Gość: Tomek IP: *.sm-rozstaje.pl 04.12.06, 06:57 Z czystej ciekawości, co stacja sanitarno-epidemiologiczna ma do mostu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slawwcok Zaspa wkrótce odetchnie IP: *.isw.intel.com 04.12.06, 09:39 Zgodnie z tablicą infromacyjną remont miał się zakończyć 30 września... Wysłałem wtedy pytanie do Urzędu Miejskiego o przewidywany termin faktycznego zakończenia prac. Dostałem odpowiedź, że do końca listopada remont ma być zakończony. Dzisiaj mamy 4 grudnia, a odbiór ma potrwać "nie dłużej niż 21 dni" Ciekawe, czy firma zapłaci choć złotówkę kary za opóźnienie remontu? Mam wrażenie, że dla Urzędu Miejskiego opóźnienie krótsze niż 3 miesiące to nie jest problem o którym warto wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blix Re: Zaspa wkrótce odetchnie IP: *.chello.pl 04.12.06, 10:20 Jeżeli pytałeś o zakończenie prac, to odpowiedz, że nastąpi to do końca grudnia, dość precyzyjnie pokrywająca się z faaktycznym terminem ukończenia ,oznaczy, że chyba po prostu im wyszło, co ?! Nie spinaj się tak. Są przykłady prawdziwych tragedii, których przyczyną jest opieszałość. Przy czym w takich wypadkach prawie zawsze winę ponoszą urzędnicy, a nie budowlańcy np : A1 , hala widowiskowo-sportowa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Zaspa wkrótce odetchnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:47 krew człowieka zalewa , robota zrobiona za pieniądze podatników i nie mogą jej używać, bo będą 3 tygodnie odbierać, ... urzędnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosiek Re: Zaspa wkrótce odetchnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:19 Człowieku nie mozesz pojąć, że te rzeczy trzeba przeprowadzić, bo takie sa procedury? Pewnie gdyby ktoś machnął na to ręką byłbyś pierwszy krzyczący, że to skandal. A w ogóle to przestań się zachowywać jak olewający prawo mieszkaniec Mogadiszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo69 baranie procedury IP: *.zab.nat.hnet.pl 04.12.06, 23:18 biurokraci tworzatzw.procedury. beznich poszli by dawno do pluga i cepa. daj biurokracie komputer klasy 486 z drukarką i kasztana polityka a zrz zostaniez objety setkami procedur. mam to samo u siebie w firmie i musze powiedzie c że biurokacja jest straszliwa. robotnik wykonuje pracę wciagu godziny a wokół niego przez trzy godziny kłębi sie masa tych ...... Odpowiedz Link Zgłoś