jasia37 28.12.06, 12:39 witam kto wie czy na kartuskiej mozna kupic proszki zagr,kiedys tam miala to jakas beata,prowadzi ona to dalej? za info z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: Tiaaaa...a ta Kartuska to gdzie?Bo jest i w Gd 28.12.06, 13:13 yni i w Gdańsku.//ziew Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Proszki Zagraniczne? 28.12.06, 13:16 Na Kartuskiej nie wiem, ale na pewno można na każdym rynku, na hali targowej w Gdańsku i w Gdyni, a także na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Proszki Zagraniczne? 28.12.06, 15:55 orissa napisała: > Na Kartuskiej nie wiem, ale na pewno można na każdym rynku, na hali targowej w > Gdańsku i w Gdyni, a także na Allegro. i kolo dworca w Oliwie.tez kiosk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szop pracz Dobry proszek - nie jest zły IP: *.chello.pl 28.12.06, 19:47 Ostatnio nabyłem takowy na rynku we wrzeszczu. Oczywiscie porownanie z prochami ładowanymi na polski i oszukiwany przez producentów rynek - kolosalna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: Proszki Zagraniczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 08:42 na Zaspie można też kupić obok Domu Kombatantów Odpowiedz Link Zgłoś