carollina 11.07.03, 07:26 W realnym życiu, które toczy się poza murami Gdańskiego Zarządu Nieruchomości najniższa cena zazwyczaj idzie w parze z kiepską jakością. A wydawałoby się, że nie mam nic prostszego jak koszenie trawnika... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HS Re: Problem z gdańskimi trawnikami IP: *.penta.gd.pl 11.07.03, 08:32 Na naszym Osiedlu "Młyniec" kosi firma Przeds. Zieleń Miejska czy coś podobnego i super. Pracują szybko dokładnie, od samego rana do wieczora i jest bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
norepinefryna Re: Problem z gdańskimi trawnikami 11.07.03, 12:06 Niestety, jakość koszenia pozostawia w tym roku wiele do życzenia - dodaje Nawrocki. - To dowód, że nie zawsze najniższa cena idzie w parze z jakością. W przyszłym roku weźmiemy to pod uwagę. Ameryke kurwa odkryl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRÓLIK Re: Problem z gdańskimi trawnikami AGATOM... IP: 62.233.169.* 11.07.03, 14:58 To teraz już wiem kto mi sprząta klatkę schodową. Pracownice to ładne młode dziewczyny,ciekawy jestem czy są oficjalnie zatrudnione na fuul etat czy na zlecenie. Odpowiedz Link Zgłoś