Gość: truth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 23:39 pozdrowienia od ekipy PiS Sopot, Panie Jacku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rogal Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 23:56 Karnol się wkurza, bo przez te jego wały wyżej już nie podskoczy z tą całą swoją sopocką hałąstrą - a tu, konkurencyjna gównarzeria zaczyna robić kariery. Marchlewicz prezesem portu, Rachoń rzecznikiem MSW, Świderski słyszałem zaczął robić dla "Wiadomości" TVP1, niedługo go wpuszczą przed obiektyw na reportarze. A Karnolowi szanse lecą na pysk, nic dziwnego że człowiekowi puszczają nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sivy Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: 195.117.155.* 09.03.07, 10:14 Taa, Niby na co mu szanse lecą? I jakie wały robi w Sopocie? Największy wał to kampania PiS, zresztą nieskuteczna, za to przeprowadzona w najniższym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 11:46 No chyba chodzi tu, o szanse na przetrwanie - nie wiem zresztą. Na górze wszyscy są zajęci chwilowo innymi sprawami, ale czas na rozliczenie takich ludzi jak Karnol, czy Cezary "waliza" dopiero nadejdzie - tak mi sie wydaje. Chodzi mi o to, że im bardziej Karnolowi przeciwnik urośnie, tym głębszy będzie jego upadek, jak dojdzie do pewnych spraw. Z tego względu nic dziwnego, że gościowi "gula" skacze ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:24 > No chyba chodzi tu, o szanse na przetrwanie - nie wiem zresztą. Na górze wszysc > y > są zajęci chwilowo innymi sprawami, ale czas na rozliczenie takich ludzi jak > Karnol, czy Cezary "waliza" dopiero nadejdzie - tak mi sie wydaje. Chodzi mi o > to, że im bardziej Karnolowi przeciwnik urośnie, tym głębszy będzie jego upadek > , > jak dojdzie do pewnych spraw. Z tego względu nic dziwnego, że gościowi "gula" > skacze ostatnio. NO TAK, ALE TO TZREBA ZAŁATWIAĆ KULTURALNIE, A NIE TAK JAK PiS PODCZAS KAMPANII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec sopotu Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 18:57 Prezydenta Karnowskiego wybierali mieszkancy Sopotu a nie ludzie kurskiego ijego hałostra jak ty to mówisz a PIS wiecznie pszy władzy ni będzie to i będzie rozliczany a Karnowski jak będzie tylko kandydował w następnych wyborach to i tak zostanie Prezydentem bo tego rzyczy sobie większość mieszkanców tego miasta a nie ludzie Kurskiego tacy jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Jedna czwarta mieszkańców? To dużo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:38 Prezydenta Karnowskiego wybierali mieszkancy Sopotu a nie ludzie kurskiego ijego hałostra jak ty to mówisz a PIS wiecznie pszy władzy ni będzie to i będzie rozliczany a Karnowski jak będzie tylko kandydował w następnych wyborach to i tak zostanie Prezydentem bo tego rzyczy sobie większość mieszkanców tego miasta a nie ludzie Kurskiego tacy jak ty No co Ty? Uważasz, że to dużo? Połowa nie poszła na wybory, tak naprawdę, to to o czymś świadczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
janek445 Re: Jedna czwarta mieszkańców? To dużo? 23.03.07, 21:51 a powiec mi ilu głosowało na PIS mieszkanców sopotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria(n) Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.gdynia.mm.pl 09.03.07, 21:20 Jaka większość? Sami Swoi sami sobie wybierają "kędzierzawego". Na głupich nie ma sposobu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.futuro.pl 09.03.07, 00:27 co, tatuś pomógł? :)pisior sisior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 08:53 Nie tatuś pomógł, tylko Kurski wprowadza w życie, swoje zapewnienia przedstawione na kongresie partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 10:17 tak, Karnola wkręcił ojciec w latach 90'. Ojciec to byl zwykly PRL-owski apartaczyk, siedział w zarządzie którejś z sopockich spółdzielni mieszkaniowych - to wiadomo, kto w tamtych czasach rozdawal mieszkania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 11:07 Kolego, jak już cos wpisujesz, to niech to będzie prawda. Kornowskiego wynalazł, prezydent Kozłowski i trochę fakt,że go ciągnął tak jak Cegielska Szczurka, z tą jednak różnic, że Szczurek jest naprawdę bardzo dobrym Prezydentem, a Karnowski niestety trochę się zachłysnął swoją pozycją i to sie odbija czkawką. Sam Kozłowski powiedział mi kilka lat temu, że: "gdybym przewidział, jaki będzie Jacek, nigdy bym go h... nie ciągnął za sobą...." No ale co my możemy, pobrzękiwanie szabelkami nic nie da, w PIS-ie nie ma nikogo kto potrafiłby bezinteresownie rządzic Sopotem i mamy sytuacje jaką mamy - patową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t4t Bardzo smutne co napisał Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:22 TO BARDZO SMUTNE>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka 09.03.07, 00:48 - Zna się na tych wszystkich "targetach" i innych nowoczesnych terminach PR-owskich - chwali poseł Jacek Kurski. ****************************************** No to musi szybko sprawdzić, jak to działa, bo zostały mu najwyżej dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopot Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 01:12 taaa, zygac sie chce co ludzie z siebie robia. ciekawe czy pan rachon poda reke lepperowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smart Dlaczego nie szanujecie Prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 07:54 Nie mogę już tego czytac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drupi Re: Dlaczego nie szanujecie Prezydenta? IP: *.chello.pl 09.03.07, 11:51 ...bo jest szmatą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Dlaczego nie szanujecie Prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:26 Dlaczego pan JAcek jest nielubiany. Nikt nie wypisuje nac na Szczurka, ani Adamowicza, a tego człowieka cały czas obrzuca się błotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Dlaczego nie szanujecie Prezydenta? IP: *.chello.pl 09.03.07, 12:43 Nie za ostro, żeby byc szmatą, to naprawdę trzeba zrobic coś bardzo świńskiego. Jakie świństwa zarzucasz mu Kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mielczar Taki z niego syn rektora PG jak ze mnie syn Edgara IP: *.ggb.pg.gda.pl 09.03.07, 09:39 "Gazeto"! Proszę dokładnie sprawdzać informacje. Nie każdy Kaczyński jest synem Jarka... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Katka Sprostowanie IP: *.gdansk.agora.pl 09.03.07, 10:58 Istotnie Michał Rachoń nie jest synem rektora PG, lecz synem brata rektora. Przepraszam za błąd, sprostuję go także w papierowym wydaniu Gazety. Krzysztof Katka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.07, 12:12 no to ladnie. jesli tacy ludzie jak rachon moga robic kariere w IV RP to ja wysiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 12:44 A gdzie Kolega wsiada, zastosuję się do dobrej rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:07 Polecam Panom, którzy mają niewyparzone geby trochę się zastanowić, co piszą. Foorum moga czytać również dzieci Pana Prezydenta, a wiec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Polecam IP: *.chello.pl 09.03.07, 13:58 A przepraszam do jakiej wypowiedzi sie odnosi, no bo chyba nie do mojej w której pytam, gdzie mój adwersarz wsiada, bo też bym sie chętnie przesiadł z tego Polska nazywanego bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 08:53 Nie do twojej, ogólnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Pan Rachoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:11 Mogę tylko powiedzieć, że pan Rachoń ma bardzo niesympatyczne spojrzenie, nie musi być piękny (kwestia gustu0, ALE DOBRO Z NIEGO NIE BIJE. Poza tym ta pioseneczka, to totalne dno. Wstydziłabym się na jego miejscu brać udział w tak obrzydliwej produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel z SSP14 Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.018-13-73746f38.cust.bredbandsbolaget.se 09.03.07, 18:07 Ale Beka, Michal w polityce i to jeszcze w PIS. Zycze powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny :) Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:28 tez mu zycze powodzenia,bo to ze jest w PIS nie oznacza ze jest tacy jak on-i to jak wyglada tez nie znaczy o poziomie inteligencji,zachowania itp.bo to naprawde spoko kolo...prawda kumplu z SSP14??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria(n) Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.gdynia.mm.pl 09.03.07, 21:17 No jak się mogła sopocka prokuratura dobrać do swojego kumpla? Przecież to wszystko jest S.S. A Rachoń miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (ma) rysia Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 02:17 Maria(n) w internecie? Nie wierzę. Trzymaj się Zwierzaku, tęsknię za Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy i sprawiedli Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 09.03.07, 22:20 a kto odda kasę za kampanie Tempczyka którą prowadził Rachoń? To ładnie jak bez rozliczenia idzie sie do MSWiA? To już długów nie trzeba rególować? Rządzacy nie płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:23 Terentiew daj spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darth Vader Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 16:18 Michał nie jest cynikiem, święcie wierzy w idea PiSu i w braci K., ale jak każdy ma przecież prawo do swoich własnmych poglądów. Na PR się zna, świetnie mówi po angielsku, jest inteligentnym, oczytanym człowiek o szerokich horyzontyach...pozatym to birbant i playboy jakich mało i własnie dlatego ciągle nie mogę uwierzyć, że zapisał się do tak szytwnej, pozbawionej luzu partii..;)Tak czy siak powodzenia, myślę, że za 2 lata MR będzie wysoko na liście wyborczej PiS do sejmu lub europarlamentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada playboy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:09 . poza tym to birbant i playboy jakich mało i własnie dlatego a któż z naszych polityków nim nie jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Easyrider pis i luz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:40 Przeciez PiS to strasznie wyluzowana partia - wy sie nie dajcie zwiesc pozorom. Zobaczcie np. jaki Tusk to sztywniak (bo wciska sie nam kit, ze liberaly to luzaki)i ta jego cala reszta - i porownajcie ich np. z palyboyem Cymanskim albo Dornem, ktory nigdy nie mowi nic na powaznie albo z tlustawym showmanem ala Wojciech Mann, europoslem Kaminskim. Bardziej wyluzowani to sa juz chyba tylko polsowie lewicy, typu Gadzinowski albo Jola Senyszynowa... tej, to chyba wszystko wisi w sejmie, z wyjatkiem jej "show". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamus Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:45 Szkoda, ze PIS osmiesza swoja praworzadność i moralność zatrudniając takiego człowieczka. Każdy Sopocianin, bywalec imprez wie, jaki z pana Rachonia niezły ćpun. Impreza bez jarania....zmarnowana.Znani bracia Rachonie. Żenada, proszę państwa, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birbant Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 09:42 To jest dobre. Za kazdym razem jak w tym kraju ktos podskoczy to sie mowi, ze to cpun albo oszust albo ze wariat i oszolom - do szpitala psychiatrycznego. Jeszcze sie mowi, ze to faszysta albo satanista. No coz, jak brakuje argumentow to sie czlowiek zaslania takimi metodami - tylko ze mnie juz takie krzykacze wkurzaja...a najbardziej mnie wkurza krzykacz Donald Tusk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birbant Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 09:44 ..no i krzykacz Karnowski oczywiscie, wkurze mnie jako sopocianina. A kiedys to byl taki spokojny czlowiek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darth Vader Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 11.03.07, 11:23 Rachoń nie jest cpunem, co oczywiście nie znaczy, że nielegalne używki są mu obce, ale komu nie są?:P Najważniejsze - zna sie na PR, no i urzędnicza, dobrze płatna posadka na pewno nie była tu bez znaczenia. Ale dyletantem w tym temacie nie jest i to trzeba sobie jasno powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart antyPisuar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 14:19 kazdy wyborca pusu jest chory umyslowo !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbe Re: antyPisuar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 17:10 Oj jaka mądra wypowiedź, gratuluję polotu. Lepiej byś przemilczał, tylko sie kompromitujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: antyPisuar IP: *.nordeabank.pl 12.03.07, 12:40 Adaś daj spokój, wkrótce następne wybory. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III LO reprezent Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.chello.pl 12.03.07, 15:52 MR jest jednym z wiekszych cyników jakich znam. nie ma dylematow moralnych, pniewaz nie posiada zbyt wielu zasad moralnych, jako takich. jest swietnym przykladem 'nowoczesnego, web 2.0' egoisty, bardzo skutecznie wykorzystujacym innych i mydlacym innym ludzia oczy. tak zwany 'mistrz pierwszego wrazenia' z glucha pustka w srodku. nic soba nie reprezentuje. pracuje i skupia sie tylko na swojej zewnetrzej formie. morlane zero idace po trupach. jego nominacja swiadczy o wyjatkowo krotkiej lawce pisu. a jezeli chodzi o 'uzywki'.. :) znanym faktem jest - miedzy innymi ja doswiadczylem tego niejednokrotnie - ze zarowno 'raszka', jak i jego brat nie tylko 'nie stronia' od uzywek... palenie blantow to oczywiscie szczyt goryl lodowej. imprezy w sfinie, bez odpowiedniej ilosci extazy, amfy czy koksu - sa po prostu nieudane. ale tu juz p. albert sledzianowski pewnie dokladniej moze sie wypowiedziec... pozdrawiam i szczescia pisowi zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 16:05 Tak myślałam, po facecie, który nagrał atką piosnkę niczego więcej sie nie mozna spodziewac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mawiwa Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:06 A ja trzymam Michal kciuki i zycze Ci sprzyjających wiatrów i życzliwych Tobie ludzi tam w Warszawie. Daj się poznac z tej dobrej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termos Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.interecho.com 13.03.07, 00:03 ..ale Terentiew daj spokoj, pod sad chcesz trafic za obelrzywe wpisy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 65 Smutne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 11:57 Temat jest generalnie smutny. Czy zgadzacie się z tym, że polityka i zbrodnia to to samo?! Zagadka: z jakiego to filmu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Sopocki rzecznik ministra Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 12:11 Odpowiedz Link Zgłoś