Gość: mac IP: *.chello.pl 26.07.07, 22:08 czy mi sie wydaje czy ten show jeszcze trwa a artykul zostal napisany awansem? hm tak to sie robi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Wczoraj? To co ja ogladam dzisiaj na zywo w TV? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:12 komus sie polimilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: Kapryśny Rod w kolebce "S" IP: *.171.60.34.crowley.pl 26.07.07, 22:15 jest 22.15, właśnie leci "sailing", o którym gazetka napisała 20 minut temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbf Kapryśny Rod w kolebce "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:25 Jak mozna pisać o wydarzeniu, które własnie ma miejsce w czasie przeszłym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepeg Kapryśny Rod w kolebce "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:37 no to wybiórcza wyprzedziła samą siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj nieładnie... Profesjonalizm??????????????? IP: *.centertel.pl 26.07.07, 22:40 a on tam wciąż śpiewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROD Re: Profesjonalizm??????????????? IP: *.chello.pl 26.07.07, 22:43 Wybiórcza pisze, że to było wczoraj !!! A koncert był dzisiaj !!! Jak mogli puścić artykuł - gotowca tak bezmyślnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Profesjonalizm??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:48 ktoś umieścił recenzję do jutrzejszego wydania gazety trochę wcześniej, bo spieszył się do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miks Kapryśny Rod w kolebce "S" IP: *.chello.pl 26.07.07, 23:56 To był najgorszy koncert na jakim byłem w Trójmieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio cieszysz moje serce tym postem IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.07, 00:03 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: cieszysz moje serce tym postem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 00:06 Koncert byl super profesjonalnie przygotowany. Wszystko sie zgadzalo. Wiadomo czego mozna sie po tym wykonawcy spodziewac. Albo sie komus podoba albo nie. Zaspiewal swoje i zrobil to dobrze. Ja w Trojmiescie nie pamietam, zebym byl na tak dobrze brzmiacym koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi cieszysz moje serce tym postem IP: *.chello.pl 27.07.07, 01:52 SUPER SHOW ROD BYŁ PO PROSTU W ŚWIETNEJ FORMIE RUSZYŁY SIĘ NAWET SKOSTNIAŁE VIPY ŚWIETNY PREZENT OD GDAŃSZCZAN. SAMA NOSIŁABYM TAKI BURSZTYN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kapryśny Rod w kolebce "S" IP: *.laczpol.net.pl 27.07.07, 00:58 A od kiedy Rod Stewart to Szkot??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart_bart Re: Kapryśny Rod w kolebce "S" IP: *.northship.com.pl 27.07.07, 12:52 No jak to od kiedy? od urodzenia! W Londynie...;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivid Było ekstra!!! IP: *.gdynia.mm.pl 27.07.07, 01:31 Myślałem, ze może być fajnie, ale nie byłem przekonany - koncert mnie przekonał, bawiłem się fantastycznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moloko Było ekstra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 07:19 Koncert był bardzo udany pełny profesjonalizm Artysty i jego zespołu. Bardzo dobra atmosfera sprawny transport komunikacją miejska jednym słowem warto przychodzić na koncerty organizowane w stoczni bo zarówno artyści są pierwszorzędni jak i organizacja. Co do zdjęcia to chyba wiele osób się na nie wypięło bo lokalna gazeta należąca do "niemieckiego" właściciela często robi tego typu fotki aby później mieć zapewnioną sprzedaż nakładu dzięki super zawartości zdjęcia gdańszczan fanów itp. przypadkowych ludzi którym zdjęcie jest robione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Adamowicza Profesjonalny Adamowicz! IP: *.chello.pl 27.07.07, 09:26 Było ekstra! Koncert był swietny! Moze, moze, bo nie byłem, nie gustuje. Za to wracalem ze Starówki, gdy koncert sie skonczył. Bardzo profesjonalnie policja kierowala ruchem!!!!! Zamykajac wszystkie drogi wyjazdowe w kierunku Wreszcza i kierujac wszystkich na remontowane skrzyzowanie Hucisko.... Dojazd do skrzyzowania w ten sposob trwal tyle samo co koncert.... wladze miasta zadbaly nie tylko o rozrywke ale i logistyke... Kiedy jechalem na Stare Miastoprzed koncertem na kazdym skrzyzowaniu wiekszym i mniejszym stal patrol policji i pomagal w kierowaniu ruchem.... po koncercie juz nie, bo po co? swoja droga sporo tej policji maja w gdansku... szkoda, ze chlopaki nie moga wyjsc na droigi w normalny dzien, taki bez konceru i pokierowac ruchem przy tych zatorach i tych remontowanych przez kolejne lata drogach.... brawo Adamowicz, brawo budyn! ludzie cie kochaja, zes im Roda sprowadzil na jeden dzien... znowu za to cie wybiora na kolejna kadencje... korki, droga komunikacja miejska, Renoma w tramwajach... to nic, to moze byc... Odpowiedz Link Zgłoś
poprawna_pisownia mam nadzieję, 27.07.07, 09:50 że następnym razem zostaniesz w domu, płaczku szukający dziury w całym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart_bart >Renoma w tramwajach... IP: *.northship.com.pl 27.07.07, 12:54 No tak, przecież mogą bilet sprawdzić! Jak tak można ludzi traktować! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: >Renoma w tramwajach... IP: *.chello.pl 27.07.07, 18:51 a kiedy bedzie zdjecie w gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś