Gość: wojek dobra rada IP: 212.125.240.* 05.03.08, 19:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Gorączka "Monopoly". Głosujcie na Gdynię! IP: *.chello.pl 05.03.08, 20:08 Ja Ciebie też przepraszam, ale palant jesteś. Głosuję na Gdynię i na Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Gorączka "Monopoly". Głosujcie na Gdynię! IP: *.nsm.pl 05.03.08, 20:24 nie i 3x nie dla gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GDYNIA TYLKO GDYNIA !!! IP: *.chello.pl 05.03.08, 20:56 Ci co namawiaja do glosowania na Gdynie i Szczecin to szczecinianie--na tym polega ich taktyka ,zeby nas dogonic.Wystarczy spojrzec na IP tych osob :)-oczywiscie u siebie w szczecinie kategorycznie zabraniaja glosowania na cokolwiek innego ;) -tacy dwulicowi sa paprykarze ! W odpowiedzi zawsze odpisuje ,ze oni glosuja na oba miasta !hahaha __LUDZIE patrzcie na IP tych osob i na ich profil w nasza-klasa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIM skandal!! IP: 213.199.217.* 06.03.08, 07:01 TO JEST JAKIES KOMPLETNE NIEPOROZUMIENIE, ZAMIAST ZAJMOWAć SIę POWAżNYMI SPRAWAMI W POWAZNYM MAGISTRACIE PAN "SZCZUR" I JEGO SWITA CODZIENNIE KLIKAJA NA JAKAS TAM GRE PLANSZOWA, MAM WOBEC TEGO PYTANIE: NIECH PAN "SZCZUR" WYMIENI W TAKIM RAZIE 3 ZACNE HOTELE GDYńSKIE W KTóRYCH BEDZIE PRZYJMOWAL PLANSZOWYCH GOSCI, A MOZE TAK WOGOLE CALE PLANOWANIE GDYNI PRZENIESIEMY NA PLANSZE BEDZIE WESELEJ (..AAA ZAPOMNIALEM... NA PLANSZOWEJ GRZE MOZNA UMIESCIC DOMEK KOLO DOMKU I HOTEL KOLO HOTELU - JEDEN PRZY DRUGIM - JAK JEDEN Z WYDZIALOW GDYNSKIEGO MAGISTARATU LUBI STAWIAC W REALU - BUDYNKI MIESZKALNE JEDEN NA DRUGIM WBREW MIESZKANCOM TEGO MIASTA!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: skandal!! IP: 194.202.236.* 06.03.08, 09:29 Ja wole takie miasto gdzie prezedent znajdzie chwile czasu na uśmiech i promocje miasta. A tak na mnie działa ta akcja uśmiecham się i reklamuje gdynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luis Re: skandal!! IP: 213.17.251.* 06.03.08, 11:51 Jestem gdynianinem, ale nie kumam tej akcji. O jaka promocję dla miasta chodzi? O napis na kawałku tekturki w grze planszowej? Wolałbym żeby władze miasta z takim zapałem zaczęły walczyc ze źle zaparkowanymi samochodami, bo miasto zaczyna przypominac jakis Bangladesz - kierowcy parkują gdzie chcą i jak chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Grajter Żal mi tych smutnych ludzi... IP: *.miasto.gdynia.pl 06.03.08, 12:02 Niektórym trudno zrozumiec ten entuzjazm, pogodny nastrój,sympatie i poczucie więzi ze swoim miastem. I żal tych ludzi, którzy tak maja. Bo głosowanie w Monopoly, to nie promocyjna akcja urzedników, tylko pospolite ruszenie ludzi którzy widza w tym okazje i do zabawy i do zamanifestowania swoich serdecznych emocji i jest w tym także odrobina adrenaliny. I co w tym złego, co skandalicznego? Doprawdy, żal tych smutnych, zacietrzewionych i podejrzliwych ludzi, którzy maja za złe i wietrza nawet w tak sympatycznej akcji afery i okazje do tchórzliwych oskarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luis Re: Żal mi tych smutnych ludzi... IP: 213.17.251.* 06.03.08, 12:33 Proponuję ten entuzjazm, pogodny nastrój,sympatie i poczucie więzi ze swoim miastem mieszkańcy skanalizowali w jakiś pozyteczny sposób dla naszego miasta np sprzątali gów.. po swoich burkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuber Re: Żal mi tych smutnych ludzi... IP: *.chello.pl 06.03.08, 14:30 Jedno nie wyklucza drugiego, ani trzeciego... Należy i sprzątać po swoim burku i myśleć przy parkowaniu (tak, tak - bo to zależy przede wszystkim od MYŚLENIA ludzi, a nie tylko działań urzędniczych) i spokojnie można sobie kliknąć raz dziennie (15 sekund), biorąc udział w fajnej zabawie. Czy promocja miasta będzie? Jest już teraz! Ja się dowiedziałem kilku ciekawych rzeczy o miastach-kontrkandydatach z finałowej dwudziestki. Pewnie gdyby nie ten konkurs to bym nie wiedział. I podobnie jest w wielu innych miastach. Już sobie wyobrażam tajwańczyków którzy googlują zawzięcie co to za Gdynia, która depcze po piętach Taipei:)))) - bezcenne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orlicz-Dreszera urzędniczka Grajter.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 16:30 znowu zamiast pracą zajmuje się pierdołami. Kiedy nie ma zadnych REALNYCH sukcesów (poza robionymi na zamówienie rankingami Forbes), trzeba ludzi otumanić grą dla dzieci. Żałosne, komuna na problemy dawała gorzałę, Szczurek daje tani nacjonalizm i klikanie myszką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Adamczyk Re: urzędniczka Grajter.. IP: *.mobileinternet.proximus.be 07.03.08, 01:01 Doprawdy nie rozumiem o co Pani chodzi, co w tym złego, że urzędnik włącza się w akcję promocyjną swego miasta ? Bo co do tego, że jest to dobra promocja chyba nie ma Pani wątpliwości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Adamczyk Re: Żal mi tych smutnych ludzi... IP: *.mobileinternet.proximus.be 07.03.08, 00:44 Gratuluję celnej riposty Joasiu i gorąco pozdrawiam. P.S. Jeszcze nie oddałem głosu, ale zaraz to zrobię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia GDYNIA- miasto przerośniętych ambicji IP: *.nagrol.com.pl 06.03.08, 14:46 nie wiem czy slyszeliscie o ostatniej dyskusji na temat sensu lotniska w babich dolach (wypowiedzi w radiu gdansk wczoraj Szczurka i dzisiaj Machczynskiego). Zainteresowanym polecam analize PWHC jaka EPGD umiescilo na swoich stronach www.airport.gdansk.pl/service/pl/index2.php?click=aktualnosci&akt_id=1301#ID1301 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Szczecin ma większe szanse! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 18:30 Głosujemy na Szczecin. Jest rozpoznawany nie tylkow Polsce ale i np. w Niemczech. A Gdynia? Miasto które zostało wybudowane w latach 30-tych XXw.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuber Re: Szczecin ma większe szanse! IP: *.chello.pl 06.03.08, 18:34 No cóż wiek to znakomity argument. Równie dobry jak oszczędzenie kłopotów w wymówieniu nazwy Szczecin anglosasom:))) Spokojnie klikam sobie na Gdynię - miasto z morza i marzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acapulco Re: Szczecin ma większe szanse! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 19:03 Miejsce na planszy swiatowej edycji gry to jest cos! Przeciez kazdy potrafi wymienic co najmniej jedno miasto ktre jest na planszy. jak bedzie Szczecin na przyklad to bedzie to doskonala promocja. Moze ktos z najdlaszych zakatkow swiata wpisze w google szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamessz Re: Szczecin ma większe szanse! IP: 83.168.106.* 06.03.08, 19:14 SZCZECIN !!! Powinnismy głosować i na Szczecin i na Gdynie żeby zdetronizować Taipei - Nie bedzie warszawy a beda 2 miasta z nad morza !!! Górą Szczecin i Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLKA Gorączka "Monopoly". Głosujcie na Gdynię! IP: *.tktelekom.pl 06.03.08, 19:31 a ja głosuję codziennie, mimo że nie jestem z Pomorza. super akcja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ze szczecina:- Re: Gorączka "Monopoly". Głosujcie na Gdynię! IP: *.chello.pl 06.03.08, 19:55 A czemu to GAzeta robi reklame tylko Gdyni i to na pierwszej stronie. Oj Gazeto gazeto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.g. Re: Gorączka "Monopoly". Głosujcie na Gdynię! IP: *.szczecin.mm.pl 06.03.08, 22:26 S Z C Z E C I N !!!!!!!! To jedno z najpiękniejszych miast na Ziemi - magiczny mariaż bezkresnych wodno-wyspowych pejzaży i dwóch starych kompleksów leśnych (Puszcza Wkrzańska wdziera się do Centrum poprzez kompleks Parku Kasprowicza)w połączeniu z wykwintną "spatynowaną" architekturą śródmieścia wpisaną w labirynt XIXwiecznego, "gwiezdnego" układu urbanistycznego.Do tego duży potencjał dzielnic nadodrzańskich, ciągnących się kilometrami wzdłuż rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba berta Szczecin - pociotki 'działkowca' IP: *.such.nat.hnet.pl 06.03.08, 22:56 milion razy wolę Gdynię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Gorączka "Monopoly". Głosujcie na Gdynię! IP: 91.66.237.* 06.03.08, 23:46 Tak! puszcza zdecydowanie wdziera się do centrum razem z człekokształtnymi drechami. Ale muszę przyznać, że naprawdę się uśmiałem na określenie "spatynowana". To znaczy zaniedbana i nie remontowana od czasów wojny. Szczecin nigdy nie był polski i tak długo nie będzie jak długo Polacy o niego nie zadbają. A na razie zajmują się tanim kopiowaniem berlińskich drobiazgów jak np. kolorystyka tramwai. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Szczecin Tylko Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 06.03.08, 20:36 jak wyżej - głosuj na Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natan Adler głosujcie na Szczecin!!! IP: *.szczecin.mm.pl 06.03.08, 20:40 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex wspaniale IP: 81.190.127.* 06.03.08, 20:47 wpakowanie tekstu pod gdynie w sytuacji, gdy walczy także szczecin oznacza, ze redaktorzy portalu nie rozumieją o co tu chodzi. szkoda pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podr0znik A co z dworcami??? IP: *.npgo.pl 06.03.08, 20:52 Włoszczowa Północ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hov Monopoly ????? IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 06.03.08, 20:57 To ktos jeszcze gra w ta nudna i staroswiecka gre? Jak na planszy znajdzie sie jakis Szczecin albo rownie egzotyczna Gdynia, to sprzedaz spadnie katastrofalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: Monopoly ????? IP: *.chello.pl 06.03.08, 21:59 Nie dość, że Gazeta Wyborcza Trójmiasta dała ciała milcząc o Monopoly. To teraz wciska na stronę Trójmiasta, materiał tv ze Szczecina... :( Czemu na gazeta/szczecin nie ma nic o głosowaniu na Gdynię??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZCZECINIANKA Re: Monopoly ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 08:55 a mnie sie nie podoba, ze na ogólnopolskiej stronie gazety zachęcają do glosowania na gdynię, ale może przez mój patriotyzm lokalny się czepiam :) W każdym razie głosujcie na Szczecin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopociak Re: Monopoly ????? IP: *.chello.pl 07.03.08, 11:35 W każdym artykule jest wzmianka rownież o Szczecinie. Nie ma linku do głosowania na Gdynię tylko ogólny link do listy wszystkich miast. Więc każdy może sobie sam wybrać na kogo chce głosować: Gdynię, Szczecin, czy i Gdynię i Szczecin, albo cokolwiek innego. Kolejna sprawa: dlaczego media piszą tyle o Gdyni????? To się nazywa PR: ktoś u nas ładnie zadbał, aby materiały do mediów dotarły. I zrobił to skutecznie: www.youtube.com/watch?v=y02iQYsMses www.youtube.com/watch?v=qjcSnNJW1Jk www.youtube.com/watch?v=kdyjuHK9NcI Poza tym idea wywalczenia dzikiej karty dla polskiego miasta powstała właśnie w Gdyni, a Szczecin to podłapał i stara się Gdynię gonić. I musi gonić w klikaniu, jak i w promocji w mediach. Dopijam poranną kawę i klikam... na GDYNIĘ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj I tak wygra Szczecin!!! IP: 83.168.75.* 09.03.08, 09:41 Heja heja heja ho!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś