emilekk 21.07.09, 19:23 mało jest informacji o tym hotelu, a znajomi trafili do niego z fortuny Sun fun 4*. Gdzie leży ten hotel, i jak dalego jest od Hadaba??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walet Re: znacie hotel TIRAN SHARM???? 21.07.09, 21:17 Zupelnie ostatni hotel - na północnym krańcu plaży Nabq , świeżo otwarty. Poproś znajomych żeby opisali bo są tam jednymi z pierwszych . Odpowiedz Link Zgłoś
walet Re: znacie hotel TIRAN SHARM???? 21.07.09, 21:19 Pelna nazwa to Louis Tiran Sharm www.louishotels.com/hotel_EGT_SHR-TRN_Louis_Tiran_Sharm.html Odpowiedz Link Zgłoś
emilekk Re: znacie hotel TIRAN SHARM???? 22.07.09, 05:27 tej hotel z sun fun ma 4* i pełna jego nazwa to Tiran Sharm. www.traveligo.pl/travel.php/688/136069/2009-07-21/Tiran- jest nowy i ma 5*. Chyba ze Sun Fun ma gest i daje hotele o gwiazdkę wiecej w fortunie. Ja dzisiaj będę na Hadabie i ciekawi mnie jak daleko jestesmy od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_nowa_ja Re: znacie hotel TIRAN SHARM???? 24.07.09, 12:02 korzystałam z oglądania rafy połozonej w pobliżu tego hotelu. Hotel oglądałam z zewnatrz. Pokoje połozone na parterze mają prywatne baseniki zaraz przy wyjściu z tarasu balkonowego, ładne baseny, dla dzieciaczków zrobione są klimatyzowane namioty z mnóstwem kolorowaych zabawek. Trwają tam jeszcze prace budowlane, ale wszystko wygląda naprawdę ładnie ... no i widok .. połączenie gór z morzem - cudnie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
walet Re: znacie hotel TIRAN SHARM???? 24.07.09, 14:25 Tyle tylko ,ze ten Louis Tiran Sharm na końcu Nabq (otwarty 15.07.2009 ) to nie ten Tiran Sharm z ruletki SunFun. Odpowiedz Link Zgłoś
ec67 Re: znacie hotel TIRAN SHARM???? 09.09.09, 17:56 Hotel jest super. Byłam tam teraz 2 tyg (od 20 VIII) basen i barek full wypas obsluga i wyposazenie oki jedzenie wyborowe brak internetu i fatalna rezydentka z alfa star jesli ktos chce fotki hotelu prosze o kontakt @ Odpowiedz Link Zgłoś
ec67 Re: znacie hotel TIRAN SHARM???? 09.09.09, 17:58 usytuowany w dzielnicy Montaza, 7 km od lotniska i 15 od Naama Bay. Plaza mała ale fajna, fantastyczna rafa koralowa. Barek przy plazy Odpowiedz Link Zgłoś