfiastym lotem. wole zaplacic tyle samo za LH i miec pewnosc, ze nie spedze polowy podrozy w autobusie Odpowiedz Link Zgłoś