Gość: harry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 22:09 Brawo ukochany Śląsk Wrocław ! wygrana była bardzo blisko !Hej Śląsk! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawian Re: Arka - Śląsk 1:1 IP: *.chello.pl 02.09.07, 23:46 Słabiutke te dziwczyny z Gdyni.A poziom kibicowania - ŻENADA.Tylko bluzgi, bluzgi i bluzgi.Zresztą NAjwiększy Płatnik niedługo przestanie kase dawać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mój Pan Arka - Śląsk 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 23:54 Piłkarz Sobieraj to boiskowy bandyta - czy nie powinien nim zająć się wydział dyscypliny ? a może wystarczy tylko oddział zamknięty i dobry psychiatra. Budżet Arki jest co najmniej sześciokrotnie wyższy od budżetu Śląska a na boisku Arka słabsza nawet ze swoim sędzią. Odpowiedz Link Zgłoś
rybaking1 Arka - Śląsk 1:1 03.09.07, 07:49 R.Janukiewicz :"Przed meczem w ciemno nie wziąłbym 1 punktu, bo przyjechaliśmy tutaj po komplet punktów. Udało nam się objąć prowadzenie a rywale wyrównali po dość przypadkowej bramce. Trzeba się jednak cieszyć z 1 punktu zdobytego na tym trudnym terenie. Uważam, że to co się stało w drugiej połowie było skandaliczne. Gospodarze powinni odpowiednio zabezpieczyć obiekt, żeby takie sytuacje się nie zdarzały, to jest kolejny raz, podobnie było podczas meczu barażowego. Dla mnie to wieśniactwo i buractwo, żeby ukraść szalik wiszący w bramce. Sędzia nie powinien dopuścić , aby osoby postronne znajdowały się w pobliżu murawy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Wszyscy wiedzą że kibice arki to buraki IP: *.e-wro.net.pl 03.09.07, 18:23 > R.Janukiewicz: > Dla mnie to wieśniactwo i buractwo, żeby > ukraść szalik wiszący w bramce. Wszyscy w Polsce wiedzą że kibice Arki to buraki. Dostają od wszystkich po zębach to kroją piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecco Arka - Śląsk 1:1 IP: *.e-wro.net.pl 03.09.07, 20:18 bardzo prosze normalnych kibicow Arki o ocene faktow tzn kradziez wiszacego w bramce szalika wks.a dla sprawcy,,gratulacje,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Arka - Śląsk 1:1 IP: *.e-wro.net.pl 03.09.07, 22:52 Gość portalu: marecco napisał(a): > bardzo prosze normalnych kibicow Arki ... czekaj tatka latka Odpowiedz Link Zgłoś