noting 26.02.08, 10:14 Gdzie znajdę salon kosmetyczny w Gdańsku, który wykonuje peeling kawitacyjny? Najlepiej w centrum Gdańska lub we Wrzeszczu, na Morenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turhotel Re: Salon kosmetyczny Gdańsk 26.02.08, 13:49 Gdańsk, ul. Obrońców Westerplatte 18 /1, tel. 058 5209282 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noting Re: Salon kosmetyczny Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 13:10 dziękuję, ale to jest w Oliwie albo koło Auchan, to niestety za daleko ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noting Re: Salon kosmetyczny Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 09:51 podbijam wątek, moze jeszcze ktoś coś poleci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Salon kosmetyczny Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 13:45 AURUM Slon Odnowy Biologicznej i Kosmetyki- stajenna 5, koło hotelu Mercure. Polecam gorąco!!!! www.salonaurum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noting Re: Dziękuję:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 12:43 rozumiem, że byłaś osobiście i dlatego polecasz? nie wiesz może jak długie są terminy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Sopot!!! Styl Sopot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 12:01 Wiem, że nie w temacie bo szukasz w okolicy Gdańska, ale Styl Sopot mnie najbardziej przekonał. Peeling kawitacyjny wykonany dokładnie, nie tak jak w amatorskich salonach kosmetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majcia5 jestem za :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.14, 09:20 Moje rzęsy były krótkie i rzadkie. Za poradą koleżanki wybrałam się do salonu Styl w Sopocie na trwałe przedłużanie i zagęszczanie rzęs. To był doskonały wybór. Teraz moje rzęsy wyglądają rewelacyjnie i jestem zachwycona. Zabieg ten przyniósł naprawdę znakomity efekt. Moja oprawa oczu wygląda teraz doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: jestem za :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.14, 10:39 jeżeli chodzi o dobre kliniki medycyny estetycznej w Gdańsku,mogę polecić www.kurban.com.pl robiłam tam korektę kształtu ust. przed zabiegiem miałam trochę obaw,ale ostatecznie wszystko się udało. cenię sobie podejście mojej pani doktor do pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś