Dodaj do ulubionych

Miss Nastolatek - Gdańszczanka!!!!!!!!

17.11.01, 10:22

17-letnia licealistka Oliwia Owczarz z Gdańska Miss Nastolatek.

Galowy koncert finałowy konkursu o tytuł Miss Polski 2001 i Miss Polski
Nastolatek 2001 odbył się w piątek w Sali Kongresowej PKiN w Warszawie. Został
on zorganizowany przez Biuro Missland.
Za WP.

===================
Należy pogratulować!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Dark Re: Miss Nastolatek - Gdańszczanka!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 17.11.01, 13:03
      Aaaaa.
      Gdzie można ją obejrzeć?
    • Gość: beast Re: Miss Nastolatek - Gdańszczanka!!!!!!!! IP: 192.168.140.* 17.11.01, 13:28
      Jak zostanie Miss World to wpiszemy ją do wątku słynni gdanszczanie.Na razie
      nie zasłuzyła.Jeszcze:)
      • lucy_z Re: Miss Nastolatek - Gdańszczanka!!!!!!!! 17.11.01, 15:10
        Gość portalu: beast napisał(a):

> Jak zostanie Miss World to wpiszemy ją do wątku słynni gdanszczanie.Na razie
        > nie zasłuzyła.Jeszcze:)

A Kręglicką mamy wpisaną????

• Gość: beast Re: Miss Nastolatek - Gdańszczanka!!!!!!!! IP: 192.168.140.* 17.11.01, 15:25
          Mamy.Dokonałem tego osobiście:)
          Ale do A.Kręglickiej roszcza sobie prawa(słusznie zreszta) także szczecinianie.
          • lucy_z Re: Miss Nastolatek - Gdańszczanka!!!!!!!! 17.11.01, 17:11

To jeszcze nie koniec tych wiadomości:)

O
            liwia Owczarz jest blondynką o zielonych oczach. Ma 176 cm wzrostu, a jej
            wymiary to: 90-61-90. Jest uczennicą liceum ogólnokształcącego.

Miss Polski Nastolatek otrzymała skuter Junak Qumpel (o wartości 6,5 tys. zł),
            a także wiele innych cennych nagród od sponsorów.

W kategorii Miss Polski Nastolatek tytuł II wicemiss zdobyła 15-letnia Kinga
            Jaruszewska z Gdańska.

Miss Gracji - 18-letnia Dominika Staniszewska z Gdańska.-----------------------
            • Gość: beast Re: Miss Nastolatek - Gdańszczanka!!!!!!!! IP: 192.168.140.* / *.chelmnet.pl 18.11.01, 00:19
              Prosze,proszę!Ciekawe jakie numery tych LO...;)
              • Gość: Chris Re: Miss Nastolatek - Gdańszczanka!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 18.11.01, 03:28
                Zawsze wiedzialem ze gdanszczanki sa pieknymi kobietami................i do dzis nie mam pojecia dlaczego ja sie z
                warszawianka zwiazalem na cale zycie :)))) chyba na zlosc sobie czy cos w tym stylu.Moja corka bedzie piekna
                panna wiadomo gdanszczanka po ojcu :))
                • Gość: mcroti Re: A chociaz te misski widzieliscie? IP: 10.10.41.* 18.11.01, 18:57
                  Bo ja nieopatrznie trafiłem na ten program we wczorajszej TV
                  Ludzie!!!
                  Toż te niby nastolatki wyglądają jak stare raszple tuz przed kapitalnym remontem
                  Tylko co poniektórej głos wskazywał, że jeszcze za jednym posiedzeniem połówki lub paru browców
                  nie obala. Nie mówiąc już o tym co jeszcze po tej połówce mogłyby zrobić
                  Żeeenaaadaaa!!!
                  • Gość: jaro Re: A chociaz te misski widzieliscie? IP: *.pppool.de 18.11.01, 19:37
                    Gość portalu: mcroti napisał(a):

> Toż te niby nastolatki wyglądają jak stare raszple tuz przed kapitalnym remontem

No to się nadają... do "słynnych gdańszczan".
                    Beast, nie bądź taki i wpuść je do Twojego wątku, po niedługo będzie za późno!
                  • Gość: beast Oczywiscie,że nie IP: 192.168.140.* 18.11.01, 20:44
                    ...bo nie chcemy narazic sie na takie przezycia jak Ty(przypadkowo he,he;)
                    Nie oglądając możemy miec nadzieję,że jednak gdanszczanka odbiegała od normy
                    (tzn.była młoda i ładna:) i dlatego wygrała!
                    • Gość: mcroti Re: Oczywiscie,że nie IP: 10.10.41.* 18.11.01, 20:55
                      Jej niestety nie widziałem
                      • lucy_z Re: Oczywiscie,że nie 20.11.01, 10:18
                        Gość portalu: mcroti napisał(a):

> Jej niestety nie widziałem
                        -----------------------------
                        Są zdjęcia z wyborów na WP

Gdańszczanki - bardzo ładne dziewczyny!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka