Dodaj do ulubionych

Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 23:39
pozdrowienia od ekipy PiS Sopot, Panie Jacku :)
Obserwuj wątek
    • Gość: rogal Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 23:56
      Karnol się wkurza, bo przez te jego wały wyżej już nie podskoczy z tą całą swoją
      sopocką hałąstrą - a tu, konkurencyjna gównarzeria zaczyna robić kariery.
      Marchlewicz prezesem portu, Rachoń rzecznikiem MSW, Świderski słyszałem zaczął
      robić dla "Wiadomości" TVP1, niedługo go wpuszczą przed obiektyw na reportarze.
      A Karnolowi szanse lecą na pysk, nic dziwnego że człowiekowi puszczają nerwy.
      • Gość: sivy Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: 195.117.155.* 09.03.07, 10:14
        Taa,
        Niby na co mu szanse lecą? I jakie wały robi w Sopocie? Największy wał to kampania PiS, zresztą nieskuteczna, za to przeprowadzona w najniższym stylu.
        • Gość: tomek Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 11:46
          No chyba chodzi tu, o szanse na przetrwanie - nie wiem zresztą. Na górze wszyscy
          są zajęci chwilowo innymi sprawami, ale czas na rozliczenie takich ludzi jak
          Karnol, czy Cezary "waliza" dopiero nadejdzie - tak mi sie wydaje. Chodzi mi o
          to, że im bardziej Karnolowi przeciwnik urośnie, tym głębszy będzie jego upadek,
          jak dojdzie do pewnych spraw. Z tego względu nic dziwnego, że gościowi "gula"
          skacze ostatnio.
          • Gość: re Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:24
            > No chyba chodzi tu, o szanse na przetrwanie - nie wiem zresztą. Na górze
            wszysc
            > y
            > są zajęci chwilowo innymi sprawami, ale czas na rozliczenie takich ludzi jak
            > Karnol, czy Cezary "waliza" dopiero nadejdzie - tak mi sie wydaje. Chodzi mi o
            > to, że im bardziej Karnolowi przeciwnik urośnie, tym głębszy będzie jego
            upadek
            > ,
            > jak dojdzie do pewnych spraw. Z tego względu nic dziwnego, że gościowi "gula"
            > skacze ostatnio.
            NO TAK, ALE TO TZREBA ZAŁATWIAĆ KULTURALNIE, A NIE TAK JAK PiS PODCZAS KAMPANII
      • Gość: mieszkaniec sopotu Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 18:57
        Prezydenta Karnowskiego wybierali mieszkancy Sopotu a nie ludzie kurskiego
        ijego hałostra jak ty to mówisz a PIS wiecznie pszy władzy ni będzie to i
        będzie rozliczany a Karnowski jak będzie tylko kandydował w następnych wyborach
        to i tak zostanie Prezydentem bo tego rzyczy sobie większość mieszkanców tego
        miasta a nie ludzie Kurskiego tacy jak ty
        • Gość: mar Jedna czwarta mieszkańców? To dużo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:38
          Prezydenta Karnowskiego wybierali mieszkancy Sopotu a nie ludzie kurskiego
          ijego hałostra jak ty to mówisz a PIS wiecznie pszy władzy ni będzie to i
          będzie rozliczany a Karnowski jak będzie tylko kandydował w następnych wyborach
          to i tak zostanie Prezydentem bo tego rzyczy sobie większość mieszkanców tego
          miasta a nie ludzie Kurskiego tacy jak ty

No co Ty? Uważasz, że to dużo? Połowa nie poszła na wybory, tak naprawdę, to to
          o czymś świadczy.....
          • janek445 Re: Jedna czwarta mieszkańców? To dużo? 23.03.07, 21:51
            a powiec mi ilu głosowało na PIS mieszkanców sopotu
        • Gość: maria(n) Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.gdynia.mm.pl 09.03.07, 21:20
          Jaka większość? Sami Swoi sami sobie wybierają "kędzierzawego". Na głupich nie
          ma sposobu.
    • Gość: ja Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.futuro.pl 09.03.07, 00:27
      co, tatuś pomógł? :)pisior sisior
      • Gość: Andrzej Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 08:53
        Nie tatuś pomógł, tylko Kurski wprowadza w życie, swoje zapewnienia
        przedstawione na kongresie partii.
      • Gość: ojciec Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 10:17
        tak, Karnola wkręcił ojciec w latach 90'. Ojciec to byl zwykly PRL-owski
        apartaczyk, siedział w zarządzie którejś z sopockich spółdzielni mieszkaniowych
        - to wiadomo, kto w tamtych czasach rozdawal mieszkania...
        • Gość: Andrzej Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 11:07
          Kolego, jak już cos wpisujesz, to niech to będzie prawda. Kornowskiego
          wynalazł, prezydent Kozłowski i trochę fakt,że go ciągnął tak jak Cegielska
          Szczurka, z tą jednak różnic, że Szczurek jest naprawdę bardzo dobrym
          Prezydentem, a Karnowski niestety trochę się zachłysnął swoją pozycją i to sie
          odbija czkawką. Sam Kozłowski powiedział mi kilka lat temu, że: "gdybym
          przewidział, jaki będzie Jacek, nigdy bym go h... nie ciągnął za sobą...."
          No ale co my możemy, pobrzękiwanie szabelkami nic nie da, w PIS-ie nie ma
          nikogo kto potrafiłby bezinteresownie rządzic Sopotem i mamy sytuacje jaką
          mamy - patową.
          • Gość: t4t Bardzo smutne co napisał Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:22
            TO BARDZO SMUTNE>>>>
    • maruda.r Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka 09.03.07, 00:48

- Zna się na tych wszystkich "targetach" i innych nowoczesnych terminach
      PR-owskich - chwali poseł Jacek Kurski.

No to musi szybko sprawdzić, jak to działa, bo zostały mu najwyżej dwa lata.

• Gość: sopot Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 01:12
      taaa, zygac sie chce co ludzie z siebie robia.

ciekawe czy pan rachon poda reke lepperowi ;-)
    • Gość: smart Dlaczego nie szanujecie Prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 07:54
      Nie mogę już tego czytac!!!!
      • Gość: drupi Re: Dlaczego nie szanujecie Prezydenta? IP: *.chello.pl 09.03.07, 11:51
        ...bo jest szmatą
        • Gość: rr Re: Dlaczego nie szanujecie Prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:26
          Dlaczego pan JAcek jest nielubiany. Nikt nie wypisuje nac na Szczurka, ani
          Adamowicza, a tego człowieka cały czas obrzuca się błotem.
        • Gość: Andrzej Re: Dlaczego nie szanujecie Prezydenta? IP: *.chello.pl 09.03.07, 12:43
          Nie za ostro, żeby byc szmatą, to naprawdę trzeba zrobic coś bardzo świńskiego.
          Jakie świństwa zarzucasz mu Kolego?
    • Gość: Mielczar Taki z niego syn rektora PG jak ze mnie syn Edgara IP: *.ggb.pg.gda.pl 09.03.07, 09:39
      "Gazeto"! Proszę dokładnie sprawdzać informacje. Nie każdy Kaczyński jest synem
      Jarka... ;))
      • Gość: Krzysztof Katka Sprostowanie IP: *.gdansk.agora.pl 09.03.07, 10:58
        Istotnie Michał Rachoń nie jest synem rektora PG, lecz synem brata rektora.
        Przepraszam za błąd, sprostuję go także w papierowym wydaniu Gazety.
        Krzysztof Katka
    • Gość: tola Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.07, 12:12
      no to ladnie. jesli tacy ludzie jak rachon moga robic kariere w IV RP to ja
      wysiadam.
      • Gość: Andrzej Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 12:44
        A gdzie Kolega wsiada, zastosuję się do dobrej rady.
        • Gość: mama Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:07
          Polecam Panom, którzy mają niewyparzone geby trochę się zastanowić, co piszą.
          Foorum moga czytać również dzieci Pana Prezydenta, a wiec....
          • Gość: Andrzej Re: Polecam IP: *.chello.pl 09.03.07, 13:58
            A przepraszam do jakiej wypowiedzi sie odnosi, no bo chyba nie do mojej w
            której pytam, gdzie mój adwersarz wsiada, bo też bym sie chętnie przesiadł z
            tego Polska nazywanego bagna.
            • Gość: al Re: Polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 08:53
              Nie do twojej, ogólnie
    • Gość: wróżka Pan Rachoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:11
      Mogę tylko powiedzieć, że pan Rachoń ma bardzo niesympatyczne spojrzenie, nie
      musi być piękny (kwestia gustu0, ALE DOBRO Z NIEGO NIE BIJE. Poza tym ta
      pioseneczka, to totalne dno. Wstydziłabym się na jego miejscu brać udział w tak
      obrzydliwej produkcji.
    • Gość: kumpel z SSP14 Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.018-13-73746f38.cust.bredbandsbolaget.se 09.03.07, 18:07
      Ale Beka, Michal w polityce i to jeszcze w PIS. Zycze powodzenia:)
      • Gość: bezstronny :) Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:28
        tez mu zycze powodzenia,bo to ze jest w PIS nie oznacza ze jest tacy jak on-i
        to jak wyglada tez nie znaczy o poziomie inteligencji,zachowania itp.bo to
        naprawde spoko kolo...prawda kumplu z SSP14???
    • Gość: maria(n) Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.gdynia.mm.pl 09.03.07, 21:17
      No jak się mogła sopocka prokuratura dobrać do swojego kumpla? Przecież to
      wszystko jest S.S. A Rachoń miał rację.
      • Gość: (ma) rysia Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 02:17
        Maria(n) w internecie? Nie wierzę. Trzymaj się Zwierzaku, tęsknię za Tobą.
    • marcowsky Mlody cynik z PiSu? 09.03.07, 21:28
      Jeszce o nim uslyszymy!
    • Gość: prawy i sprawiedli Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 22:20
      a kto odda kasę za kampanie Tempczyka którą prowadził Rachoń? To ładnie jak bez
      rozliczenia idzie sie do MSWiA? To już długów nie trzeba rególować? Rządzacy
      nie płacą?
      • Gość: wiktor Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:23
        Terentiew daj spokoj...
    • Gość: Darth Vader Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 16:18
      Michał nie jest cynikiem, święcie wierzy w idea PiSu i w braci K., ale jak każdy
      ma przecież prawo do swoich własnmych poglądów. Na PR się zna, świetnie mówi po
      angielsku, jest inteligentnym, oczytanym człowiek o szerokich
      horyzontyach...pozatym to birbant i playboy jakich mało i własnie dlatego ciągle
      nie mogę uwierzyć, że zapisał się do tak szytwnej, pozbawionej luzu
      partii..;)Tak czy siak powodzenia, myślę, że za 2 lata MR będzie wysoko na
      liście wyborczej PiS do sejmu lub europarlamentu...
      • Gość: ada playboy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:09
        . poza tym to birbant i playboy jakich mało i własnie dlatego

a któż z naszych polityków nim nie jest?!
      • Gość: Easyrider pis i luz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:40
        Przeciez PiS to strasznie wyluzowana partia - wy sie nie dajcie zwiesc pozorom.
        Zobaczcie np. jaki Tusk to sztywniak (bo wciska sie nam kit, ze liberaly to
        luzaki)i ta jego cala reszta - i porownajcie ich np. z palyboyem Cymanskim albo
        Dornem, ktory nigdy nie mowi nic na powaznie albo z tlustawym showmanem ala
        Wojciech Mann, europoslem Kaminskim. Bardziej wyluzowani to sa juz chyba tylko
        polsowie lewicy, typu Gadzinowski albo Jola Senyszynowa... tej, to chyba
        wszystko wisi w sejmie, z wyjatkiem jej "show".
    • Gość: adamus Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:45
      Szkoda, ze PIS osmiesza swoja praworzadność i moralność zatrudniając takiego
      człowieczka. Każdy Sopocianin, bywalec imprez wie, jaki z pana Rachonia niezły
      ćpun. Impreza bez jarania....zmarnowana.Znani bracia Rachonie.
      Żenada, proszę państwa, żenada.
      • Gość: ljkh Hej Adamus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 00:46
        Przesadziłeś
      • Gość: birbant Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 09:42
        To jest dobre. Za kazdym razem jak w tym kraju ktos podskoczy to sie mowi, ze to
        cpun albo oszust albo ze wariat i oszolom - do szpitala psychiatrycznego.
        Jeszcze sie mowi, ze to faszysta albo satanista. No coz, jak brakuje argumentow
        to sie czlowiek zaslania takimi metodami - tylko ze mnie juz takie krzykacze
        wkurzaja...a najbardziej mnie wkurza krzykacz Donald Tusk...
        • Gość: birbant Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 09:44
          ..no i krzykacz Karnowski oczywiscie, wkurze mnie jako sopocianina. A kiedys to
          byl taki spokojny czlowiek..
    • Gość: Darth Vader Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 11.03.07, 11:23
      Rachoń nie jest cpunem, co oczywiście nie znaczy, że nielegalne używki są mu
      obce, ale komu nie są?:P Najważniejsze - zna sie na PR, no i urzędnicza, dobrze
      płatna posadka na pewno nie była tu bez znaczenia. Ale dyletantem w tym temacie
      nie jest i to trzeba sobie jasno powiedzieć...
    • Gość: bart antyPisuar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 14:19
      kazdy wyborca pusu jest chory umyslowo !!!!!!
      • Gość: arbe Re: antyPisuar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 17:10
        Oj jaka mądra wypowiedź, gratuluję polotu. Lepiej byś przemilczał, tylko sie
        kompromitujesz....
        • Gość: jaro Re: antyPisuar IP: *.nordeabank.pl 12.03.07, 12:40
          Adaś daj spokój, wkrótce następne wybory. pozdro
    • Gość: III LO reprezent Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 12.03.07, 15:52
      MR jest jednym z wiekszych cyników jakich znam. nie ma dylematow moralnych, pniewaz nie posiada zbyt wielu zasad moralnych, jako takich. jest swietnym przykladem 'nowoczesnego, web 2.0' egoisty, bardzo skutecznie wykorzystujacym innych i mydlacym innym ludzia oczy. tak zwany 'mistrz pierwszego wrazenia' z glucha pustka w srodku. nic soba nie reprezentuje. pracuje i skupia sie tylko na swojej zewnetrzej formie. morlane zero idace po trupach. jego nominacja swiadczy o wyjatkowo krotkiej lawce pisu. a jezeli chodzi o 'uzywki'.. :) znanym faktem jest - miedzy innymi ja doswiadczylem tego niejednokrotnie - ze zarowno 'raszka', jak i jego brat nie tylko 'nie stronia' od uzywek... palenie blantow to oczywiscie szczyt goryl lodowej. imprezy w sfinie, bez odpowiedniej ilosci extazy, amfy czy koksu - sa po prostu nieudane. ale tu juz p. albert sledzianowski pewnie dokladniej moze sie wypowiedziec... pozdrawiam i szczescia pisowi zycze.
      • Gość: sa Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 16:05
        Tak myślałam, po facecie, który nagrał atką piosnkę niczego więcej sie nie mozna
        spodziewac
        • Gość: mawiwa Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:06
          A ja trzymam Michal kciuki i zycze Ci sprzyjających wiatrów i życzliwych Tobie
          ludzi tam w Warszawie. Daj się poznac z tej dobrej strony.
      • Gość: termos Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.interecho.com 13.03.07, 00:03
        ..ale Terentiew daj spokoj, pod sad chcesz trafic za obelrzywe wpisy ?
    • Gość: 65 Smutne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 11:57
      Temat jest generalnie smutny. Czy zgadzacie się z tym, że polityka i zbrodnia
      to to samo?! Zagadka: z jakiego to filmu?!
    • Gość: olo Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 12:11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka