Gość: cmd26 IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 30.07.01, 18:35 Wszedzie pisze, ze tu u nas taka ladna pogoda, a tu prosze: za oknem wiatr coraz wiekszy, cale niebo pokryly chmury, chyba bedzie padac. Ale moze to i dobrze, ja juz mam dosc tych upalow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beast Re: Pogoda IP: *.nsm.pl 30.07.01, 20:07 Spadły może dwie(no,trzy) krople.To dla wiadomości czytających to turystów majacych zamiar odwiedzic 3miasto.U nas co miało napadać to już napadało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmd26 Re: Pogoda IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 30.07.01, 20:17 Gość portalu: beast napisał(a): > Spadły może dwie(no,trzy) krople.To dla wiadomości czytających to turystów > majacych zamiar odwiedzic 3miasto.U nas co miało napadać to już napadało:) Ojejku, bardzo przepraszam, swoja wypowiedzia odstraszam turystow (a sam narzekam, ze jest ich coraz mniej). W Sopocie nic nie spadlo, a teraz znowu nie ma chmur - wiec przyjezdzajcie ludzie, przyjezdzajcie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Pogoda IP: *.nsm.pl 30.07.01, 20:21 No,żeby mi to było ostatni raz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmd26 Re: Pogoda IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 30.07.01, 20:22 Gość portalu: beast napisał(a): > No,żeby mi to było ostatni raz;) przepraszam, zachowalem sie jak gowniarz, to sie juz nigdy wiecej nie powtorzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Dla mnie bomba IP: 10.10.41.* 31.07.01, 23:26 Wtorkowa pogoda była co najmniej OK. Nie za gorąco, nie za chłodni a co najwazniejsze nie za duszno. I tak mam nadzieję zostanie. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: IP: *.*.*.* 02.08.01, 11:50 Wybieram sie do was jako turystka. Jestem z innego forum, ale wpadlam by dowiedziec sie ktore plaze sa otwarte i gdie mozna plywac ? Bede w hotelu "POSEJDON" gdzie mam najblizej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: IP: *.nsm.pl 02.08.01, 12:06 Najbliżej masz do Jelitkowa.Chyba wszystkie plaze w Gdansku(może poza ta w okolicach Kołobrzeskiej) sa otwarte w tym roku,otworzyli nawet ta przy molo w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: IP: *.nsm.pl 02.08.01, 21:01 Okazuje sie ,że własnie sanepid zamknął plaże w Brzeźnie i na Przymorzu. Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: 02.08.01, 21:03 Gość portalu: beast napisał(a): > Okazuje sie ,że własnie sanepid zamknął plaże w Brzeźnie i na Przymorzu. to kara Boska na gdanszczan, za to, ze sprzeciwiaja sie zmiany nazwy forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: IP: *.nsm.pl 02.08.01, 21:06 Boga w to nie mieszaj;)Po prostu urzednicy byli upierdliwi,jak sądze... Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: 02.08.01, 21:10 Gość portalu: beast napisał(a): > Boga w to nie mieszaj;)Po prostu urzednicy byli upierdliwi,jak sądze... nie urzednicy ale pracownicy ibngru ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: 02.08.01, 21:12 cmd26 napisał(a): > Gość portalu: beast napisał(a): > > > Boga w to nie mieszaj;)Po prostu urzednicy byli upierdliwi,jak sądze... > > nie urzednicy ale pracownicy ibngru ;)))))))))) po przeczytaniu mojego postu stwierdzam, ze nikt nie zrozumie o co chodzi wiec tlumacze: beastowi zapewnie chodzilo z tymi urzednikami o zamkniecie mola a ja mialem na mysli ludzi, ktorzy sprzeciwiaja sie zmianie nazwy forum Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: 02.08.01, 23:55 Gość portalu: beast napisał(a): > jeden,jeden "ludź" sie sprzeciwia. masz pewnosc, ze tylko jeden? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Pogoda IP: *.ibngr.edu.pl 07.08.01, 16:21 Dzisiaj pogoda jest iscie monsunowa Słoneczko Zaraz potem rzesisty deszczyk I znowu słoneczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Pogoda 07.08.01, 16:30 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Dzisiaj pogoda jest iscie monsunowa > Słoneczko > Zaraz potem rzesisty deszczyk > I znowu słoneczko:) z zycia wziete: o sloneczko - powiesze pranie o deszczyk - @#$$@ zdejmie pranie pranie zdjete - o sloneczko wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś