kamila.stefanowicz 17.05.07, 19:36 Czy ktoś słyszał coś w sprawie bramy, która miała stanąć w marcu i odgradzać nasz teren od reszty świata??? A może złomiarze ukradli??? Czy może pan prezes kolejny raz z siebie zrobił idiotę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moria8 Re: Gdzie ta brama??? 18.05.07, 09:07 wydaje mi się że brama bedzie jak postawią do końca budynki 4 i 5. Do marca ich nie skończą (tzn. to juz czas przeszły). Ja bym obstawaiał II kwartał 2008 roku (+/- typowy poślizg eko). Tak realnie pażdziernik przyszłego roku. Wtedy pewnie zostanie ogrodzona całość osiedla - no chyba że bedzie jakaś prowizorka (taka cowboyska brama z drewnianym napisem "Morena Heights" i czaszką jakiegoś jelenia :))))) Wydaje mi się że termin marca 2006 był nieralny zważywszy na wszytkie czynniki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil543 Re: Gdzie ta brama??? 01.06.07, 09:39 Brama i całe ogrodzenie terenu powstanie dopiero gdy zakończą całą budowę tj. 4 (II kw. 2008) i 5 (I kw 2008) +/- jak kolega słusznie zauważył poślizg Eko który zaczynam sobie wliczać. Ja odbieram mieszkanie w "5" niby w I kw 2008 :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretor1972 Re: Gdzie ta brama??? 01.06.07, 10:00 według moich informacji brama, furtki i ogrodzenie od strony Inpro oraz od strony drogi powstanie teraz. Wczoraj rozmawiałem z ludźmi z firmy która się tym własnie zaczyna zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
kor.nick Re: Gdzie ta brama??? 01.06.07, 14:50 jest chyba tak jak mówi pretor1972 a przebieg ogrodzenia wyznacza pociągnięty wczoraj niebieski sznurek pytanie tylko co to będzie ta "brama" mam nadzieje ze coś zgodnego ze standardami XXI wieku Odpowiedz Link Zgłoś
pretor1972 Re: Gdzie ta brama??? 01.06.07, 17:09 brama ma być automatyczna na pilota. piloty każdy z nas będzie mógł wykupić ( w dowolnej ilości ;-) )Furtki na szczęście automatyczne nie będą ;-). Ot na zwykłe klucze. Odpowiedz Link Zgłoś