clio03 19.06.07, 17:31 Witam Czy ktoś może coś powiedzieć na temat korporacji budowlanej konvesta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyk Re: deweloper IP: *.chello.pl 22.06.07, 20:12 proponuję zrezygnowac. jedna wielka ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
clio03 Re: deweloper 23.06.07, 15:34 w wyszukiwarce szukałam i nic.Dlaczego ściema? Podpisałam z nimi umowę bo mieli ciekawą ofertę ale nie mam skąd się coś o nich dowiedzieć.Dlatego proszę na forum o jakieś informacje o tym deweloperze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyk Re: deweloper IP: *.chello.pl 24.06.07, 12:33 a chodzi o domy jednorodzinne w straszynie?Rozmawiał z nami koleś który nie bardzo wiedział o czym mówi.Pokazywał piekne wizualizacje osiedla i kolorowych domów. mówił że musimy się bardzo szybko decydować bo zaintereseowanie jest olbrzymie.Strasznie się zamotał gdy zapytaliśmy kto jest właścicielem gruntu, jak sie okazało wcale nie firma Konvesta. Nie potrafił powiedzieć kto?Tylko sie tłumaczył że starają sie o przejęcie gruntu który jeszcze jest działką rolną, mają zamiar przekwalifikować działkę na budowlaną a domy będą stały już w grudniu tego roku a mamy czerwiec.Ziemie sprzedaje po 180 zł za mkw.ale gdyby mógł to cenę by podniósł bo w okolicy jest za ponad 200 zł za mkw.Wszytsko jakieś dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
clio03 Re: deweloper 24.06.07, 19:00 Chodzi o domy w Straszynie.Dla nas też pewne rzeczy były dziwne.Wszystko odnośnie gruntów,własności ustaliłam,również dotarłam do wypisu ksiąg wieczystych.Myślę,że mogę więcej informacji napisać prywatnie na e-maila.Jak będziesz zainteresowany to czekam na e-maila. Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: deweloper 25.06.07, 11:47 Tez mi sie te domy w Straszynie bardzo podobaja. To akurat dokladnie to, czego potrzebuje. Miejsce tez jest super. I cena do przyjecia... Jednak po przeczytaniu umowy jestem nastawiona sceptycznie - znajomy radca prawny zakwestionowal zdanie po zdaniu. Bardzo dziwny jest punkt o koniecznosci zapisania sie do spoldzielni (!?) Poza tym nie maja pozwolenia na budowe. Dzwonie do nich co 10 dni a pan za kazdym razem mowi, ze pozwolenie bedzie za okolo 10 dni... Niestety mimo niewatpliwego uroku oferty, do tej pory nie zdecydowalam sie zaryzykowac ponad 600 tysiecy zlotych. Clio - jesli mozesz, napisz czego sie dowiedzialas: dagbe@wp.pl Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
maja118 Re: deweloper 25.06.07, 12:41 Masz może stronkę tych domków? Gdzie teraz mieszkasz, że do Straszyna chcesz się wybrac? Gdybym miała zwierzęta może i bym zdecydowała się na ten krok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: deweloper IP: *.chello.pl 29.11.07, 17:13 Ja mam stronkę: konvesta.pl/inwestycje/straszyn i z tego co wiem prace mają zacząć na dniach. pozdr. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipek aby IP: *.chello.pl 29.11.07, 22:38 się nie skończyło jak z machem i p3 trójką. Też błysnęli na rynku nieruchomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Re: deweloper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 13:58 Staram sie zrozumiec: podpisalas juz umowe i dopiero teraz pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
typ25 Re: deweloper 03.12.07, 13:50 Pracujemy jako tandem- małżeństwo. Jesteśmy młodymi ludzmi kilka lat po studiach . Ostatnio wykonywaliśmy w Warszawie sporą pracę - obiekt ekspozycyjny dla firmy Interdom.Kończymy właśnie rozbudowe jenego z przedwojennych nadmorskich hoteli, oraz wnetrz uzutkowych na terenie Gdańska.Wykonujemy wizualizacje 3 d. Jesteśmy zainteresowani współpracą na zasadzie umowy odzieło. Mamy lokum w Warszawie i Gdańsku - nie ograniczamy się terytorialnie wykonywalismy juz proj.min. dla inwestora z Francji.mamy spore portfolio, które przeslemy zainteresowanym.Zapraszamy do kontaktu:wzornik@architekci.pl Pozdrawiam - Przemek Krajewski Odpowiedz Link Zgłoś
10miron Re: deweloper 27.10.15, 15:47 w sumie to nie, ale mogę polecić Ci www.blockpol.pl/, jak nie możesz się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś