Dodaj do ulubionych

Salon kosmetyczny Gdańsk

26.02.08, 10:14
Gdzie znajdę salon kosmetyczny w Gdańsku, który wykonuje peeling
kawitacyjny?
Najlepiej w centrum Gdańska lub we Wrzeszczu, na Morenie.
Obserwuj wątek
    • turhotel semiramida 26.02.08, 13:48
      semiramida.eu/?strona=zabiegi
    • turhotel Re: Salon kosmetyczny Gdańsk 26.02.08, 13:49
      Gdańsk, ul. Obrońców Westerplatte 18 /1, tel. 058 5209282
      • Gość: noting Re: Salon kosmetyczny Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 13:10
        dziękuję,
        ale to jest w Oliwie albo koło Auchan,
        to niestety za daleko ode mnie
    • Gość: noting Re: Salon kosmetyczny Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 09:51
      podbijam wątek, moze jeszcze ktoś coś poleci?
    • Gość: kasia Re: Salon kosmetyczny Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 13:45
      AURUM Slon Odnowy Biologicznej i Kosmetyki- stajenna 5, koło hotelu
      Mercure. Polecam gorąco!!!! www.salonaurum.pl
      • Gość: noting Re: Dziękuję:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 12:43
        rozumiem, że byłaś osobiście i dlatego polecasz?
        nie wiesz może jak długie są terminy?
    • Gość: Sandra Sopot!!! Styl Sopot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 12:01
      Wiem, że nie w temacie bo szukasz w okolicy Gdańska, ale Styl Sopot mnie najbardziej przekonał.
      Peeling kawitacyjny wykonany dokładnie, nie tak jak w amatorskich salonach kosmetycznych.
      • Gość: majcia5 jestem za :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.14, 09:20
        Moje rzęsy były krótkie i rzadkie. Za poradą koleżanki wybrałam się do salonu Styl w Sopocie na trwałe przedłużanie i zagęszczanie rzęs. To był doskonały wybór. Teraz moje rzęsy wyglądają rewelacyjnie i jestem zachwycona. Zabieg ten przyniósł naprawdę znakomity efekt. Moja oprawa oczu wygląda teraz doskonale.
        • Gość: hania Re: jestem za :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.14, 10:39
          jeżeli chodzi o dobre kliniki medycyny estetycznej w Gdańsku,mogę polecić www.kurban.com.pl robiłam tam korektę kształtu ust. przed zabiegiem miałam trochę obaw,ale ostatecznie wszystko się udało. cenię sobie podejście mojej pani doktor do pacjenta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka