Dodaj do ulubionych

Zaspa wkrótce odetchnie

IP: *.sm-rozstaje.pl 04.12.06, 06:57
Z czystej ciekawości, co stacja sanitarno-epidemiologiczna ma do mostu??
Obserwuj wątek
    • Gość: slawwcok Zaspa wkrótce odetchnie IP: *.isw.intel.com 04.12.06, 09:39
      Zgodnie z tablicą infromacyjną remont miał się zakończyć 30 września...
      Wysłałem wtedy pytanie do Urzędu Miejskiego o przewidywany termin faktycznego
      zakończenia prac.
      Dostałem odpowiedź, że do końca listopada remont ma być zakończony.

Dzisiaj mamy 4 grudnia, a odbiór ma potrwać "nie dłużej niż 21 dni"

Ciekawe, czy firma zapłaci choć złotówkę kary za opóźnienie remontu?
      Mam wrażenie, że dla Urzędu Miejskiego opóźnienie krótsze niż 3 miesiące to nie
      jest problem o którym warto wspominać.
    • Gość: blix Re: Zaspa wkrótce odetchnie IP: *.chello.pl 04.12.06, 10:20
      Jeżeli pytałeś o zakończenie prac, to odpowiedz, że nastąpi to do końca grudnia,
      dość precyzyjnie pokrywająca się z faaktycznym terminem ukończenia ,oznaczy, że
      chyba po prostu im wyszło, co ?!
      Nie spinaj się tak. Są przykłady prawdziwych tragedii, których przyczyną jest
      opieszałość. Przy czym w takich wypadkach prawie zawsze winę ponoszą urzędnicy,
      a nie budowlańcy np : A1 , hala widowiskowo-sportowa itp.
    • Gość: sa Zaspa wkrótce odetchnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:47
      krew człowieka zalewa , robota zrobiona za pieniądze podatników i nie mogą jej
      używać, bo będą 3 tygodnie odbierać, ... urzędnicy
      • Gość: Tosiek Re: Zaspa wkrótce odetchnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:19
        Człowieku nie mozesz pojąć, że te rzeczy trzeba przeprowadzić, bo takie sa
        procedury? Pewnie gdyby ktoś machnął na to ręką byłbyś pierwszy krzyczący, że
        to skandal. A w ogóle to przestań się zachowywać jak olewający prawo
        mieszkaniec Mogadiszu.
        • Gość: bolo69 baranie procedury IP: *.zab.nat.hnet.pl 04.12.06, 23:18
          biurokraci tworzatzw.procedury. beznich poszli by dawno do pluga i cepa. daj
          biurokracie komputer klasy 486 z drukarką i kasztana polityka a zrz zostaniez
          objety setkami procedur. mam to samo u siebie w firmie i musze powiedzie
          c że biurokacja jest straszliwa. robotnik wykonuje pracę wciagu godziny a
          wokół niego przez trzy godziny kłębi sie masa tych ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka