Dodaj do ulubionych

Stoczniowiec wygrał trzeci raz z Tychami

IP: *.chello.pl 06.03.07, 20:54
STOCZNIA - TO BYŁ WSPANIAŁY MECZ!!!!!!!!
DZIĘKJEMY!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: telewidz Skandal TVP3 IP: *.chello.pl 06.03.07, 21:01
      A to co zrobila z koncowka transmisji telewizja, wpisuje sie w najgorsze
      osiagniecia w dziedzinie wk...wiania kibicow.

Tego tak nie mozna zostawic.

My, kibice sprzed telewizora, żądamy poznania nazwiska osoby odpowiedzialnej za
      przerwanie transmisji!

Kibic.
      • Gość: asa Re: Skandal TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 21:27
        popieram! skandal! skandal! skandal! tego nie można tak zostawić! ale się
        wku..., a jak od lata z TVP3 zrobią TVPInfo to dopiero nas wydym... za nasze
        złotóweczki abonamencikowe. Banda z Woronicza!!!!
        • Gość: Mac Bilety drozsze. IP: *.pro-internet.pl 07.03.07, 09:28
          Podniesienie biletów o 50 % z 10 zl do 15 zl lub 12 ulgowy jest wyciaganiem
          kasy z kibicow. Ciekawe gdzie te pieniadze ida bo jesli na stol prezesa a nie
          dla hokeistow to mowie ostro NIE....

• Gość: zdegustowany Gratulacje dla Stoczniowca.... TVP3 żenada IP: *.chello.pl 06.03.07, 21:04
      jak w temacie.... mecz rzeczywiście super... Dziękujemy TVP za przeprowadzoną
      transmisję... wspaniale przerwaną 10 minut przed końcem... CHWDtvp3
    • Gość: JaBB Stoczniowiec wygrał trzeci raz z Tychami IP: *.mlyniec.gda.pl 06.03.07, 21:12

STOCZNIA !!!!!!

Takie mecze pozostają w pamieci na długie lata ....

DZIEKUJEMY!!!
      • kalinowski11 Re: Stoczniowiec wygrał trzeci raz z Tychami 06.03.07, 22:02
        Byłem na meczu... jestem po wrażeniem :) Pozdrawiam.
    • Gość: olej skandal z transmisją w TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 21:20
      panowie dziennikarze zajmijcie się skandalicznym przerwaniem transmisji meczu
      naszego Stoczniowca na 8 minut przed końcem, jakiś bucowaty łeb z "publicznej"
      telewizorni powinien za to spaść!
    • Gość: TVP3=SHIT&SHIT TVP3- skandal, chamstwo,żenada!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.03.07, 01:11
      przegięcie!!!
      • Gość: gienek moze ktos znajdzie email goscia ktory odpowiadal IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.07, 05:01
        za transmisje albo nr telefonu, adres cokolwiek- zasypie sie go pytaniami.
        Przegiecie, bylem tak wk o r wi ony ale brat mi zrobil przez telefon
        transmisje radiowa. W piatek mogliby pokazac chociaz boje sie ze przerwa w
        najwazniejszym momencie.
        • Gość: Wojson Re: moze ktos znajdzie email goscia ktory odpowia IP: *.globalintech.pl 07.03.07, 10:44
          Dokładnie! Wczoraj natychmiast złapałem za telefon, ale dodzwonić się nie szło
          (mam nadzieję, że właśnie ktoś ich opeirdzialał za ten skandal!!) ale napisałem
          maila pod adres kontaktowy TVP Gdańsk. Za to powinien ktoś polecieć! I to w
          jaki sposób przerwali! W przerwie między akcjami nagle reklama - myślę sobie
          OK, to się zdarza - a tu po reklamie jakiś zupełnie inny program i nawet słowa
          wytłumaczenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kibic Stoczniowiec wygrał trzeci raz z Tychami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 06:55
      Chciałbym się dowiedzieć dlaczego tvp3 wyłączyła nadawanie meczu w 3 tercji ??
      Trochę to chore...ale widać, że normalne dla tvp
    • Gość: nep TV3 IP: 81.15.171.* 07.03.07, 10:46
      Przyłaczam się do wypowiedzi zdegustowanych zachowaniem TV3. Hokej to nie jakaś
      zapchaj dziura antenowa. Osoba odpowiedzalna za to zdarzenie powinna
      przynajmniej przeprosić kibiców za zaistniałą sytuację.
    • Gość: mini Stoczniowiec wygrał trzeci raz z Tychami IP: *.pro-internet.pl 07.03.07, 11:50
      Chyba byłem na innym meczu niz redaktor!! Szybka 1 tercja? rozpaczliwa obrona
      Tychów w 2 tercji? A gdzie żenujaca nieumiejętnośc rozgrywania przez 100cznie
      gry w przwewadze? Tychom grało sie łatwiej w 4-ech niz naszym w 5. jeden gol w
      PP i juz wszystko OK? A fatalne błedy w kryciu w 3 tercji? częste w całym meczu
      wybijanie krążka z siła niemowlecia na kij rywala? Solo (w sumie lucky man)
      odbijający prawie wszystko przed siebie? na szczęscie tychy chyba padaja
      kondycyjnie, bo w formie z rundy zasadniczej nie byłoby dla nas złudzeń. Ale
      brawa dla 100czni za konsekwentne realizowanie założen taktycznych i ambicję.
      jesli nie dadza się wklepać w bandy wTychach a rywalom będą znów drżeć ręce - TO
      WYGRAMY!!!!
      • Gość: Wayne Gretzky Re: Stoczniowiec wygrał trzeci raz z Tychami IP: *.chello.pl 07.03.07, 12:37
        Mam nadzieję, że Gazeta nie zostawi tak tego...To co zrobiła TV3 Gdańsk z
        relacją z hokeja we wtorek to chyba najwiekszy skandal w historii tej żałosnej
        firmy!!! Redaktor Lindner - dymisja!!! Dośc juz słodkich pierdów kanapowych
        czyli bzdur w niedzielny wieczór o 22. To kompletna żanada! Kiedy juz wydawało
        się, że telewizja publiczna idzie z duchem czasu i pokaże cos co ludzi w
        Trojmiescie interesuje na żywo to na 8 minut przed końcem "trójka" wjechała z
        Telekurierem. Bojkot abonamentu!!! Korzeniowski idź na spacer!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka