Dodaj do ulubionych

paznokcie żelowe

26.08.08, 23:01
Dziewczyny,gdzie w okolicy Karwin czy Dąbrowy polecacie robić
paznokcie żelowe?I ile płacicie za french ze zdobieniem?Szukam
godnego polecenia miejsca bo na poprzednich się zawiodłam:(Czekam na
odpowiedzi.Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaśka Re: paznokcie żelowe IP: *.gprs.plus.pl 21.10.08, 21:29
      Fajnie paznokcie robi dziewczyna w Gdyni niedaleko Akademii Morskiej. Ja chodze
      niej i jestem mega zadowolona. Tu jej blog:
      ekskluzywne-paznokcie-gdynia.blog.onet.pl/
      • Gość: czajka84 Re: paznokcie żelowe IP: 94.254.199.* 01.12.09, 20:08
        hmmm nie wygladaja mi za bardzo na ekskluzywne... amatorswzczyzna
        wręcz
    • Gość: Paulina Re: paznokcie żelowe IP: *.chello.pl 14.01.09, 19:36
      Polecam panią Agnieszkę z ul Warszawskiej ,dziewczyna robi przepiękne
      paznokcie.Co widać na załączonych zdjęciach jestem bardzo zadowolona z paznokci.
      Polecam z czystym sumieniem.Może nie jest zbyt tania,ale uważam ,że jakość idzie
      zawsze w parze z ceną .Warto!!! jestem bardzo zadowolona.To klient wybiera sobie
      stylistkę,ja wybrałam p Agnieszkę.

paznokcie-agnieszka-zdrojewska.blog.onet.pl/
      • Gość: rozczarowana Re: paznokcie żelowe IP: *.chello.pl 30.03.09, 13:29
        a ja ją zdecydowanie odradzam...
        poszłam raz - właśnie sugerując się pracami z jej bloga... bo
        wyglądały fajnie. ale to, co mi zrobiła - masakra. Pani oczywiście
        zachwala się w niebogłosy i krytykuje pracę innych, ale duuuużo
        jeszcze musi się nauczyć. zapłaciłam 90 zł, po czym przez 1,5h w
        domu piłowałam pazury, żeby je doprowadzić do stanu używalności!!!!
        (nadmienię, że od kilku lat kładłam na paznokcie akryl - zarówno
        sobie jak i innym kobitkom), więc wiem o czym piszę.
        przedłużanie łożyska byle jak, wypiłowanie starego żelu - byle jak,
        wykończenie - byle jak! za to gadka - uuuu - jak nakręcona. ogólnie
        żelu u Pani Agnieszki nie polecam. jak jest z akrylem u niej - nie
        wiem...
        • Gość: Zosia Re: paznokcie żelowe IP: *.gdynia.mm.pl 24.04.09, 20:53
          potwierdzam kazde slowo rozczarowanej. Poszlam na paznokcie skuszona zdjeciami
          zamieszonymi na blogu p. Agnieszki, ale po tym jak zostaly wykonane paznokcie
          zelowe na moich rekach to raczej mysle ze fotki z bloga sa dzielem photoshopa.
          Plytki paznokci po nalozeniu zelu byly bardzo nierowne, zel spilowany krzywo
          (paznokcie wygladaly bardzo nienaturalnie, jakby krzywo rosly) i do tego zel byl
          polozony tak, ze paznokcie wygladaly jak z co najmniej 2 tygodniowym odrostem.
          Wyglad bardzo nieestetyczny. Na drugi dzien czesc paznokci podeszla mi
          powietrzem wiec zdjelam sobie sama wszystkie paznokcie podwazajac je paznokciem
          i nie mialam z tym zadnych trudnosci wiec to chyba tez o czyms swiadczy. teraz
          smaruje je odzywkami i oliwkami zeby odzyskaly dawna kondycje. po prostu
          masakra! zdecydowanie odradzam. nie dosc ze koszt uslugi jest spory, to
          stracilam 2 i pol godziny. Nie polecam, nie ma mowy zebym jeszcze zjawila sie u
          tej pani, ktora wg mnie ma watpliwe umiejetnosci, pomimo wiszacych na scianach
          dyplomow ukonczenia kursow. Odradzam kazdej dziewczynie ktora po raz pierwszy
          chce polozyc sobie paznokcie zelowe, wykonana przez ta pania usluga moze zrazic
          do prawdziwych stylistek paznokci, a szkoda by bylo.
          • sun_nails Re: paznokcie żelowe 12.12.09, 16:46
            No pięknie widzę ,że ktoś usunął moje sprostowanie do w/w sprawy która mój
            elaborat sięgał całą stronę oraz dowody w formie zdjęć.komuś bardzo zależy żeby
            mnie oczernić?? to proszę :)
            www.paznokcie-gdynia-sunnails.onet.pl
            Żenada:)
            gratuluje pomysłowości.
            • Gość: ABRA_SUNNAILS Sprostowanie do w/w sprawy IP: *.chello.pl 04.04.10, 20:21
              Ok. No więc chciałam tę sprawę załatwić polubownie z redakcją Gazety Pl.Niestety
              bezskutecznie.Więc w takim razie jestem zmuszona ponownie opisać sytuację..oraz
              NIE OMIESZKAM opisać to jak zostałam potraktowana przez szanowną dyrekcję
              Portalu Gazeta.PL.
              To oburzające !!!Szanowany portal związany z prasą gazety wyborczej , nie
              spodziewałabym się takiego postępowania.Jestem tym niemile rozczarowana!
              Proszę Państwa,dlaczego moja wypowiedź (sprostowanie do w/w oszczerstw na temat
              mojej firmy )została usunięta prawie po roku czasu od jej zamieszczenia,skoro
              jest obraźliwia . Zarzucono mi ,że obraziłam kontrahenta więc chciałabym się
              dowiedzieć Na jakiej podstawie uznano ze jest ona obraźliwa i co to znaczy że
              ton jest "nieodpowiedni" Proszę o zaznaczenie rzekomo obraźliwych fragmentów
              wypowiedzi i tych które są w nie odpowiednim tonie. Uważam ze jest to łamanie
              moich podstawowych praw zapisanych w konstytucji, swobody wypowiedzi i wolności
              słowa.Tym bardziej w tejże sytuacji.Kiedy to bezpodstawnie zostałam oszkalowana
              przez konkurencję.Gdzie pokrycia rzeczywistości z zamieszczonymi tuta słowami
              nie maa pokrycia w tym co piszą rzekome osoby.
              A Ponieważ nie pozwolę by szykanowano DOBRE imię mojej firmy mam prawo do obrony
              na łamach forum.I oświadczam jeżeli jeszcze raz zostanie usunięta moja wypowiedź
              nie omieszkam się ją wkleić ponownie!I tak do momentu skuteczności mojej prośby.
              Wkleiłam na forum dowody w formie zdjęć paznokci które zostały wykonane.Opisałam
              szczegółowy przebieg zdarzeń.
              prawie rok temu przyszła klientka która rzekomo chciała zrobić sobie
              paznokcie.usługa została wykonana prawidłowo.Zdjęcia paznokci nie zostały
              ulopszone w programie graficznym to jakiś absurd.
              Napiszę krótko.Kobieta niepozornie miła.Na drugi dzień po wykonanej usłudze
              zadzwoniła do mnie z reklamacją wiec OK,poprosiłam ,żeby przyszła.KAŻDA MOJA
              KLIENTKA wie ,ponieważ każdą osobę informuję o tym ,że jakby coś działo się z
              paznokciami ,ma do mnie przyjść i poprawię paznokcie w ramach reklamacji to
              logiczne,bądź zwrócę pieniądze.Takie mam zasady i mimo iż nigdy mi się to nie
              zdarzyło,każda osoba która do mnie przychodzi..a są to osoby które przychodzą
              miesiąc w miesiąc od kilku lat wiedzą ,że podchodzę profesjonalnie do tego
              zawodu i takie miejsca jak unikanie spotkań czy też nie udzielenie reklamacji
              nie ma u mnie miejsca.każdy o tym doskonale wie.. AŻ tu nagle pojawia się pani
              Zosia vel Alicja..na której nieszczęście niestety nie dałam się naciągnąć na
              bajeczkę o źle zrobionych i jak to tutaj pięknie opisała krzywych paznokciach.

W dzień który przyszła z reklamacją otworzyłam drzwi i prosiłam by pokazała mi
              dłonie. I ku mojemu zaskoczeniu..uspppss pani paznokci nie miała zerwała je
              sobie do żywego mięsa:) i miała czelność w drzwiach zażądać zwrotu
              pieniędzy!!wyobraźcie to sobie jaki musiała mieć tupet.
              Więc ja grzecznie zapytałam..,że niby jak mam jej udzielić reklamacji skoro
              paznokci nie miała..DOWODU nie miała ,dowodu uszkodzenia ,niczego?nawet na dobrą
              sprawę nie posiadała dowodu na to ,że zrobiłam jej paznokcie..stwierdziła krótko
              -" a tak je odkleiłam ,odkleiły i spadły same" no cóż..zbyt długo jestem w tym
              zawodzie by uwierzyć w takie bajki..zbyt dużo mam klientek których paznokcie
              trzymają się po 7 tygodni i zbyt często codziennie mam dowody na to ,że
              paznokcie które wykonuję się przede wszystkim trzymają.Tym bardziej ślady po
              zrywaniu materiału były głęboko widoczne:) uśmiałam się dziewczynie w twarz i
              niestety wyprosiłam ją.Natomiast dziewczyna w ramach ODWETU zagroziła ,że opisze
              mnie na tymże forum:) co jak widać uczyniła.Więc powiedziałam ,żeby to zrobiła
              pieniędzy niestety jej nie zwróciłam.Logiczne.prawo konsumenta mówi ,że jeżeli
              usługa lub dana rzecz posiada wadę należy to przedstawić..mieć jakiś dowód na to
              ,że usługa nie została wykonana prawidłowo. Dlaczego dziewczyna nie przyszła z
              tymi paznokciami do reklamacji tylko zerwała sobie sama ,nie było by tego
              problemu. Ponieważ oddałabym jej pieniądze.Cóż więcej.opinia jednej osoby krąży
              za mną jak smród po gaciach. I ktoś był na tyle bezczelny iż usunął moje
              sprostowanie i tą samą wypowiedź na ten temat na tym forum ,ale oszkalowania
              mojej firmy nie usunął..wiec jak się pytam gdzie sprawiedliwość???żenada!!!
              Latami pracuję na prestiż mojej firmy i mimo iż jest na rynku duża konkurencja
              to niech jest to zdrowa konkurencja a nie chora w formie ludzi którzy natrafiają
              na odpowiedni moment by dogryźć ,ale jest takie mądre przysłowie.."Nie ważne co
              mówią ważne ,że mówią.." dzięki temu my stylistki jesteśmy w centrum
              zainteresowania..Wiem ,że wiele klientek bazuje na opiniach.Ale niestety nie
              zawsze to ,że dzieje się coś z paznokciami jest winą stylistki.Pisałam nawet w
              pewnym artykule do prasy branżowej na ten temat.I tak naprawdę to zależy od
              intencji danego człowieka. Nikt nie jest nieomylny.Ale złośliwość i oszustwo ma
              krótkie nogi. I pani której paznokcie wykonałam była u mnie po raz pierwszy ,w
              ogóle po raz pierwszy miała założone paznokcie ,to co ona mogła wiedzieć o
              dobrze założonych paznokciach.paznokcie miała piękne naturalnie wyglądające
              równiutkie a to ,że źle czuła się w paznokciach sztucznych.. to już chyba nie
              moja wina.??
              W Efekcie dalszego szkalowania bezpodstawnie mojej firmy oraz moich usług bez
              okazania dowodów moich błędów tylko pisanie na forum nie zalogowanym nie
              podającym swoich namiarów (może być to każdy nawet osoba która nigdy wcześniej u
              mnie nie była)taka jest konkurencja mili państwo i każda stylistka paznokci i
              kosmetyczna o tym wie ,dlatego proponuję tej pani kontakt z moim prawnikiem. I
              tak od tej pory aż przez rok czasu sprawa ucichła.
              Do momentu aż Ktoś życzliwy postarał się o usunięcie mojego sprostowania.To
              bardzo ciekawe! ja niestety nie zostawię tego bez odezwu. uważam ,że moje
              argumenty są podstawne.

z poważaniem Agnieszka Zdrojewska
              właściciel Sunnails Professional Naildesign
              paznokcie-gdynia.jasky.pl

Posiadam dowód w formie zdjęć w/w paznokci iż paznokcie wykonałam prawidłowo
              ,zainteresowanym do wglądu.
      • Gość: zawiedzona klientk Re: paznokcie żelowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 15:52
        a mnie wydaje sie ze ma klientki za nic bo sie umawia i nie ma jej a
        jak dzwonisz to szybko wyłańcza telefon
    • jagodasoft2 Fajna kryptoreklama 31.03.09, 21:58
      Nagle cala gdynia robi paznokcie u jednej osoby. Szkoda tylko że
      nikt z polecających się nie zalogował na portalu
    • Gość: t Re: paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:33
      Cos na temat paznokci żelowych

Paznokcie żelowe
    • Gość: grenz Re: paznokcie żelowe IP: *.chello.pl 13.05.09, 11:03
      Dziewczyny... Nie róbcie sobie tego... To szczyt kiczu i obciach jest przecież...
      • Gość: a Re: paznokcie żelowe IP: *.chello.pl 14.05.09, 00:49
        Jak szczyt kiczu każdy ma prawo bronić własnej wypracowanej w pozytywnym słowa
        znaczeniu tzw. Renomy .
        Jeżeli ktoś od wielu lat cieszy się dobrą opinią wśród klientek i nagle znajduje
        się taki Ktoś jeden na tysiąc zawistny który nawet nie potrafi zadbać o sztuczne
        paznokcie i żeruje na cudzej pracy to niestety Każda!stylistka ,profesjonalistka
        ma prawo się bronić.I uważam że gdyby nie napisała nic.Byłaby oczerniona.Więc
        kiczem jest dla mnie Ocenianie kogoś bez jakichkolwiek podstaw ,a jeżeli
        oczernia nich przedstawi dowody.Bo każdy tutaj może sobie pisać co zechce.
        Konkurencja także może się podszywać bo wszyscy piszą niezalogowani.To jest
        parodia jakaś
        A jeżeli ktoś dowodów nie posiada a oczernia to są jeszcze inne organy prawne!
        • Gość: Agnieszka Re: paznokcie żelowe IP: 188.33.87.* 13.09.09, 22:26
          a ja tak z innej beczki...dziewczyny czy któraś z Was miała przyjemność bądź też
          nie umawiać się z Panią Emilą (przynajmniej tak zaczyna się jej mail) z
          Gdańska...jeśli nie a nadarzy się okazja to osobiście nie polecam. Umówiłam się
          z nią na paznokcie ponieważ bardzo spodobały mi się jej prace w internecie, w
          ogłoszeniu na trójmieście ma szumnie napisane, że odpowiada na smsy i dojeżdża
          do klienta...niestety do mnie nie dojechała...byłyśmy umówione na konkretną
          godzinę i konkretny dzień...nawet pytała przez telefon jak do mnie
          trafić...czekałam dwie godziny..napisałam smsa..dzwoniłam ale bezczelnie
          rozłączała telefon..rozumiem, że są różne wypadki losowe ale wypada poinformować
          że niestety trzeba odwołać wizytę bo coś wypadło zdarza się...a ona nic zero
          jakiegokolwiek kontaktu...specjalnie na ten dzień zorganizowałam opiekę do
          dzieci co nie było łatwe ponieważ byłyśmy umówione na sobotę..piszę to ponieważ
          nie chciałabym żeby jeszcze kogokolwiek tak wystawiła...jest to
          nieodpowiedzialne zachowanie i na pewno nie pofesjonalne...podaję stronę na
          której ogłasza się owa PANI PROFESJONALISTKA...nie dajcie się nabrać dziewczyny
          tak jak ja...może i ładnie robi paznokcie...nie wiem nie miałam okazji
          sprawdzić..ale człowiekiem jest niesłownym i niegodnym zaufania...
          ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/paznokcie-zelowe-ogl1803166.html
          ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/tanio-paznokcie-zelowe-ogl1803159.html
          • Gość: emii Re: paznokcie żelowe IP: 89.72.116.* 19.09.09, 19:56
            Osobiście chodzę do Pani, która robi świetne paznokcie, ogłasza się również na
            Trójmieście trzeba do niej dzwonić wcześniej bo ma dużo klientek i robi
            paznokcie w domu, ale jest niesamowita!
            W sumie wszystkie moje znajome też do niej chodzą, naprawdę są śliczne pazurki.
            Tutaj link:
            ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/paznokcie-zelowe-pedicure-gdansk-zapraszam-certyfikat-ogl1851291.html
          • Gość: s Re: paznokcie żelowe IP: *.chello.pl 19.09.09, 23:36
            Tak czytam opinie o innych stylistkach..i wiecie co to aż masakra jakaś..żeby
            oceniać profesjonalność stylistki po tym czy jest dostępna pod danym telefonem
            czy nie.Dziewczyny obuźdźcie się każdemu może się coś zdarzyć,coś wypaść
            ..Stlistka ma prawo do zmiany planów.. .Po za tym klientki są nielepsze.tez
            umoawiaja sie na usługę nawet nie zadzwonią i nie powiadomią i oleją..tak sie
            nie robi..Może najpierw trzeba zacząć od siebie?

Agnieszka po za tym jesli szukasz osoby ktora zrobi ci paznokcie za 40 zł to
            sorry ale jakiego profesjonalizmu ty sie spodziewasz??
            • Gość: Kaśka Re: paznokcie żelowe IP: *.chello.pl 13.12.09, 20:40
              Myślę ,ze tu nie chodzi o to ze za 40 zl nie bedzie profesjonalizmu a za 100
              bedzie ;/ zalezy kto jakim robi żelem paznokcie czy ma talent do tego itd widac
              ze dziewczyna nie ma ani tego ani tamtego nie dosc ze drogo to nie przychodzi na
              umowione pazury sorry......
    • Gość: asia Re: paznokcie żelowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 16:07
      dzis w pani pasje i profesjonalizm zdazylam poznac i smie watpic w
      nie bo jesli umawia pani sie to nawet jak cos wypadlo to mozna
      klientke powiadomic.
      • Gość: aneta Re: paznokcie żelowe IP: *.chello.pl 03.07.09, 07:30
        Zgadzam się!!! Ja też się z tą panią umówiłam i niestety zero
        powiadomienia że nie może mnie przyjąć. Szkoda.
    • maggie_ Re: paznokcie żelowe 14.09.09, 15:43
      Na Karwinach ul. Makuszyńskiego - w takim osiedlowym salonie kosmetycznym
      pracuje Karina, polecam
      • Gość: emii Re: paznokcie żelowe IP: 89.72.116.* 19.09.09, 19:55
        Osobiście chodzę do Pani, która robi świetne paznokcie, ogłasza się również na
        Trójmieście trzeba do niej dzwonić wcześniej bo ma dużo klientek i robi
        paznokcie w domu, ale jest niesamowita!
        W sumie wszystkie moje znajome też do niej chodzą, naprawdę są śliczne pazurki.
        Tutaj link:
        ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/paznokcie-zelowe-pedicure-gdansk-zapraszam-certyfikat-ogl1851291.html
    • Gość: dia Re: paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 18:31
      ja polecam Quality Nails w Gdyni na ul. Zgoda 11/2 w samym centrum wlasnie
      zrobilam paznokcie i sa super a od miesiaca szukalam kogos kto to ladnie zrobi.
      • leelay Re: paznokcie żelowe 08.10.09, 08:20
        Ja też tam kiedyś byłam i jest ok. Ale potem znalazłam Panią Izę - kontakt z
        konkursu zdobienia paznokcia - i jest rewelacyjna! Przyjmuje w akademii fitness
        Marlet w Gdańsku. Zdobienie i trwałość na najwyższym poziomie, co potwierdza
        fakt, że chodzą do niej również znane osoby. Ja noszę bardzo długie paznokcie i
        ani razu mi nie pękły, a kiedyś jak robiłam to raz w tygodniu. No i oczywiście
        normalne ceny. Jak tu czytam że gdzieś tam 90 zł, to aż strach. Mogę wystawić za
        zdobienie paznokci u Pani Izy 6+
        • Gość: virtualna Re: paznokcie żelowe IP: *.chello.pl 12.10.09, 19:47
          90 zł??strach??bardzo jestem ciekawa jak wyglądają te tańsze paznokcie.Ja za
          moje daję co miesiąć 110 zł.Ale mam gwarancje ,że te paznokcie są wykonane przez
          profesjonaliste.
          jakosc z reguły idzie w parze z ceną nie uważsz?widocznie nie trafiłaś na
          profesjonaliste każdy profesjonalista sie ceni ,ale jak to mowią jedni wolą
          tańszczyznę inni stawiają na jakość.Możesz wkleić paznokcie jakie nosisz? wiesz
          są paznokcie i PAZNOKCIE
          • Gość: virtualna Re: paznokcie żelowe IP: *.chello.pl 12.10.09, 19:53
            weszłam z ciekawości na stronę Marlet ,chyba pani dawno tam nie była.
            W cenniku paznokcie są za 90 zł własnie proszę zajrzec na ich stronę.
            :)mowiłam że profesjonalista sie ceni..a pani chyba dawno tam nie była jak widać
            • leelay Re: paznokcie żelowe 15.10.09, 21:01
              witam, cennik z Marletu jest po ex pani ktora robiła paznokcie i tego jeszcze
              nie zmienili. Nie widze mozliwości wstawienia zdjęcia ale moge Ci wysłac na
              maila. Takich jeszcze u nikogo nie widzialam. Płaciłam 70 zł. Dodam do tego że
              jestem stylistką mody i na co dzień muszę dobrze wyglądac, malo tego, lekka
              ekstrawagancja się przydaje, dlatego moje paznokcie mają kształt migdała, brokat
              złoto z fuksją i na to wzór. Wg mnie są rewelacyjne, a moje klientki też się
              pytają gdzie takie można zrobić. Także polecam szczerze. Zainteresowanym zdjęcie
              na mail.
              • Gość: grażyna Re: paznokcie żelowe IP: *.chello.pl 16.10.09, 00:43
                tak? a ja myślę ,że pani jest tą stylistą i bezczelnie reklamuje swoje
                usługi.weszłam na stronę. cennik nie zmieniony wątpliwa sprawa za tą cenę to
                innej stylistce nie kalkulowałoby się wyciągnać pilnika z szuflady zwłaszcza
                jesli usługa jest wykonywana w gabinecie.Wiem jak drogie są produkty do
                stylizacji paznokci ,chyba że ktoś sie zaopatruje na allego:)dziwne że pracując
                w tak renomowanym salonie stylistka kasuje TYLKO 70 zł za paznokcie,rozumiem ,że
                n ceni sobie wolontariat? też jestem zdania że jakosc idzie w parze wraz z
                ceną.Ale jednak wiele klientów wybiera tańszą cenę licząc ,że paznokcie będą
                mieli super.A to nie prawda.
                • leelay Re: paznokcie żelowe 16.10.09, 10:45
                  Zapewniam panią, ze nie mam nic wspólnego z robieniem paznokci:), nawet nie wiem
                  ile kosztują materiały i nie bardzo mnie to interesuje. Po prostu dziewczyna ma
                  talent, jest temat, więc i napisałam. A wysokie ceny w innych miejscach mnie po
                  prostu zaskakują. Albo ktoś ma dar albo go nie ma i tyle w temacie.
                  • Gość: Halina Re: paznokcie żelowe IP: *.chello.pl 27.11.09, 10:18
                    Racja albo się ma talent albo nie..
                    uwierz mi każda stylistka z talentem nie zrobi Ci paznokci za 50 czy 60 zł.Wiem
                    to z autiopsji.A;le są różne progi umiejętnosci i na szczęście każda z nas ma
                    wybór.:)
                    • Gość: gość Re: paznokcie żelowe IP: *.chello.pl 28.04.10, 23:34
                      www.mypassion-nails.bloog.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka