kl10 30.10.07, 09:46 Czy ktoś może polecić dobry gabinet weterynaryjny najlepiej na Przymorzu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elissa2 Re: Weterynarz - Przymorze 30.10.07, 23:47 Na Przymorzu niestety nie znam. Natomiast niedaleko, na osiedlu pod lasem, jest bardzo dobry gabinet p.Dominiki Sontag i p.Katarzyny Taube www.lecznica.gda.pl/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Weterynarz - Przymorze IP: *.wp-sa.pl 31.10.07, 07:47 Nie wiem czy taki dobry... jakies 2 lata temu pani Sontag podczas wizyty domowej naraz odrobaczyla i zaszczepila mi kotke, czego sie absolutnie nie robi jednoczesnie, ktora dodatkowo miala poczatek infekcji i co bylo pani Sontag zglaszane - nawet raczyla obejrzec gardlo... organizm kotki zostal tak oslabiony przez odrobaczenie i szczepienie, ze 2 tygodnie walczylam o jej zycie - poniewaz infekcja rozwinela sie w powazna chorobe. Zdecydowanie nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Weterynarz - Przymorze IP: 213.195.180.* 31.10.07, 09:27 A co sądzicie o gabinecie wet. na Piastowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Weterynarz - Przymorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 12:42 Zamiast szukać weterynarza proponuje poszukać LEKARZA WETERYNARII - Będziesz mieć fory już na dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Weterynarz - Przymorze 01.11.07, 11:35 Najlepszy jakiego znam znajduje się w Rumi. Moim zdaniem do innych nie warto chodzzić. Mieszkam na Przymorzu a mimo to dojeżdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Weterynarz - Przymorze IP: *.chello.pl 01.11.07, 17:55 Na ulicy Obrońców Wybrzeża, przy przystanku 148 i 127, naprzeciwko nowych pomarańczowych wieżowców, jest gabinet w którym pracuje Pan doktor i Pani doktor. O ile Pan jest bucem i niemiło go wspominam, o tyle Pani jest rewelacyjna. Zaangażowana, kompetentna i najważniejsze: od razu widać że uwielbia zwierzęta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
piot-r Re: Weterynarz - Przymorze 02.11.07, 13:42 Tam z tego co pamietam jest dwoch panow doktorow z ktorych tylko jeden jest bucem. Wspominam ich dobrze, moje dwie kotki rowniez. Zdecydowanie nie polecam lecznicy na Kaprow w Oliwie, dwie wizyty z dwoma chorymi kotkami skonczyly sie uspieniem, a podczas badania nieprzytomny juz kot zlecial panu konowalowi ze stolu na podloge. Doktor badal kilka zwierzat na raz, i caly czas zarzucal niekompetencje innym weterynarzom ktorych zawsze odwiedzalem, jedyne co go bardzo interesowalo to ile mam zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
neufahrwasser_in Re: Weterynarz - Przymorze 02.11.07, 17:12 weterynarz-gdansk.pl/index.html W 100% polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Weterynarz - Przymorze IP: *.chello.pl 02.11.07, 21:30 weterynarza na Kaprów też nie polecam. Przyjechał na wizytę domową zrobił psu zastrzyk, skasował grubo. Następnego dnia rano w miejscu robienia zastrzyku pies miał wielką bańkę. Okazało się że zastrzyk został źle wykonany i czekało nas kolejne leczenie, w tym miejscu zrobił się ropniak.Pies - biedak się namęczył. Odpowiedz Link Zgłoś