Dodaj do ulubionych

Dobry weterynarz Gdańsk

14.01.07, 04:26
Witam!
Pytanie jak w temacie. Preprowadzam sie do Gdanska pod koniec marca z 5
letnia bullmastffka na wszelki wypadek chce znac opinie. Czy jest w Gdansku
klinika calodobowa i jakiego lekarza polecacie? Nie mam zupełnie o tym
pojecia wiec prosze o rade...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasień? Re: Dobry weterynarz Gdańsk IP: *.crowley.pl 14.01.07, 11:26
      hej, nie wiem w jakiej dzielnicy Gdańska będziesz mieszkać, ale nie znam
      lepszego weterynarza od p.Ulewicza z Jasienia. Lecznica przy ul. Blizbora jest
      maleńka, ale wyposażona w co trzeba (USG, pobieranie krwi), a facet po prostu
      genialny i bardzo sympatyczny. Do tego "nie zdziera" :))). Lecznica czynna jest
      w dni robocze od 14-19.00, a wspomniany lekarz przyjmuje w niej z reguły w pon,
      środ. i piątki. Całodobowa przychodnia weterynaryjna mieści się natomiast przy
      ul.Kartuskiej, no tam zalezy jak się trafi. Dyżurują świetni fachowcy jak i
      praktykańci, którzy nie wiedzą nawet jakiej płci jest zwierzę.
      • Gość: %% Re: Dobry weterynarz Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 11:50
        Polecam Szpital Weterynaryjny Krzemińskiego na Łąkowej, co do Kartuskiej - może teraz sie zmieniło, ale swojego czasu skutecznie mnie zrazili.
    • Gość: Baśka Re: Dobry weterynarz Gdańsk IP: *.chello.pl 14.01.07, 17:03
      Polecam weterynarza p. Marcina Czernielewskiego z Wrzeszcza ul. Lelewela -
      chodzimy do niego już ponad 10 lat, nie znam drugiego takiego co tak kocha
      zwierzęta i chce dla nich jak najlepiej, a do tego nie jest drogi.
      W Gdańsku na ul. Kartuskiej i chyba w Oliwie na ul. Kaprów przyjmują całą dobę,
      ale z pewnością są jeszcze lekarze całodobowi na telefon. Powodzenia
      • Gość: kirke Re: Dobry weterynarz Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 17:55
        Ze spokojnym sumieniem moge Ci polecic klinike Dr. Krzeminskiego. Sama mam dwa
        psy i kotke i tylko do niego jezdze ze swoimi zwierzakami. Lekarze przyjmuja
        przez cala dobe. Napewno musisz trzymac sie z daleka od rzeznikow z
        ul.Kartuskiej. Dr.Krzeminski uratowal kilka lat temu mojego owczarka , ktorego
        kilka godzin wczesniej lekarze z ul.Kartuskiej chcieli uspic.
        • amba19 Re: Dobry weterynarz Gdańsk 14.01.07, 20:11
          na morenie koło pizzerii "Krokodyl" przyjmuje dr.Magda Jankowiak polecam,
          korzystam od 5-ciu lat.
          • Gość: bywalec Re: Dobry weterynarz Gdańsk IP: *.chello.pl 14.01.07, 22:17
            Polecam dr. Tomasza Jurkowskiego z Oruni Górnej ul.Krzemowa.To lekarz z
            powołania.Ma doskonałe podejście do zwierząt.Nie drogie wizyty i zawsze
            odpowiednia diagnoza. Całodobowa przychodnia na Kaprów to porażka.
            • tami46 Re: Dobry weterynarz Gdańsk 06.03.07, 15:50
              Wprawdzie mój kot nie żyje od tygodnia ale nie zawsze się uda uratować życie
              zwierzęciu ale potwierdzam,że dr Jurkowski raz uratował tylną łapę mojemu
              Ramzesowi ,a drugi raz wyleczył go z innej choroby.Kot mój był nie do kończ dał
              się oswoić i wizyty lekarza odbywały sie u mnie w domu.
      • Gość: bolo miłość weterynarza IP: *.zab.nat.hnet.pl 06.03.07, 22:18
        z tą miłością Czernielewskiego do zwierząt to było różnie. jak jestkasatojest i
        miłość a bezdomne to ....
    • Gość: wask Re: Dobry weterynarz Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 22:23
      ja rowniez polecam M. Czernielewskiego z Wrzeszcza (adres podany w poscie
      wyzej), jemu naprawde zalezy zeby wyleczyc zwierzaka. I tak jak wszyscy
      odradzam Kartuska.
    • Gość: neti Re: Dobry weterynarz Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:06
      Ja również bardzo polecam dr Ulewicza z Jasienia, i dr Krzemińskiego.
      Mam 2 koty i psa, obaj doktorzy w/g mnie mają super podejście zwłaszcza do
      kotów. Nie traktują ich przedmiotowo, wręcz obojętnie, jak to mnie spotkało na
      Kartuskiej. Odradzam stanowczo lekarzy z Kartuskiej,
    • Gość: Kajka Re: Dobry weterynarz Gdańsk IP: *.crowley.pl 18.01.07, 16:20
      Ja kiedyś często korzystałam z nocnej opieki w przychodni przy Bitwy
      Oliwskiej.Na szczęście teraz nie muszę ,a więc nie wiem czy jeszcze istnirje.
      • Gość: Welsh Re: Dobry weterynarz Gdańsk IP: *.chello.pl 18.01.07, 17:33
        Na Morenie naprzeciw jedynego tam kosciola. Ludzie maja podejscie i otwarte
        umysły. Pieska leczylem u 6-ciu innych, i po znajomości. I nic tylko kasa,
        wciskane super leki i karmy a efektow leczenia zero. Tu jedna wizyta, tania
        dosyc , raczej trafna diagnoza i po leczeniu , bo bylo jedynym skutecznym od 3
        lat. Jeden zastrzyk, nie z wody czy witamin i mam zdrowego psa. Polecam
      • alexandrahs Re: Dobry weterynarz Gdańsk 14.03.07, 13:57
        istnieje i polecam ją.
    • Gość: Nowa Re: Dobry weterynarz Gdańsk IP: *.gdynia.mm.pl 06.03.07, 14:56
      witam ja właśnie przeprowadziłam się do Gdyni i też szukam dobrego weterynarza
      dla mojej suni, czy może jest ktoś taki w Gdyni??? Będę wdzięczna za odpowiedź.
      Pozdrawiam
      • ewka5 Re: Dobry weterynarz Gdańsk 06.03.07, 15:40
        Gość portalu: Nowa napisał(a):

> witam ja właśnie przeprowadziłam się do Gdyni i też szukam dobrego
        weterynarza dla mojej suni, czy może jest ktoś taki w Gdyni???

* Malgorzata Surowiec - jest swietna, potrafila w srodku nocy do psa mojej
        ciotki przyjechac, do Gdanska!
        Nie pamietam adresu, poszukaj w ksiazce telefonicznej.
        • u92 Re: Dobry weterynarz Gdańsk 07.03.07, 00:16
          Zygmunt Rzymski Sopot ulKraszewskiego( przedluzenie ul Marynarzy jyjscie z
          kolejki elektrycznej) na samej gorze. Wspanialy weterynarz , czlowiek z wielkim.
          sercem.
          Mam nadzieje ze jeszcze przejmuje,dla mnie nie bylo lepszego niz on
    • Gość: Miśka Re: Dobry weterynarz Gdańsk IP: *.gdynia.mm.pl 08.03.07, 12:38
      dr Sularz, ul. Gdyńska na Żabiance
      • magda1104 Re: Dobry weterynarz Gdańsk 08.03.07, 17:05
        Ja też polecam doktora Jurkowskiego z Oruni Górnej. Kompetentny i przyjazny
        zwierzęciu i jego człowiekowi.
        aga
    • balbina_alexandra Re: dr Jurkowski, Krzemowa 8 na Oruni Górnej 11.03.07, 11:09
      Też polecam pana dr serdecznie. Ma niesamowite podejscie do zwierząt i jest
      świetnym oraz niedrogim specjalistą. Leczył i ratował moją śp. wilczycę :( teraz
      zajmuje się moimi kotkami i dzięki niemu mój słabowity kocurek jest zdrowy jak
      ryba. Zawsze można na nim polegać, jak moja psina dogasała, przyjeżdżał do domu
      świątek, piątek, niedziela - Buńka miała zanik mięsni :(
      Teraz zresztą też do mnie przyjeżdża, bo z dwójką futrzaków się wybrać bez
      samochodu cięzko. Świetny doktor.
    • Gość: Marta Re: Dobry weterynarz Gdańsk IP: *.dynamic.mm.pl 17.10.13, 18:46
      spoko jest doktor Marcin Czernielewski. Ma swój gabinet na ul. Lelewela 23 w Gdańsku. Tel: 58 344-63-45. Dobrze leczy, mało bierze i jest bardzo sympatyczny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka