anmasok 15.10.07, 11:07 Na Rzeczypospolitej na Przymorzu były hurtownie/sklepy odzieżowe/obuwnicze itp. Juz ich nie ma. Czy ktos wie czy zostały gdzieś przeniesione? A jak tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herezja Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz 15.10.07, 13:21 Zdaje sie, że sa teraz na Chrobrego, tam, gdzie kiedyś był komm&kauf, a potem Nomi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiareczka Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz 15.10.07, 13:34 z tego co ja wiem, to nazwali to centrum chrobrego, ale miesci się tam gdzie wcześniej NOMI (tylko nie wiem jaka to ulica, hallera?) byłam tam... nie warto jechać... teraz to jest dokładnie 33 boxy, niewiele.... ciekawe gdzie pozostali się podziali? Odpowiedz Link Zgłoś
anmasok Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz 15.10.07, 14:48 No szkoda, a tyle ich było. I w jednym miejscu. A czy gdzies w Gdańsku jest takie miejsce jak było na przymorzu? wiecie coś. Taka 2 gildia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nep tun Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz IP: *.chello.pl 15.10.07, 19:53 na ul. Chrobrego, po dawnym NOMI. Reszta pewnie do Gildii itp. Za dużo miejsc na tego typu handel nie zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 13:10 witaj.do konca miesiaca sa jeszcze dwa pawilony czynne sa bardzo duze obnizki cen ,bo sie wysprzedaja z towaru,mozna za grosze kupic towar podaje adres przymorze ul, rzeczypospolitej 4 pawilon A boks 28 pozdrawiam szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 12:06 witam cie.pozostali zostali w hurtowni pawilon B boks 28 jest wyprzedasz i mozna kupic bardzo taniop rzeczy pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela_wolska Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz 19.10.09, 20:59 witam ja dopiero otworzyłam sklep i interesują mnie hurtownie odziezy mlodzieżowej.jestem z małej miejscowości gdzie rządzi Lódż.byłabym wdzięczna za podanie jakich kolwiek informacji o towarach w hurtowniach w Gdańsku,lub o innych.iza280675@wp.pl z Góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuz ulica Chrobrego IP: *.fbx.proxad.net 15.10.07, 21:48 Ulica Chrobrego we Wrzeszczu, naprzeciwko cemtarza w dawnym Nomi Odpowiedz Link Zgłoś
englein Re: ulica Chrobrego 16.10.07, 13:33 To ja jeszcze zapytam w jakich godzinach to nowe sklepy na Chrobrego jest czynne. Czy tak jak na Rzeczypospolitej do 16-17? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cziki Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz IP: *.109.192.213.cable.satra.pl 27.05.08, 17:47 są przeniesione tam gdzie był nomi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaaa Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz IP: *.chello.pl 28.05.08, 19:59 czynne sa od 10tej do 18 albo i 19. i co wazne w sobote tez tak dluzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiLi Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz IP: *.107.192.213.cable.satra.pl 20.12.08, 23:21 Na ul. Bolesława Chrobrego na Zaspie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 13:16 2 pawilonu zostaly sa duze przeceny pawilon A boks 28 rzeczypospolitej 4 pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 11:57 przepraszam ale zaszla pomylka zostal jede3n pawilon B BOKS 28 TAM MOZESZ ZAOPATRZYC SIE W TANIE CIUCHY pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona ;) Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz IP: *.chello.pl 05.01.10, 22:09 tak zostaly przeniesione teraz są na ul. chrobrego w Gdansku wrzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
polka.b Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz 23.09.15, 10:42 Czy przeniesione na Chrobrego sklepy oferują obecnie odzież damską w hurcie? Jak wyglądają ceny i czy można się tam zaopatrzyć w towar do butiku? Szukam modnej odzieży z importu w dobrej cenie. Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 14:57 teraz to my mamy hurtownie w domu.baraki zostaly juz zburzone pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Hurtownie na Przymorzu, gdzie teraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 20:34 hurtownie sa juz zlikwidowane? Odpowiedz Link Zgłoś