Dodaj do ulubionych

Gorączka "Monopoly". Głosujcie na Gdynię!

IP: 212.125.240.* 05.03.08, 19:34
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Gorączka "Monopoly". Głosujcie na Gdynię! IP: *.chello.pl 05.03.08, 20:08
      Ja Ciebie też przepraszam, ale palant jesteś.
      Głosuję na Gdynię i na Szczecin.
    • Gość: normalny Gorączka "Monopoly". Głosujcie na Gdynię! IP: *.nsm.pl 05.03.08, 20:24
      nie i 3x nie dla gdyni
    • Gość: GDYNIA TYLKO GDYNIA !!! IP: *.chello.pl 05.03.08, 20:56
      Ci co namawiaja do glosowania na Gdynie i Szczecin to szczecinianie--na tym
      polega ich taktyka ,zeby nas dogonic.Wystarczy spojrzec na IP tych osob
      :)-oczywiscie u siebie w szczecinie kategorycznie zabraniaja glosowania na
      cokolwiek innego ;) -tacy dwulicowi sa paprykarze !
      W odpowiedzi zawsze odpisuje ,ze oni glosuja na oba miasta !hahaha __LUDZIE
      patrzcie na IP tych osob i na ich profil w nasza-klasa !
    • Gość: JIM skandal!! IP: 213.199.217.* 06.03.08, 07:01
      TO JEST JAKIES KOMPLETNE NIEPOROZUMIENIE, ZAMIAST ZAJMOWAć SIę POWAżNYMI
      SPRAWAMI W POWAZNYM MAGISTRACIE PAN "SZCZUR" I JEGO SWITA CODZIENNIE KLIKAJA NA
      JAKAS TAM GRE PLANSZOWA, MAM WOBEC TEGO PYTANIE: NIECH PAN "SZCZUR" WYMIENI W
      TAKIM RAZIE 3 ZACNE HOTELE GDYńSKIE W KTóRYCH BEDZIE PRZYJMOWAL PLANSZOWYCH
      GOSCI, A MOZE TAK WOGOLE CALE PLANOWANIE GDYNI PRZENIESIEMY NA PLANSZE BEDZIE
      WESELEJ (..AAA ZAPOMNIALEM... NA PLANSZOWEJ GRZE MOZNA UMIESCIC DOMEK KOLO DOMKU
      I HOTEL KOLO HOTELU - JEDEN PRZY DRUGIM - JAK JEDEN Z WYDZIALOW GDYNSKIEGO
      MAGISTARATU LUBI STAWIAC W REALU - BUDYNKI MIESZKALNE JEDEN NA DRUGIM WBREW
      MIESZKANCOM TEGO MIASTA!)
      • Gość: raf Re: skandal!! IP: 194.202.236.* 06.03.08, 09:29
        Ja wole takie miasto gdzie prezedent znajdzie chwile czasu na uśmiech i promocje miasta.
        A tak na mnie działa ta akcja uśmiecham się i reklamuje gdynie :)
        • Gość: luis Re: skandal!! IP: 213.17.251.* 06.03.08, 11:51
          Jestem gdynianinem, ale nie kumam tej akcji. O jaka promocję dla
          miasta chodzi? O napis na kawałku tekturki w grze planszowej?
          Wolałbym żeby władze miasta z takim zapałem zaczęły walczyc ze źle
          zaparkowanymi samochodami, bo miasto zaczyna przypominac jakis
          Bangladesz - kierowcy parkują gdzie chcą i jak chcą.
          • Gość: Joanna Grajter Żal mi tych smutnych ludzi... IP: *.miasto.gdynia.pl 06.03.08, 12:02
            Niektórym trudno zrozumiec ten entuzjazm, pogodny nastrój,sympatie i
            poczucie więzi ze swoim miastem. I żal tych ludzi, którzy tak maja.
            Bo głosowanie w Monopoly, to nie promocyjna akcja urzedników, tylko
            pospolite ruszenie ludzi którzy widza w tym okazje i do zabawy i do
            zamanifestowania swoich serdecznych emocji i jest w tym także
            odrobina adrenaliny.
            I co w tym złego, co skandalicznego?
            Doprawdy, żal tych smutnych, zacietrzewionych i podejrzliwych ludzi,
            którzy maja za złe i wietrza nawet w tak sympatycznej akcji afery i
            okazje do tchórzliwych oskarzeń.
            • Gość: luis Re: Żal mi tych smutnych ludzi... IP: 213.17.251.* 06.03.08, 12:33
              Proponuję ten entuzjazm, pogodny nastrój,sympatie i poczucie więzi
              ze swoim miastem mieszkańcy skanalizowali w jakiś pozyteczny sposób
              dla naszego miasta np sprzątali gów.. po swoich burkach.
              • Gość: Kuber Re: Żal mi tych smutnych ludzi... IP: *.chello.pl 06.03.08, 14:30

Jedno nie wyklucza drugiego, ani trzeciego... Należy i sprzątać po swoim burku i
                myśleć przy parkowaniu (tak, tak - bo to zależy przede wszystkim od MYŚLENIA
                ludzi, a nie tylko działań urzędniczych) i spokojnie można sobie kliknąć raz
                dziennie (15 sekund), biorąc udział w fajnej zabawie. Czy promocja miasta
                będzie? Jest już teraz! Ja się dowiedziałem kilku ciekawych rzeczy o
                miastach-kontrkandydatach z finałowej dwudziestki. Pewnie gdyby nie ten konkurs
                to bym nie wiedział. I podobnie jest w wielu innych miastach. Już sobie
                wyobrażam tajwańczyków którzy googlują zawzięcie co to za Gdynia, która depcze
                po piętach Taipei:)))) - bezcenne!
            • Gość: Orlicz-Dreszera urzędniczka Grajter.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 16:30
              znowu zamiast pracą zajmuje się pierdołami. Kiedy nie ma zadnych
              REALNYCH sukcesów (poza robionymi na zamówienie rankingami Forbes),
              trzeba ludzi otumanić grą dla dzieci. Żałosne, komuna na problemy
              dawała gorzałę, Szczurek daje tani nacjonalizm i klikanie myszką.
              • Gość: Michał Adamczyk Re: urzędniczka Grajter.. IP: *.mobileinternet.proximus.be 07.03.08, 01:01
                Doprawdy nie rozumiem o co Pani chodzi, co w tym złego, że urzędnik
                włącza się w akcję promocyjną swego miasta ? Bo co do tego, że jest
                to dobra promocja chyba nie ma Pani wątpliwości ?
            • Gość: Michał Adamczyk Re: Żal mi tych smutnych ludzi... IP: *.mobileinternet.proximus.be 07.03.08, 00:44
              Gratuluję celnej riposty Joasiu i gorąco pozdrawiam.
              P.S.
              Jeszcze nie oddałem głosu, ale zaraz to zrobię :)

• Gość: Wiesia GDYNIA- miasto przerośniętych ambicji IP: *.nagrol.com.pl 06.03.08, 14:46
      nie wiem czy slyszeliscie o ostatniej dyskusji na temat sensu
      lotniska w babich dolach (wypowiedzi w radiu gdansk wczoraj Szczurka
      i dzisiaj Machczynskiego). Zainteresowanym polecam analize PWHC jaka
      EPGD umiescilo na swoich stronach
      www.airport.gdansk.pl/service/pl/index2.php?click=aktualnosci&akt_id=1301#ID1301
    • Gość: Marcin Szczecin ma większe szanse! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 18:30
      Głosujemy na Szczecin. Jest rozpoznawany nie tylkow Polsce ale i np. w Niemczech. A Gdynia? Miasto które zostało wybudowane w latach 30-tych XXw.?
      • Gość: Kuber Re: Szczecin ma większe szanse! IP: *.chello.pl 06.03.08, 18:34
        No cóż wiek to znakomity argument. Równie dobry jak oszczędzenie kłopotów w
        wymówieniu nazwy Szczecin anglosasom:)))
        Spokojnie klikam sobie na Gdynię - miasto z morza i marzeń!
        • Gość: acapulco Re: Szczecin ma większe szanse! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 19:03
          Miejsce na planszy swiatowej edycji gry to jest cos! Przeciez kazdy
          potrafi wymienic co najmniej jedno miasto ktre jest na planszy. jak
          bedzie Szczecin na przyklad to bedzie to doskonala promocja. Moze
          ktos z najdlaszych zakatkow swiata wpisze w google szczecin.
          • Gość: jamessz Re: Szczecin ma większe szanse! IP: 83.168.106.* 06.03.08, 19:14
            SZCZECIN !!! Powinnismy głosować i na Szczecin i na Gdynie żeby
            zdetronizować Taipei - Nie bedzie warszawy a beda 2 miasta z nad
            morza !!! Górą Szczecin i Gdynia
    • Gość: KAROLKA Gorączka "Monopoly". Głosujcie na Gdynię! IP: *.tktelekom.pl 06.03.08, 19:31
      a ja głosuję codziennie, mimo że nie jestem z Pomorza.
      super akcja!
      • Gość: nie ze szczecina:- Re: Gorączka "Monopoly". Głosujcie na Gdynię! IP: *.chello.pl 06.03.08, 19:55
        A czemu to GAzeta robi reklame tylko Gdyni i to na pierwszej
        stronie. Oj Gazeto gazeto.
      • Gość: k.g. Re: Gorączka "Monopoly". Głosujcie na Gdynię! IP: *.szczecin.mm.pl 06.03.08, 22:26
        S Z C Z E C I N !!!!!!!!
        To jedno z najpiękniejszych miast na Ziemi - magiczny mariaż
        bezkresnych wodno-wyspowych pejzaży i dwóch starych kompleksów
        leśnych (Puszcza Wkrzańska wdziera się do Centrum poprzez kompleks
        Parku Kasprowicza)w połączeniu z wykwintną "spatynowaną"
        architekturą śródmieścia wpisaną w labirynt
        XIXwiecznego, "gwiezdnego" układu urbanistycznego.Do tego duży
        potencjał dzielnic nadodrzańskich, ciągnących się kilometrami wzdłuż
        rzeki.
        • Gość: gruba berta Szczecin - pociotki 'działkowca' IP: *.such.nat.hnet.pl 06.03.08, 22:56
          milion razy wolę Gdynię!
        • Gość: mn Re: Gorączka "Monopoly". Głosujcie na Gdynię! IP: 91.66.237.* 06.03.08, 23:46
          Tak! puszcza zdecydowanie wdziera się do centrum razem z człekokształtnymi
          drechami. Ale muszę przyznać, że naprawdę się uśmiałem na określenie
          "spatynowana". To znaczy zaniedbana i nie remontowana od czasów wojny.
          Szczecin nigdy nie był polski i tak długo nie będzie jak długo Polacy o niego
          nie zadbają. A na razie zajmują się tanim kopiowaniem berlińskich drobiazgów jak
          np. kolorystyka tramwai.
    • Gość: ze Szczecin Tylko Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 06.03.08, 20:36
      jak wyżej - głosuj na Szczecin
    • Gość: Natan Adler głosujcie na Szczecin!!! IP: *.szczecin.mm.pl 06.03.08, 20:40
      j/w
    • Gość: rex wspaniale IP: 81.190.127.* 06.03.08, 20:47
      wpakowanie tekstu pod gdynie w sytuacji, gdy walczy także szczecin
      oznacza, ze redaktorzy portalu nie rozumieją o co tu chodzi. szkoda
      pisac
    • Gość: podr0znik A co z dworcami??? IP: *.npgo.pl 06.03.08, 20:52
      Włoszczowa Północ!!!
    • Gość: hov Monopoly ????? IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 06.03.08, 20:57
      To ktos jeszcze gra w ta nudna i staroswiecka gre? Jak na planszy znajdzie sie
      jakis Szczecin albo rownie egzotyczna Gdynia, to sprzedaz spadnie katastrofalnie.
      • Gość: rozczarowana Re: Monopoly ????? IP: *.chello.pl 06.03.08, 21:59
        Nie dość, że Gazeta Wyborcza Trójmiasta dała ciała milcząc o
        Monopoly. To teraz wciska na stronę Trójmiasta, materiał tv ze
        Szczecina... :( Czemu na gazeta/szczecin nie ma nic o głosowaniu na
        Gdynię???
        • Gość: SZCZECINIANKA Re: Monopoly ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 08:55
          a mnie sie nie podoba, ze na ogólnopolskiej stronie gazety zachęcają do
          glosowania na gdynię, ale może przez mój patriotyzm lokalny się czepiam :) W
          każdym razie głosujcie na Szczecin :)
          • Gość: Sopociak Re: Monopoly ????? IP: *.chello.pl 07.03.08, 11:35
            W każdym artykule jest wzmianka rownież o Szczecinie. Nie ma linku do głosowania
            na Gdynię tylko ogólny link do listy wszystkich miast. Więc każdy może sobie sam
            wybrać na kogo chce głosować: Gdynię, Szczecin, czy i Gdynię i Szczecin, albo
            cokolwiek innego.
            Kolejna sprawa: dlaczego media piszą tyle o Gdyni?????
            To się nazywa PR: ktoś u nas ładnie zadbał, aby materiały do mediów dotarły. I
            zrobił to skutecznie:
            www.youtube.com/watch?v=y02iQYsMses
            www.youtube.com/watch?v=qjcSnNJW1Jk
            www.youtube.com/watch?v=kdyjuHK9NcI
            Poza tym idea wywalczenia dzikiej karty dla polskiego miasta powstała właśnie w
            Gdyni, a Szczecin to podłapał i stara się Gdynię gonić. I musi gonić w klikaniu,
            jak i w promocji w mediach.
            Dopijam poranną kawę i klikam... na GDYNIĘ:)
    • Gość: aj I tak wygra Szczecin!!! IP: 83.168.75.* 09.03.08, 09:41
      Heja heja heja ho!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka