misiek121319 30.11.07, 18:29 W Gdansku bedzie ANTONIO PELINGAN, "cudotworca" z Filipin. Czy mial ktos doczynienia z ta osoba? Czy naprawde pomaga czy to po prostu oszust? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jantoni.jajcorz Re: antonio pelingan cudotworca 30.11.07, 19:29 Wg zasłyszanych informacji od "pacjentów" to szarlatan!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozart Re: antonio pelingan cudotworca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 19:40 tez jestem ciekawy czy cos o nim ktos slyszal. SzArlatan? a co takiego robi? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaryn Re: antonio pelingan cudotworca 01.12.07, 00:03 TEZ NIE WIERZE W TAKIE RZECZY,JEDNAK MOJ TATA MIAL OD PEWNEGO CZASU PROBLEMY Z KOLANEM.DOKUCZAL MU TAK SILNY BOL,ZE NIE MOGL NORMALNIE CHODZIC,SIEDZIEC A NAWET SPAC.NIE POMOGLY ZADNE MASCI NA SILNE BOLE.WYBRAL SIE NA SPOTKANIE Z TYM CUDOTWORCA.PRZEZ KILKA DNI BOL NASILIL SIE A POZNIEJ...........ZNIKNAL.MOZE CZASAMI WARTO UWIERZYC BO WIARA PODOBNO TEZ CZYNI CUDA:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek121319 Re: antonio pelingan cudotworca 01.12.07, 10:44 a ile on wzial od Twojego ojca? Mi powiedziano ze 120 zl bierze. nie wiem czy wato isc Odpowiedz Link Zgłoś
monikaryn Re: antonio pelingan cudotworca 01.12.07, 13:55 to bylo na poczatku roku i wzial okolo 100zl.caly seans ojciec fatalnie zniosl,mowil ze czul jakby wszystkie wnetrznosci mu wyjmowal.przez pare dni bilala go glowa,byl oslabiony a pozniej jak reka odjal. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek121319 Re: antonio pelingan cudotworca 04.12.07, 20:42 ten Pan jest teraz w weekend w Gdansku. Jakby ktos byl to prosze o opinie/ Odpowiedz Link Zgłoś