monian24 28.06.07, 14:12 Kto z mieszkańców zna ten ośrodek? Wybieram się tam na wakacje w sierpniu i chę się rozeznać jakie są w nim warunki.Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etrusek ??? 28.06.07, 15:13 Mieszkańcy Gdańska raczej nie wybierają na wypoczynek gdańskich ośrodków wypoczynkowych. Proponuje odwiedzic właściwe dla tego tematu forum turystyczne: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=195 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monian24 Do etrusek IP: *.wsrp.siedlce.pl 29.06.07, 10:41 Ale z racji tego ze są miszkańcami tych okolic napewno znają choćby ze słyszenia jaką renomę ma ośrodek o który pytam.Jeśli nie znasz to po co się wypowiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Do etrusek IP: 135.245.72.* 29.06.07, 12:19 etrusek naprowadza sie w dobrym kierunku, a ty sie awanturujesz. może lepiej zostac w Siedlcach. www.wyspa.pl/prezentacje/sawa/prez_sawa.htm Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. 28.06.07, 16:35 Trochę znam obiekty wypoczynkowe w Sobieszewie ale ta nazwa nic mi nie mówi.Na jakiej ten ośrodek jest ulicy.Tam nastąpiła prywatyzacja wielu obiektów to i może nazwy się zmieniły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monian24 Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.wsrp.siedlce.pl 29.06.07, 10:38 Ul. Nadwiślańska 37. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 18:32 super osrodek parking na miejscu wlasciciele w porzadku serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rku Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: 195.143.166.* 29.06.07, 10:50 Jak nazwa sugerje - pewnie kupil to jais warszawiak. Plaze swietne i blisko do Gdanska i calego 3miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. 29.06.07, 11:58 Wiem gdzie jest ulica,ale tego ośrodka nie znam.Jak chcesz napisz na moją pocztę to coś Ci podpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: 80.51.73.* 25.07.07, 22:56 Własnie wróciłem z tego ośrodka więc jak chcesz jakieś szczegóły to pisz jacekmata@poczta.onet.pl i nie słuchaj tych mądrali co wszystko wiedzą najlepiej Pazdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monian24 Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. 26.07.07, 11:23 Napisałam na emaila.Proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
monian24 Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. 27.07.07, 09:30 Może ktoś wrócił stamtąd i może podzielić się spostrzeżeniami.Jeśli tak to bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:41 ja znam go bardzo dobrze wielokrotnie wnim byłam i muszę przyznać że obsługa jest miła bliska jest morze sklep też nie daleko troche drogo ale to nic miłych wakacji życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.tkdami.net 24.08.07, 19:13 puszczak.act4trees.com/ wyglada calkiem calkiem Odpowiedz Link Zgłoś
monian24 Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. 26.09.07, 11:27 Byłam, wróciłam i więcej tam nie pojadę.Na zdjęciach wygląda przyzwoicie, ale w rzeczywistości obskurnie. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek G Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.chello.pl 15.08.08, 13:47 Obskurnie to chyba ty wyglądasz OŚRODEK JES PIĘKNY Mila opsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 18:33 bylem tam juz dwa razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.chello.pl 15.08.08, 13:36 Super osrodek rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chacha Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.15, 10:16 Jak to niektórym niewiele trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.itcomp.pl 31.12.08, 13:38 Sawa to nowy ośrodek nad samą Wisłą,w zeszłym roku już przyjmował gości choć teren w okół niego przypominał jeszcze plac budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 20:43 ośrodek super gospodarze wspaniali doskonały wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzanet Kaleta Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: 195.26.73.* 10.05.09, 21:49 Nie ma to jak reklamować własny (nędzny)ośrodek, dobrze Wam radzę omijać z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.centertel.pl 12.07.15, 21:39 Na plus zasługuje tylko położenie obiektu w dobrym miejscu. Jechaliśmy na urlop w dobrym humorze, jednak czar prysnął w momencie przekroczenia pensjonatu SAWA. W pokoju było jednym słowem brudno: brudny czajnik, sztućce, pościel, prysznic , ściany, nie ładny zapach z lodówki i wystający panel na środku pokoju. To zaoferowała nam Pani właściciel. Chce przestrzec wszystkich udających się w to miejsce, jeśli chcecie mieć udany urlop to nie wybierajcie tego pensjonatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogna Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.inet-siec.pl 23.07.15, 07:34 prosze o namiary jade w sierpniu chce sie dowiedziec pare rzeczy 40683122 moje gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.15, 10:31 Pokój miałam czysty,ale tak mikroskopijnych rozmiarów,że jak jedna osoba usiadła przy stole to druga już nie przeszła,bo nie było miejsca.Jak ktoś miał więcej niż 170 cm wzrostu,to nie mieści się pod prysznicem.I NAJWAŻNIEJSZE za płotem jest wieeelki plac budowy i od 6 do 21.30 jeżdził ciężki sprzęt,który używano do budowy nowego nadbrzeża z drugiej str.ośrodka czyli huk,pisk szlifierek,jednym słowem odpoczynek w środku placu budowy!!! Do plaży spacerem 20 minut albo więcej przez dawne tereny wojskowe i uroczy las. Plaża piękna,dziewicza jakby czas zatrzymał się ....żadnych sprzedawców piwa,kukurydzy czy innego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.play-internet.pl 28.09.15, 12:19 Mam 175 cm,maz 195 -pod prysznicem miescilismy sie bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.15, 10:34 Położenie może jest dobre,ale jak tam ukończą budowę nadbrzeża,to będzie można chwilę zrelaksować się na balkonie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamaksymilianak Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. 13.08.15, 21:11 Wspaniałe miejsce i bardzo mili Właściciele :) Idealne sprawa dla rodzin z małymi dziećmi ( super plac zabaw!) ale nie tylko (miejsce do grillowania, piękne tereny spacerowe, blisko do morza, piękna plaża). W samym ośrodku czysto, schludnie, wszystko tak , jak powinno być. Pokoje przestronne, apartament rodzinny po prostu super. Mój 5 letni Synek sam w tym roku wybrał miejsce wypoczynku więc na jego prośbę na dniach wracamy znów do Sawy :) Polecam wszystkim wymagającym turystom- idealne miejsce odpoczynku w czasie pogody a w razie niepogody- niedaleko do centrum Gdańska, do Zoo w Oliwie, naprawdę jest co robić :) I jeszcze jedna ważna sprawa (myslę, że to dość istotne gdy wybieramy się na wakacje)- Właściciele Sawy są bardzo życzliwi i pomocni, a jednoczeście szanują prywatność gości.Do tego miejsca naprawdę chce się wracać. Z całego serca polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babas Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.15, 10:15 Nie wiedziałam,że w Sawie mają apartamenty.Widocznie są schowane tylko dla stałych klientów. Miejsce fajne,ale na plaże daleko,zresztą jak w całym Sobieszewie,idziemy średnio 20 minut,a z dzieckiem jeszcze dłużej. Z tego miejsca np.nie dojedzie się na plażę z dzieckiem na wózku,bo drugi etap przejścia jest przez piękny las,ale piach i korzenie to uniemożliwiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.play-internet.pl 28.09.15, 12:18 Bylismy w sierpniu z synami 6 lat i drugi 4 tygodnie. Bylo super. Na plaze bez problmu mozna dojechac wozkiem ,tylko trzeba isc do Centrum i skorzystac z wejscia za kosciolem. Pokoje czyste,schludne.Wlasciciele bardzo sympatyczni, A samo Sobieszewo tez godne polecenia bo nie ma tlumow,miliona straganow. Bylismy trzeci raz i za rok wybieramy sie znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alla Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.16, 19:45 Szkoda,ze nie napisała ile jej to zajęło czasu,żeby z wózkiem dostać się na plażę jak do kościoła rzeba dreptać z 15 minut a póżniej kolejne 15 /co najmniej/,żeby dojść przez las na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.play-internet.pl 10.07.16, 21:21 W pokojach jest BRUDNO , BRUDNO I JESZCZE RAZ BRUDNO! Brudne podłogi, zapyziałe szafki, smród i brud w łazience! :-(( Pokój nie sprzątany po poprzednich letnikach , albo i dlużej...śmierdzący , nie dezynfekowany/myty wc , o prysznicu nie wspomne! UWAGA ! ! ! ! ! PRZESTRZEGAM PRZED TYM MIEJSCEM! - zdjęcia nie oddają rzeczywistości (stare ,wyselekcjonowane). Do tego kartonowo - gipsowe ściany! - wszystko slychać, zarówno rozwydrzone bachory , jak i prysznc po 22-giej! ODRADZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
bekama Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. 11.07.16, 18:29 Właśnie wróciłam z Sobieszewa. Byłam w Ośrodku Sawa. Właścicielka dba o czystość... czekaliśmy na domek, aż będzie sprzątnięty i zmieniona pościel. Jak się komuś marzą luksusy to niech jedzie do Hiltona albo wykupi sobie pokój w hotelu na przeciwko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyścioszek Re: Ośrodek wypoczynkowy SAWA Gdańsk-Sobieszewo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.16, 21:26 A od kiedy czystość to luksus? Odpowiedz Link Zgłoś