petelka Re: Gratulacje Mat.pl !!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.02, 11:44 Czy to znaczy że Mat'owi udalo się być 15-tysięcznym? Jeżeli tak, to moje gratulacje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mat.pl Re: Gratulacje Mat.pl !!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.02, 12:00 Dziękuję bardzo. Przepraszam tylko, że tak późno. Na forum forumowiczów (jak nazwano spotkanie w sobotniej b. "morskiej") nie dotarłem, ale za to akademicka wyprawa była naprawdę udana. hej Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Gratulacje Mat.pl !!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.02, 12:02 Rozumiem więc, że choroba morska jest Ci obca? Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mat.pl Re: Gratulacje Mat.pl !!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.02, 12:57 Cały czas było bardzo spokojne morze, więc test wypadł pozytywnie dla mnie. Szkoda, że "nasze morze" nie jest skute lodem tak, jak u wybrzeży Szwecji. hej Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Gdzie jest Mat.pl? 17.01.02, 13:53 Gdzie jest Mat.pl? Widzę, że bardzo blisko jest następny okragły numer (16000). Mat nie masz na niego ochoty? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Gdzie jest Mat.pl? IP: 192.168.0.* 17.01.02, 14:04 petelka napisał(a): > Gdzie jest Mat.pl? Widzę, że bardzo blisko jest następny okragły numer (16000). > Mat nie masz na niego ochoty? :)))) Petelko, może to ja przez przypadek, przez ostatni post to osiągnęłam??? Jak przeczytałam to poszłam sprawdzić a tu już akurat jest równa ilość postów.!!!!!!! A może to Ty to osiągnęłaś???? Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Gdzie jest Mat.pl? 17.01.02, 14:10 No niestety Mat.pl - tym razem była to Lucy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat.pl Re: Gratuluję IP: *.mofnet.gov.pl 17.01.02, 14:35 petelka napisał(a): > No niestety Mat.pl - tym razem była to Lucy! I bardzo dobrze. Przyglądałem się tylko licznikowi i widzę, że jak zbliża się do jakiejś okrągłej cyfry, jakoś tak wolniej rośnie ilość postów. A później znowu, z górki na pazurki. Ja co najwyżejbęde miał ochotę upolować 17777, bo do 77777 jeszcze baaaaaardzo daleko. hej Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Gratuluję 17.01.02, 14:43 Gość portalu: mat.pl napisał(a): > petelka napisał(a): > > > No niestety Mat.pl - tym razem była to Lucy! > I bardzo dobrze. > Przyglądałem się tylko licznikowi i widzę, że jak zbliża > się do jakiejś okrągłej cyfry, jakoś tak wolniej rośnie > ilość postów. A później znowu, z górki na pazurki. Uczciwie się przyznaję, że ja faktycznie przeczekuję te okrągłe cyferki i nawet nie wiem dlaczego. > Ja co najwyżejbęde miał ochotę upolować 17777, bo do > 77777 jeszcze baaaaaardzo daleko. > hej A co - lubisz "siódemki"? Pozdrowienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat.pl Re: Gratuluję IP: *.mofnet.gov.pl 17.01.02, 15:12 petelka napisał(a): > Gość portalu: mat.pl napisał(a): > > > petelka napisał(a): > > > > > No niestety Mat.pl - tym razem była to Lucy! > > I bardzo dobrze. > > Przyglądałem się tylko licznikowi i widzę, że jak zbliża > > się do jakiejś okrągłej cyfry, jakoś tak wolniej rośnie > > ilość postów. A później znowu, z górki na pazurki. > > Uczciwie się przyznaję, że ja faktycznie przeczekuję te okrągłe cyferki i nawet > > nie wiem dlaczego. > > > Ja co najwyżejbęde miał ochotę upolować 17777, bo do > > 77777 jeszcze baaaaaardzo daleko. > > hej > > A co - lubisz "siódemki"? > Pozdrowienia:))) Tak jakoś wyszło. Chociaż w codziennym życiu nie odczuwam jakiegoś magicznego wpływu tej cyfry. To raczej pozostałość po moim "piłkarskim" epizodzie w życiu. hej Odpowiedz Link Zgłoś