magda_e1 02.02.08, 10:06 widzę, że w sąsiednim bloku plac zabaw jest po prostu uroczy, zadbany... czy jest szansa, że nasz będzie wyglądał podobnie? I też przydałaby się huśtawka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaczekg Re: plac zabaw 04.03.08, 14:54 A ja uważam, że nasz plac zabaw jest praktyczniejszy. Na trawie może sie dziecko przewrócić bez obaw, że sobie coś zrobi, a na placu obok może nie zauważyć krawężnika, no i lepiej upadać na trawę niż piasek :) Po deszczu u nas wydaje mi się, że nie jest tak mokro jak obok. Tylko kosz na śmieci, by sie przydał. A huśtawki to by się przydały :) ale wtedy z lenistwa bym chyba na dłuższe spacery z Kubą nie chodziła, bo wszystko pod nosem byśmy mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_e1 Re: plac zabaw 09.03.08, 18:32 no właśnie te huśtawki najbardziej mi się podobają...sama bym się pohuśtała :) Ten krawężnik to faktycznie niewypał, jeden upadek i głowa rozwalona, co nie? Szkoda tylko, że tak mało jest tu miejsca. A o śmietniku też już wspominałam, tyle że raczej chodziło mi o śmietniki przy klatkach (może niekoniecznie przy wszystkich), albo nawet starczyłyby dwa przy schodach. Może się uda w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś