kamila.stefanowicz 08.04.07, 19:17 że miejsce parkingowe numer 12(4 z kolei z tych nowo powstałych) jest MOJE i od przyszłego tygodnia mam zamiar zastawiać każdy parkujący na nim samochód !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moria8 i co? 10.04.07, 08:44 i co dalej - przywiążesz kierowcę do łóżka i ukarzesz :) - ten post mi pachnie Monty Pythonem :) - lepiej postaw tam radiolatarnie w kształcie Grala - bedzie zwabiała błednych rycerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.stefanowicz Re: i co? 10.04.07, 11:40 na takie pieszczoty to trzeba sobie zasłużyć :)ale mój maż jest zazdrosny i może nie zaakceptować gości podczas jego nieobecności nawet na miejscu parkingowym... jest mało wyrozumiały... a jeśli chodzi o zapach to wg. mnie roztacza się tu smród braku poszanowania dla czyjejś własności a co dalej to się jeszcze okaże z natury to ja wredna jestem i może po prostu zaczniemy spoufalanie się od złożenia każdemu śmiałkowi podpisu na lakierze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
paula10002 Re: uprzedzam lojalnie... 10.04.07, 09:38 a miejsce nr 14 (szóste licząc od budynku) jest moje i też miła nie będę juz się cos wymyśli:)) jak mi tam ktoś zaparkuje.No chyba, że wpierwej zapłaci jakąś niebagatelną sumkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna73 Re: uprzedzam lojalnie... 10.04.07, 12:25 A ja chciałam tylko prosić szczęśliwych posiadaczy miejsc parkingowych o (w miarę możliwości) nie zajmowanie miejsc ,,niczyich'', bo nie wszyscy są w tak dobrym położeniu, że ich miejsca parkingowe zostały już wykonane. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.stefanowicz Re: uprzedzam lojalnie... 10.04.07, 12:39 popieram jak najbardziej ten pomysł, tyle że cholerne eko łaskawie mogłoby oznaczyć miejsca tabliczkami, bo nie każdy parkujący jest mieszkańcem osiedla i nie wie, które miejsca są dla gosci a które prywatne Odpowiedz Link Zgłoś
moria8 poczucie humoru 10.04.07, 13:59 ale poczucia humoru - to wam brakuje. Ja mam lepszy pomysł. Od jutra na moim miejscy bedzie stała nadmuchiwana atrapa Porsche 911. Niech mi ktoś ją przekłuje - yyyyych! bedę zły bo nie bedę juz się mógł z nią kąpać! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.stefanowicz Re: poczucie humoru 10.04.07, 21:30 o kurcze a ja się tak staram żartobliwie .... :-) Odpowiedz Link Zgłoś